Какво вещаят звездите за 7 ноември, четвъртък

Луната е в Риби. Фаза – първа четвърт. Лунният ден е 12-и. Управител на деня е Юпитер.

Здраве: И днес остават нежелани операциите в областта на стъпалата, глезените, пръстите на краката и палците на ръцете. Добре ще протекат профилактиката и лечението на проблеми с краката, с вегетативната нервна система. Не приемайте лекарства без причина.

Красота и външен вид: Денят е неблагоприятен за подстригване на косите. По възможност избягвайте измиването на косите си.

Хранене и диета: Можете да минете на разтоварващ хранителен режим, който изключва месото. Днес е добре да се хапва риба и рибни продукти. Салата от морски дарове е един прекрасен вариант за интересна и вкусна вечеря.

Цветове, носещи късмет: Синьо.

Грижа за дома и градината: Пресаждане на цветя и растения: след 15.21 часа. Полейте цветята и растенията вкъщи и в градината с чиста вода.

Звездни аспекти за деня: Луната се движи в спокойна зона от знака Риби и сключва хармонични аспекти със Сатурн и Плутон. Съвпадът й с Нептун успокоява страстите и емоциите и придава спокойствие. Днес делата вървят с благоприятен ход и ще бъдем доволни от себе си и от всичко, което постигаме.


ОВЕН

Мечтание и творчество

Прекалено прибързани сте в четвъртък и търсите възможност за изява и проява на всичките си таланти и скрити заложби. Денят е особено благоприятен за хората, заети в сферата на творчеството и културата. Не бързайте да поставяте нови начала. Имате нужда от малко повече подкрепа от страна на близките.


ТЕЛЕЦ

Център на внимание

Очаква ви забързан и продуктивен ден, който започва с разговори на различни теми и с различни хора. Вие сте в отлично настроение и пръскате позитивни емоции, което ви поставя в центъра на вниманието. Днес сте търсени и подкрепяни, но все пак внимавайте с лицемерите, които дебнат зад гърба ви.


БЛИЗНАЦИ

Не рискувайте

На работното място търсите възможност да се изявите по най-добрия начин. Страх ви е да не се изложите, каквото и да предприемете. Днес залагайте на знанията си и придобития опит. Не се изкушавайте да поемате рискове, за които все още не сте подготвени. Избягвайте да се самозаблуждавате.


РАК

Златната среда

Днес чувствата ви са разностранни, а емоциите преливат от една в друга. Ту сте нервни и напрегнати, ту твърде спокойни и дори апатични към всичко случващо се. Добре е днес да намерите златната среда в своите вътрешни нагласи и усещания, за да не направите грешки в сферата на общуването.


ЛЪВ

Не приемайте

Не е лесно да ви излъже човек, но в ден като днешния вие сте особено податливи на всякакви влияния и внушения. Такова ще бъде едно ново предложение в сферата на частния бизнес или професионалната ви реализация. То е свързано задължително с нереално голямо финансово възнаграждение. Не приемайте.


ДЕВА

Изпитвате хората

Имате предчувствието, че някой иска да застане срещу вас и да ви урони престижа, който сте градили до този момент. Доста мнителни сте спрямо определени хора от обкръжението си. Търсите възможност да ги изпитате, да ги поставите в ситуация, в която да се прояви тяхната честност и съпричастност.


ВЕЗНИ

Труд и постоянство

Ще си стъпите на краката тогава, когато осъзнаете, че не всичко може да се постигне на секундата и без нужните усилия. Днешният ден нарочно забавя ритъма в живота ви. Има за цел да ви покаже, че успехът се постига с труд и упорство, а не с разчитане на случайност и късмет. Работете активно.


СКОРПИОН

Щастлив ден

Очаква ви ведър и щастлив четвъртък, в който нещо в живота ви потръгва в по-добра посока. Като цяло денят е зареден с положителна енергия, а вие успявате да я разпределите между себе си и между хората, които ви заобикалят. В това се крие и тайната на щастието ви към този момент.


СТРЕЛЕЦ

Бъдете честни

Не оставяйте неизяснени теми в семейството си. Днес казвайте нещата такива, каквито са. Тайните само ще ви раздалечават и ще отварят трап във взаимоотношенията ви. Не се нуждаете от подобно нещо. Вашето семейство е и вашата най-силна опора. Вие трябва да сте единни. Положете усилия за това.


КОЗИРОГ

Връщате позиции

Днес сте дейни, работоспособни и успяващи. Ще започнете нещо по-дългосрочно, което, въпреки че е стартирано в период на ретрограден Меркурий, ще ви донесе успех и признание. Отново връщате позициите си на можещи хора. На хора, заслужили доверието на влиятелна част от обществото.


ВОДОЛЕЙ

Лъжливи обещания

На моменти хвърчите в облаците, представяйки си велики възнаграждения по предложения, които ви се отправят днес. Разбира се, че няма да как да се случи и някой просто иска да се възползва от уменията и компетенциите ви, обещавайки твърде много, а всъщност прилагайки насреща много малко.


РИБИ

Бъдете по-решителни

Освободете се от излишното напрежение и не се поддавайте на провокации от страна на хората, с които работите. Днес трудностите са предизвикани от вашата нерешителност и колебливост. Станете ли по-настъпателни, ще видите, че и резултатите ще завалят един след друг.


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Вие имате късмета да не срещате прекалено големи трудности в живота си и често да постигате целите си с малко усилия. Мисията ви в този живот обаче е много сериозна и изисква отговорно да пристъпите към нея. Вие трябва да се образовате до най-висока степен и да преподавате своите знания на другите хора. Един вид ще се превърнете в учители, всяващи духовност и мъдрости. Още от малки обичате да четете и страстта ви към новото е силно изразена. Отричате и не вървите по отъпканите пътеки на живота, а сами искате да прокарате пътища. Ето защо често няма да бъдете разбирани и ще ви обявяват за лекомислени. Но със своята прозорливост и находчивост вие наистина ще допринесете хората около вас да мислят по-различно, като развият своето трето око. В любовта ще сте най-щастливи, ако срещнете своята духовна половинка. Затова не бързайте да сключвате брак, докато интуитивно не почувствате, че е дошло време за това.

Намислете си нещо хубаво и си го пожелайте, защото навлизате в прекрасна година, която ще ви озари с позитивна енергия и много благоприятни емоции. Това ще е най-хубавата ви година, сравнена с последните няколко. Отпуснете се и грабете от живота с пълни шепи.

Здраве: Очаква ви крепко и непоклатимо здраве.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *