Вашият хороскоп за 6 ноември, сряда

Луната е в Риби. Фаза – първа четвърт. Лунният е 11-и. Управител на деня е Меркурий.

Здраве: Нежелани са операциите в областта на стъпалата, глезените, пръстите на краката и палците на ръцете. Добре ще протекат профилактиката и лечението на проблеми с белия дроб, стомаха, черния дроб, жлъчката, кожните интервенции, проблеми с половите органи, отделителните органи, носа. Денят е добър за зачеване. Избягвайте предозирането с медикаменти и упойващи средства.

Красота и външен вид: Добре се отразяват масажите на глезените и стъпалата, поставянето на краката в бани с топла вода. Нежелани са разкрасителните процедури на косата – подстригване, изсушаване, миене.

Хранене и диета: Денят е добър за разтоварваща диета. Ако няма да правите такава, през целия ден се хранете често и ограничавайте количеството на порциите. Въглехидратите, приети днес, изискват активност, за да бъдат изразходени.

Цветове, носещи късмет: Жълто, синьо.

Грижа за дома и градината: Пресаждане на цветя и растения: след 14.55 часа. Полейте цветята и растенията вкъщи и в градината с чиста вода.

Звездни аспекти за деня: Луната гостува в Риби и е в квадратура с Венера. Внимавайте, какво говорите, за да не засегнете някой и да не обидите без причина близък човек. Възможно е да имате ниско самочувствие и ниска самооценка, която в следващите дни ще се промени. Вършете неща, от които сте емоционално доволни.


ОВЕН

Не прекрачвайте принципите си

За разлика от вчера, когато ви посъветвах да не налагате мнението си, днес толерирам изразяването на лична позиция. Не позволявайте на никой да ви казва, как да мислите и какво да правите. Залагайте на собствените си принципи. Ако до преди време вярвахте на лицемери, то сега вече е късно да го правите.


ТЕЛЕЦ

Бъдете щедри на любов

Напрегнат, но благоприятен, днешният ден ви поднася неочаквани изненади. На работното място имате гаранция за възход, ако проявявате нужното спокойствие и търпение. Седмицата е все още в разгара си и не бива да пропускате възможностите, които ви се предоставят. В личен план бъдете малко по-щедри на любов.


БЛИЗНАЦИ

Повеждате колегите напред

На работното място се улавяте, че влияете прекалено много над мнението на своите колеги и го правите, без да се стремите към това. Те пък от своя страна ви слушат и не се противят, ако вие ги повеждате напред. Ловко избягвате всякакви конфликтни ситуации. Денят е благоприятен за вас.


РАК

Чувствате се свободни

В сряда заложете на своята креативност и на възможността да прекрачите в един нов, по-хубав свят. Денят е позитивен и ви помага да направите желани промени в живота си. Не обвинявайте близките за това, че до този момент сте били ограничавани и задържани на едно място. Сега се чувствате свободни.


ЛЪВ

Не упорствайте

Избягвайте да правите големи промени около себе си в сряда. Това е ден, който изисква да мислите с перспектива, стратегически. Тоест, да планирате действията си в следващите дни до края на месеца. Ако усещате, че нещата не вървят по вода, оставете ги. Не е сега времето да упорствате. В любовта ви чака добра новина вечерта.


ДЕВА

Тръгвате да променяте света

В сряда сте се заели с трудната задача да променяте света и да му придавате своя поглед, да втривате в него своя си начин на мислене. Сериозно анализирате и критикувате хората, които не мислят така, както искате. Обръщате се срещу тези, които не са на мнението ви. Е, не всички могат да ви последват.


ВЕЗНИ

Лесна плячка

Въпреки че сте в добро настроение, вие търсите причина за какво да се хванете, че да развалите положителната си нагласа и да изпаднете в поредната меланхолична депресия. Вътрешните ви страхове са силни и ви правят доста податливи на влияния. Днес сте лесна плячка за манипулация. Не отсявате лицемерите.


СКОРПИОН

Преценете реално възможностите си

Позициите ви не са никак сигурни. Смелостта ви е неоправдана и днес тя може да ви донесе поводи за доста разочарования. Около вас кръжат не особено добронамерени хора, чийто предложения звучат доста привлекателно. Бъдете с реална преценка за силите и възможностите си. Не казвайте „да” на проекти.


СТРЕЛЕЦ

Хубав ден

Очаква ви приятна и ведра сряда, стига да сдържате емоцията си и да не изкарвате яда си на хората около вас. Стоите ли си кротко, работите ли си по своите дейности, без да се мешате в чуждите, денят ви ще протече повече от благоприятно. Гледате ли в чуждата паница обаче, очаквайте сблъсъци и сериозни конфликти.


КОЗИРОГ

В прекрасно настроение

Днес сте влюбени, романтични и не обръщате внимание на дребните недостатъци на другите хора. Ако вчера те ви притесняваха и дразнеха, то в сряда това вече е минало. На работното място не оставяйте недовършени задачи. Имате шанса и търпението да стартирате дейност и да я свършите в рамките на работния ден.


ВОДОЛЕЙ

Живейте в настоящето

В сряда звездите искат от вас да обърнете внимание на своите краткосрочни цели и желания. На това, което се стремите да постигнете в следващия час, до края на днешния работен ден, в утрешния ден… Не си поставяйте големи цели, защото ще бъдете твърде разочаровани, ако не ги постигнете изцяло.


РИБИ

Нестабилност, но за хубаво

В сряда сте активни, дейни и доста продуктивни. Неспокойни сте, защото нещо около вас се променя и ви поставя в ситуация на нестабилност. Е, разместването на пластовете винаги е предшествано от нестабилен период, но тъкмо в това се крие и движението, подвижността и развитието на този свят.


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

Вие сте уравновесени и справедливи натури. Знаете как стоят нещата от живота и когато не са подредени по правилния начин, винаги се стремите да ги сложите в ред. Символът на Скорпиона сте – пълно олицетворение на неговите черти. В любовта – всеотдайни и верни, дори и да не сте намерили точната половинка, а в службата – справедливи. Търпението ви обаче не бива да е до безкрай. Видите ли, че хората се възползват от вашата толерантност, по-добре им обърнете гръб, за да предпазите своите интереси.

Навлизате в година на съдбовно подчинение, която ще е главната причина за вашия временен застой. Примирете се, защото не всички обстоятелства ще са на страната на желанията ви. Невинаги ще се случва така, както вие предпочитате и това също е нормално. Оставете се на течението, което ще ви отведе в правилната посока през тази година.

Здраве: Възможни са стомашно-чревни проблеми.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.