591 четения

Дневен хороскоп. Прогноза за 4 ноември, понеделник

Луната е във Водолей. Фаза – първа четвърт, която настъпва в 12:22 часа. Лунният е 9-и. Управител на деня е Луната.

Здраве: Възможни са проблеми с кръвообращението, изтръпване на крайниците. Нежелани са операциите в областта на прасците, вените, глезените, гърба и нервната система. Добре е да се профилират различни нервни заболявания, проблеми с разширени вени, с лошо кръвоснабдяване на крайниците и с кръвообращението.

Красота и външен вид: Денят е подходящ за подстригване на косите. Можете да направите релаксиращи масажи за раздвижване на кръвта в тялото. Избягвайте да се претоварвате физически, за да не си създадете травми. Денят не е подходящ за поставяне на татуировка.

Хранене и диета: Не се лишавайте от мазнини, защото в този ден са особено полезни за правилното функциониране на жлезите с вътрешна секреция. Можете да хапнете шоколад в малки количества, който ще ви достави огромно удоволствие. За любителите на лунната диета тя стартира точно в 12:22 часа и трае до утре в същия час.

Цветове, носещи късмет: Синьо.

Грижа за дома и градината: Пресаждане на цветя и растения: след 13:52.

Звездни аспекти за деня: Движението на Луната във Водолей ни помага да сме директни, честни и откровени, но често пъти тази прямота е повод за нанасяне на обида, без да сме го желали. Нека мерим приказките си и бъдем разумни в действията.

 

ОВЕН

Напрежението отшумява

 

Около вас се усеща напрежение, което не разбирате. Видимо изглеждате спокойни и предпочитате да решавате проблемите си по разумен начин и с много говорене – нещо, което невинаги правите. Нервното напрежение малко по малко ще стихне, като дадете превес на благоприятни енергии в следобеда и вечерта. Не се карайте с никого.


ТЕЛЕЦ

Заложете на сигурното

 

В понеделник обстоятелствата около вас бързо се изменят и вие често се чувствате объркани и в невъзможност да вземате адекватни решения. На работното място бъдете особено внимателни и не предприемайте нищо, което може да се окаже рисково и след това да ви коства доста проблеми. Заложете на сигурното.


БЛИЗНАЦИ

Разчиствате сметки

 

Неуверени сте, но този път трябва да преодолеете тази слабост и да започнете на чисто в делови аспект. Разчистване на сметки, прозвъняване на някои телефонни номера и среща с хора, които са ви длъжници за нещо – така може да протече днешният ден. Видимо ядосани сте сутринта от редица обстоятелства. Това ще премине до следобеда.


РАК

Разсеяност и грешки

 

Добре е да сте особено внимателни с всичко, което вършите. В последно време сте доста разсеяни заради обстоятелствата, които се случват в личния ви живот. Някои промени там не ви се харесват и ви карат постоянно да мислите за това. На работното място обаче сте неефективни и допускате сериозни грешки.


ЛЪВ

Овладейте напрежението

 

В понеделник сте напрегнати. Внушавате си, че целият свят е застанал срещу вас и ви опонира при всяко действие. Разбира се, че това не може да е така. Търсите причина с кого да се заядете още от сутринта, а после се сърдите, ако той ви отвърне с лошо отношение. Направете си личния анализ и продължете напред.


ДЕВА

Време е за промяна

 

Не желаете да приемете, че светът се променя и че вие трябва някак да промените нещо в себе си, за да сте в крак с новостите. В понеделник приемете обстоятелствата, в които попадате. Те са за ваше добро. Бъдете активни и дейни и не поставяйте условия, които вашите близки не са в състояние да изпълнят.


ВЕЗНИ

Бъдете по-уверени

 

В понеделник се нуждаете от сериозна подкрепа, за да вземете важни решения. А денят е наситен със ситуации, които изискват вие да вземете адекватни и мотивирани решения относно бъдещето си. Все питате другите дали това е добре, дали онова става… Вашата лична преценка е по-важна в случая.


СКОРПИОН

Не давайте заеми

 

Въпреки късмета, който ще ви споходи днес, бъдете внимателни, защото с благоприятните вибрации идват и предупреждения за срещи с хора, които ще ви потърсят пари назаем, а дори нямат ясен план в главите си, как да ви ги върнат след това. Спестете си тези неприятности.


СТРЕЛЕЦ

Не налагайте мнение

 

Днес сте разсеяни, позитивно настроени, доста прибързани и търсите възможност как да приобщите хората към своята гледна точка, към начина си на мислене. Очаквайте доста срещи и разговори – и на живо, и по телефона. Почти целият ви ден ще премине под знака на общуването.


КОЗИРОГ

Ноемврийски бюджет

 

За вас е от особено голямо значение да сте наясно с финансовото си положение в началото на месеца. Един анализ на приходите и на бъдещите ви разходи ще ви даде яснота за месечния бюджет, а и оттам – спокойствие, за да се отдадете на ежедневната работа. Нея я вършите с лекота. Денят е зареден с положителна енергия.


ВОДОЛЕЙ

Не прибързвайте

 

В понеделник сте доста активни, но е добре да обмисляте първо всичко, с което се заемате. От една страна, ретроградният Меркурий е в основата всяко ваше ново начинание да протича със забавяне. От друга, мисленето ви е блокирано и в момента вземате решения прибързано и импулсивно – отново предпоставка за фал.


РИБИ

Път към другите

 

Стига да искате, можете да направите някои промени в мисленето си, с което да го осъвремените и да го приближите до това на другите хора. Имате нужда от разбиране, но чрез постоянна нападателност от ваша страна не си го печелите по най-добрия начин. Овладейте нервите и открийте пътя към останалите хора.


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

 

Кармичната разплата, която сте си избрали за този живот, ви поставя пред граници, чието предназначение е да ги преодолеете. Вие сте волни души, а трудностите, които срещате постоянно по пътя си, ви карат непрестанно да се спирате, да ги преодолявате и да губите време. Няма как, защото е по-добре да се срещнете лице в лице с бариерата, отколкото да се стремите да я заобиколите. По-добре отворени врати, отколкото прескочени прегради. Това трябва да е мотото на вашия живот!

Навлизате в емоционална и завършваща година, която има за цел да приключи един деветгодишен цикъл от вашия живот, за да започнете с ново начало догодина. Сега ще отхвърлите доста изостанали във времето неща, ще приключите тягостни връзки и ще изясните тормозещи ви проблеми.

Здраве: Възможни са проблеми с кръвното налягане и очите, често главоболие.

Станислав Климентов

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *