Спорт

Отзвук от „Левски“ – „Етър ВТ“ 3:0

Росен Кирилов: „Не може да се предаваме така, срещу „Черно море“ трябва да сме по-агресивни и да победим“

 

„След първия гол на „Левски“ те се освободиха психически и започнаха да играят по-уверено, докато при нас увереността спадна. Дотогава бяхме компактни и не се стигна до сериозни положения пред нашата врата. За съжаление, пак се пропукахме от статично положение. Пропуснахме да изравним в ответната атака, докато през второто полувреме се пропукахме два пъти в центъра много елементарно. При 2:0 мачът приключи.

В момента имаме много играчи в недобра физическа форма след претърпените контузии. Затова не можем и да се противопоставим толкова добре на големите отбори, както в началото на сезона. Доста състезатели имат нужда да натрупат игрова практика.

Всеки треньор държи в задния си джоб оставката, но засега работим и ще се опитаме да преминем през тези трудни мачове в началото на полусезона.

Трябва да сме по-агресивни срещу „Черно море“, ще се опитаме за тези два дни да възстановим играчите и да победим.

Двубоят с варненци, които са шести в класирането, е в събота (9 ноември) от 15:00 часа на стадион „Ивайло“.

Под въпрос за двубоя с „моряците“ е Иван Стоянов, който бе заменен принудително, след като съперник го удари с лакът в ребрата, и вчера бе на снимка. Яни Пехливанов, който също поиска смяна заради проблеми с коляното, ще се възстанови.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *