martineli

martineli

Какво вещаят звездите за 5 ноември, вторник

Дневен хороскоп

Прогноза за 5 ноември, вторник

Луната е във Водолей. Фаза – първа четвърт. Лунният ден е 10-и. Управител на деня е Марс.

Здраве: И днес остават нежелани операциите в областта на вените, ставите и очите. Не е благоприятно време за вадене на зъб. Добре протичат профилактиката и лечението на разширени вени, диагностицирането на очни заболявания, раздвижването на стави.

Красота и външен вид: Денят е благоприятен за подстригване на косите и коламаска на тялото. Практикувайте йога. Движете се повече и ходете пеша. Неблагоприятни са процедурите по подмладяване кожата на лицето, пилинг на лицето, поставяне на татуировка и обеци.

Хранене и диета: Днес не бива да забравяме полезната функция на мазнините. Нека не ги изключваме от менюто си, защото спомагат за дейността на жлезите с вътрешна секреция. Хапвайте сурови ядки или си направете свежа салата от авокадо с чесън и зехтин. Лунната диета, стартирала вчера, продължава да тече и днес до 12.30 часа.

Цветове, носещи късмет: Червено.

Грижа за дома и градината: Пресаждане на цветя и растения: след 14.26 часа.

Звездни аспекти за деня: Луната гостува във Водолей, а Марс и Плутон са в квадратура. Контролирайте желанието си за власт и надмощие над останалите. Бъдете по-грижовни и отговорни, защото, имайки власт, ние имаме и сериозни отговорности към хората, чиито съдби управляваме.


ОВЕН

Не се налагайте

Заложете на благия тон, колкото и днес да не сте в състояние да го поддържате. Желанието ви да наложите мнението си е силно и то е водеща причина за спорове и сблъсъци с авторитети в живота ви. Обърнете се за съвет към близки, които са добронамерени и честни към вас. Във ваш интерес е.


ТЕЛЕЦ

Важни ангажименти

На работното място се срещате с различни хора с агресивно поведение. Те са причината да почувствате напрежение и желание да останете насаме със себе си. Не влизайте в спорове. Излишно е да спорите за неща, които не можете да промените. Действайте по важните към момента ангажименти.


БЛИЗНАЦИ

Дразнят ви нарочно

Оставете се на течението, ако някой постоянно ви дразни и нарочно търси начин как да влезете в конфликтна ситуация. Днес витае напрежение около вас и около хората, с които ви се налага да общувате. Ако сте на път, бъдете внимателни зад волана. Не сядайте да карате, усетите ли, че се разсейвате лесно.


РАК

Имате важното

Основните ви притеснения днес са за финансовото ви състояние, за спестяванията ви, за инвестициите и нещата, които не можете да си позволите към този момент. Неслучайно наблягам на тях, защото сега не виждате всичко онова, което имате и сте постигнали, а сте се вгледали в другото – което нямате.


ЛЪВ

Избягвайте конфликти

На работното място често влизате в конфликти и пререкания, защото желаете на всяка цена да наложите мнението си над колектива, с който работите. Това често води до противоречия, а в момента нямате ни най-малкото желание да приемете чуждата гледна точка. Ето ги причините за проблемите ви.


ДЕВА

Бъдете по-активни

Във вторник за вас е от особено голямо значение да сте активни, дейни и в добра кондиция. Още в сутрешните часове изпийте кафето си навън, на свеж въздух. Разходете се до работа, без да използвате градски транспорт. Спортувайте и спортът ще отнеме част от напрежението, което чувствате.


ВЕЗНИ

Подсъзнателни бариери

Оправдавате се, че пред вас има невидими бариери, които спират мечтите ви и вие не сте в състояние да ги постигнете. Няма такова нещо. Въобразявате си, че някой се опитва да ви попречи. Този „някой“ всъщност е вашето подсъзнание, което се колебае дали вземаните от вас решения са правилни, или не.


СКОРПИОН

Сменете настроението

Основните причини да се скарате с хората около вас са от битов характер. Затова започвате кавгите още вкъщи, с близките си. Ставате сякаш с краката нагоре и все някой друг ви е виновен за лошото настроение. Ще загубите по точки, ако не подмените маниера си час по-скоро. Опитайте да се успокоите.


СТРЕЛЕЦ

По течението

Продължавате да бъдете все така разсеяни и неангажирани с проблемите в професионалната сфера. Днес се носите по течението и не сте в състояние да поемете никакви отговорности и инициативи. Пазете се от евентуален конфликт с близките си хора. Ще се отрази зле на самочувствието ви.


КОЗИРОГ

Работете стриктно

Работете стриктно още от сутринта и не позволявайте на никой да ви се бърка в задълженията, още по-малко да реди ангажиментите ви по график. Това е ваша работа и организацията принадлежи единствено на вас. Очаквайте приходи, които ще потушат поне малко напрежението ви и ще ви успокоят.


ВОДОЛЕЙ

Кажете мнението си

Въпреки че Луната гостува във вашия знак, днешният ден не е особено благоприятен за подемане на нови действия или инициативи. Работете по вече започнати дела и не позволявайте да ви се бъркат в ангажиментите. Изпитвате затруднение да кажете мнението си, но трябва да го направите. Иначе ще ви стъпчат.


РИБИ

Доволни от живота си

Във вторник се чувствате великолепно. Доволни сте от начина си на живот, от всичко, което ви се случва и което се реди в ежедневието ви. Денят е наситен с позитивни преживявания и емоции. Освободете се от излишното напрежение. Вечерта се отдайте на релакс с любима книга или музика вкъщи.


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Вие сте хора, с които може да се говори на различни теми. Понякога изглеждате повърхностни в очите на най-близките си. Това е, защото се впускате в различни безумни авантюри и приключения, за които после съжалявате. Не можете да избягате от страстта си по новото, по промените и пътуванията. Завързвате лесно контакти и сте незаменими събеседници. Често сами си градите проблемите, но хубавото е, че лесно се оправяте. Удава ви се литературата, хуманните науки също са за вас.

Навлизате в година на ново и успешно начало, което можете да положите още утре, ако решите и сте готови за него. Бъдете активни, упорити, дейни и със сигурност ще повикате късмета да кацне на вашето рамо. Стартирате нов, деветгодишен цикъл в живота си.

Здраве: Възможни са проблеми със сърцето, пазете се от претоварване и тежки физически дейности.

Станислав Климентов

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *