1286 четения

Седмичен хороскоп

Благоприятна и позитивна седмица, в която дори грешките ни показват верния път

Здраве: Днес и през уикенда появата на главоболие е следствие от преумора на очите от прекаления престой пред компютъра. Отидете на разходка и ограничете контакта си с монитора. В понеделник и вторник се пазете от настинки. Ако ви дразни гърлото, веднага вземете мерки, за да не прерасне в нещо по-сериозно. В сряда и четвъртък да внимават всички, които имат хронични алергии. Кашлицата, появила се в тези два дни, е признак, че не можете да свикнете с нещо в живота си или с присъствието на даден човек в обкръжението си.

Красота и външен вид: Коса и коламаска: Подходящи дни за подстригване на косите са всички от периода. Ако посетите фризьора си до 15.30 часа във вторник растежът на косъма ще се ускори. Ако се подстрижете след този час растежът се забавя. Масажи: Лечебни – понеделник и вторник. Обеци и татуировка: Луната няма отношение към тези процедури. Сауна и парна баня: Забранен е престоят в парна баня в сряда и четвъртък.

Хранене и диета: До вторник Луната е в нарастваща фаза и стартираните диети едва ли ще дадат най-добрите резултати, но все пак можете да се пробвате и да започнете по-дисциплинирано спазване на хранителен режим. Ако го стартирате в събота или неделя, то шансът да го поддържате дълго време е голям. Внимавайте с количеството на порциите в понеделник и вторник, когато Луната гостува в Телец и ни подканва да си угаждаме и да хапваме вкусно и по много. Пълнолунието настъпва във вторник, 12.11.2019 г., точно в 15.34 часа. От този час килограмите ще се топят по-лесно, ако се ограничавате и спазвате природосъобразен начин на живот. За любителите на лунната диета тя стартира във вторник в 15.34 часа и продължава до сряда в същия час.

Основни звездни аспекти: Движението на Луната тази седмица е през знаците Овен, Телец и Близнаци, а нарастващата й фаза от петък до понеделник ще ни подканва да поемаме по нов път и да правим по-импулсивни промени в живота си. Разбира се, че в период на ретрограден Меркурий е по-добре, ако обмисляме повече действията си и правим само наложителни промени в своя ден. Но като цяло ни чака доста благоприятна и позитивна седмица. Днес Слънцето е в хармонични аспекти със Сатурн и Нептун. Дори грешките ни показват верния път, защото чрез тях учим уроците в живота си. Не се страхувайте, ако сте направили няколко криви стъпки. Сега е моментът да ги поправите. И след като осъзнаем, че всички сме хора и всички грешим, в понеделник секстилът между Меркурий и Плутон ще ни помогне да се приемем, както и да приемем заобикалящия ни свят такъв, какъвто е. През новата работна седмица не си позволявайте да се увлечете по цел, която е безкрайно далечна и неосъществима. Ще хвърлите толкова много усилия, без това да си заслужава особено. Пълнолунието в Телец ще ви помогне да пожънете успехи, но само ако те са заслужени с честни и разумни действия. Сега всички разполагаме с шанса да бъдем силно подкрепени и високо оценени и забележете – в период на ретрограден Меркурий.


ОВЕН

Добри резултати

През следващите седем дни вие сте доста активни. Ще работите сериозно и ще постигнете добри резултати, отмятайки доста работа. Тонусът ви е добър, а настроението – прекрасно. Унесени сте в работа и внимавайте да не пропуснете нуждите и потребностите на своите близки. Мнозина от вас ще работят и през уикенда, както и до късно вечерите. Изтощението е неминуемо, независимо че не му отдавате голямо значение. Пълнолунието в Телец ще подобри приходите ви и ще стабилизира материалното ви състояние към момента.


ТЕЛЕЦ

Положителна промяна

Към момента вие се радвате на отличен енергиен заряд и приповдигнато настроение. Очаква ви благоприятен период. Запазете ентусиазма си. Не губете форма и използвайте своята енергия продуктивно. Пълнолунието е във вашия знак и тази седмица ви дава отправна точка. Посоката избирате вие. Определено ви чака благоприятна промяна в живота и на фона на ретроградната фаза на Меркурий тя ще се случи. И ще бъде за ваше добро и разбира се – по ваше желание.


БЛИЗНАЦИ

Време за себе си

Към момента не ви липсва жизнена сила и енергия. В момента се занимавате с много неща наведнъж. Вашият талант се изразява в това, че колкото и дини да носите под мишница, вие се справяте отлично и със завидни успехи. Не пропускайте възможността за разходки сред природата през уикенда. През новата работна седмица сте доста интуитивни. Пълнолунието в Телец може да ви постави в известна социална изолация. Няма да ви се говори с никого, но пък ще имате време само за себе си и за хората, които са в най-близкото ви обкръжение.


РАК

Бъдете активни

При голяма част от вас това е период на превъзбуда и силна енергия, която трябва да усвоите напълно и да трансформирате в продуктивни действия. Звучи сложно, но всъщност не е. Вие сами ще се запътите към изпълнението на една своя набелязана цел. Ваши приятели ще ви помогнат да я реализирате изцяло. Ето че енергията ви ще бъде насочена там, където трябва. Действайте, развивайте се и бъдете активни. В противен случай ще се превърнете в мърморковци и недоволстващи, вечно оплакващи се от живота хора. А в момента нямате повод за оплаквания.


ЛЪВ

Допълнителни финанси

Към момента имате да свършите доста неща. Много от тях касаят не само професионалната сфера, а и личния ви живот. Затрупани сте от мисли и планове и съзнанието ви е блокирано. Седмицата предстои да бъде доста забързана за вас. Пълнолунието в Телец е повод да се замислите за финансовото си състояние и да пожелаете да стабилизирате своята материална база. Добрата новина при всички е, че изневиделица ще ви дойдат пари отнякъде. При някои са под формата на наследство, а при други – като шанс за допълнителна работа. Не я отказвайте.


ДЕВА

Глътка въздух

Ретроградното движение на Меркурий не е повод за притеснения и паника. Напротив. При вас това е време за реконструиране на живота, за поглед „зад завесата”. Не е случайно, че към момента сте доста мнителни към определени хора в обкръжението си. Вероятно те са демонстрирали своята нелоялност наскоро и сега идва време да ги изпитате наново и ако не преминат теста, да ги отстраните безболезнено. В професионалната сфера тази седмица ще ви предостави възможност за малка, козметична промяна, но тъкмо тази промяна ще ви отвори глътка въздух и ще ви помогне да гледате на работата си със съвсем различни очи.


ВЕЗНИ

Планирайте бъдещето

Радвате се на жизнен тонус и енергия през този период. Ентусиазмът ви расте, но сте застрашени от опасност да преувеличите за пореден път възможностите си и да се заемете с нещо, което не можете да свършите толкова добре, колкото си го представяте. Не се страхувайте да анализирате и планирате бъдещето си. Не е лошо да сте по-предпазливи, особено когато ви се налага да влагате пари и да правите инвестиции. Сега, когато настъпва пълнолуние в Телец, за вас е по-добре да получите известна сума, а не да изхарчите пари за нещо скъпо. Имайте го предвид, когато ви хрумне идеята за поредния кредит.


СКОРПИОН

Успехът е с вас

Напрежението ви през тази седмица е свързано с очакванията ви нещо в живота ви да се промени, някои от плановете ви да се сбъднат, нещо в ежедневието ви да се случи… Вие таите големи надежди за определени проекти, по които работите. Пълнолунието в Телец за ваше успокоение ще ви подаде ръка, като освети шансовете ви и засили късмета в максимална степен. Не ви липсват сили, енергия и жизнен тонус. Ентусиазирани сте повече, отколкото се очаква. По всичко личи, че ще имате успех. Дори и да не е конкретно в следващите седем дни, той е вече активиран и ще ви последва от тук нататък. Имайте търпение.


СТРЕЛЕЦ

Много ангажименти

За вас следва доста важна и ангажирана седмица. Движението на Венера в знака ви е поводът да сте толкова уверени, че късметът е на ваша страна. Така е, той ви подкрепя безотказно, но за да постигнете успех, ще трябва и да се потрудите и концентрирате върху целите си. Нищо не пада наготово от небето, но в момента вие сте облагодетелствани. Желанията ви се изпълняват по-лесно от друг път, трябва да го признаете. Пълнолунието в Телец ви предупреждава, че здравето ви е застрашено. Време е да си набавите нужната доза витамини и имуностимулатори, с които да подготвите тялото си за зимата.


КОЗИРОГ

Бурно развитие

През следващите седем дни бъдете особено внимателни и все по-мнителни към хората, които ви отправят странни на пръв поглед предложения. Вие сте достатъчно прозорливи и разумни, за да отсеете истината от заблудите. В сферата на професионалната ви реализация предстоят доста важни дни. Темпото се забързва, а пълнолунието в Телец изисква от вас да ставате все по-гъвкави и да измисляте нови и нови стратегии за развитие. С две думи – бъдете внимателни, не лежете на стари лаври и се развивайте будно и с бързи темпове. Това ще ви донесе нужния успех.


ВОДОЛЕЙ

Битки и победи

Стегнете се, защото предстои доста важна и ангажирана седмица, в която прецизно ще разисквате всякакви теми, свързани с личните ви финанси, емоционалните познанства и роднинските взаимоотношения. Равносметката, която си направихте в последните няколко дни, ви кара сега да извършите някои съществени промени в тези сфери. От друга страна, на работното място темпото се забързва и не бива да пропускате нито един шанс за изява или промяна и на този фронт. Не е изключено да сте на нож с преките си ръководители. Не отстъпвайте. Свършете всичко предприето в уговорения срок. Бъдете сериозни и отплатата ще е голяма.


РИБИ

Ползотворен период

Намирате се в доста щастлив период, през който е важно да съхраните ценностите си и да не попивате от чуждите убеждения. Напротив, трябва вие да убеждавате другите в това, което вярвате и силно се надявате. Секстилът между Сатурн и Нептун, вашия управител, е повод да се чувствате уверени, магнетични и успяващи. Пълнолунието в Телец ще подреди някои важни мисли в главите ви, ще постави акцент и върху семейството ви, хармонизирайки там връзки и взаимоотношения. Като цяло предстои натоварен, но благоприятен период. Заредете се с позитивни очаквания.


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

8 ноември. Вие сами сте си избрали да се родите на датата 8 ноември, защото тя е от списъка на датите на кармична разплата. Носите тежестта на свои стари прегрешения от минали прераждания и задачата ви в този живот е да ги изкупите, като се срещате с някои трудности. Ето защо невинаги нещата стават от първия път и се налага да повтаряте и да влагате хиляди усилия. Материалните ви стремежи са силно изразени, но пари и богатство ще натрупате едва тогава, когато осъзнаете, че не те са целта в живота, а средството за по-качествено съществуване. Не се превръщайте в скъперници, за да не загубите всичко в един момент. Ще създадете семейство, но в по-късен етап, защото то е на заден план. За него ще помислите едва след като се обезпечите материално. Живейте с половинката си на семейни начела до 30-ата си годишнина, а за сватба мислете след това. В противен случай магията между вас може да се развали безвъзвратно.

Налага се през следващата година да претърпите трудности, които са породени от вашата несериозност и неорганизираност. Навлизате в година на бариери и пречки, година, в която ще се научите сами да се справяте със своите проблеми. Това в никакъв случай не е период, който трябва да ви притеснява, а напротив – да ви мотивира и вдъхновява.

Здраве: Възможни са проблеми с кръвообращението.

9 ноември. Вие, родените на 9 ноември, сте чистосърдечни, обичливи и много откровени хора – типичните представители на зодия Скорпион. Стремите се да бъдете водещи фигури и да сте слушани. Емоционални сте и това е един от сериозните минуси на вашия характер. Още от днес трябва да се стремите към уравновесеност и стабилност в действията. Имате навика да се хващате с нещо, да го зарежете до средата и да продължите с друго. Погрешно е това поведение, защото не води доникъде. Бъдете целенасочени. Притежавате висок интелект, който трябва да развиете в един от етапите на живота си. Той ще ви е от полза. В любовта сте прекалено ревниви, но и в същото време – свободолюбиви. Позволявате си да ревнувате без основание. Нужно ви е равновесие и в тази област. Най-големите успехи в живота ви ще се случат след навършването на 30-годишна възраст.

Навлизате в прекрасна година на промени и новости. Помогнете с действията си на съдбата да се подреди така, както вие си я представяте.

Здраве: Възможни са проблеми с белите дробове и бронхите.

10 ноември. Сприхави и избухливи хора сте вие. Изтървате нервите си на момента, макар след няколко секунди да съжалявате. В състояние сте под властта на емоцията да наговорите какво ли не на човека отсреща, а след миг да съжалявате и да се извинявате. Във всяко едно отношение сте нетърпеливи и прибързани. Това е и главната причина за неуспехите ви. Бъдете по-постепенни, уравновесени и търпеливи. Приемайте и съвети отстрани. Научете се да мерите времето в истинските му измерения.

Навлизате в година на стабилност, любов и добри взаимоотношения. Стабилизирайте живота си и си стъпете на краката.

Здраве: Възможни са чести настинки и проблеми с гърлото, сливиците и носа.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *