Общество

Поздрав на старши комисар Димитър Машов

Уважаеми колеги,

За мен е чест да Ви поздравя по повод Професионалния празник на българската полиция – 8 ноември.

Във времето, когато спокойствието е ценност, за обществото е важно да знае, че има хора, които всекидневно полагат усилия за спазването на реда, сигурността и закона. Вие сте хората, които ежедневно изпълняват своя професионален и граждански дълг, често за сметка на лично време, сън и здраве, които остават скрити за голяма част от обществото. За всеотдайността, смелостта и самоотвержеността, с които изпълнявате своите задължения, Вие заслужавате уважение и признателност.

Знам, че мисията на българския полицай е изпълнена с много трудности, както знам и че благодарение на волята, която имаме, заедно ще се справим с всички предизвикателства, които стоят пред нас, пред обществото ни и пред държавата ни. Да служиш на обществото, не е просто избор, а призвание.

Да следваш това призвание, означава да притежаваш качества, като чест, достойнство, морални ценности и готовност да се жертваш в името на другия.

Уверен съм, че и занапред ще продължите да отстоявате принципите на отговорната професия, която сте избрали за гарантиране сигурността на гражданите и повишаване на общественото доверие и авторитета на институцията.

Пожелавам Ви здраве и благополучие, професионални и лични успехи, вяра в законността, сили и желание да защитавате реда в област В. Търново. Нека св. архангел Михаил да закриля Вас и Вашите семейства!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

Старши комисар Димитър Машов

Директор ОДМВР – В. Търново

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *