Търновката Ивомила Петкова се впуска в риалити предаването TopQueen

20-годишната болярка Ивомила Петкова, която спечели първото издание на риалити предаването InstaQueen, ще участва в най-новото модно съревнование у нас TopQueen. Проектът се организира отново от дизайнерката Миглена Каканашева-Megz и се излъчва от 15 октомври във видеоплатформата Vbox7. В надпреварата участват още шест момичета, които са сред най-известните модели у нас. Един от менторите в предаването е топкоафьорът Венелин Кондаков.

Преди началото на формата стана ясно, че всяка от участничките ще защитава различна кауза. Ивомила е избрала да насочи вниманието на зрителите към опазването на околната среда.

„Всеки от нас има какво да направи за това, което ни заобикаля, от което сме част и на което се възхищаваме – природата. Тя е онова, което може без нас, но не и ние без нея! Всички заедно можем да направим много, за да променим нещата, така че утре да не гледаме страдание в очите на децата ни заради замърсените въздух, вода и почва. С цялото си сърце и душа заставам зад каузата да запазим България чиста. В следващите два месеца ще заставам зад много различни и поотделно важни каузи. Риалитито TopQueen постави ново начало в живота ми, искрено вярвам да повлияе и на вас по този начин. В него ще видите много мисъл, чувство, смях, сълзи, промяна“, споделя търновката.

Сред изпитанията, пред които ще се изправят участничките в предаването, попадат още кулинарни съревнования, фермерски битки и много други атрактивни надпревари.

Галина ГЕОРГИЕВА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *