433 четения

26 полицаи наградени по случай професионалния празник

Участниците в турнирите по футбол на малки врати и стрелба с пистолет „Макаров“ бяха наградени на 8 ноември – Празника на полицията.

Традиционно за всеки празник в областната дирекция се организират турнири по стрелба и по футбол. В надпреварата сега се включиха служители от всички районни управления, отдели, сектори и групи, РД „ПБЗН“ – В. Търново, сектор „БОП” – В. Търново и Габрово, ТД “Национална сигурност“ – В. Търново, и представители на медиите. В турнира по футбол се включиха и служители от Районен съд – В. Търново.

В отборното класиране в турнира по стрелба на първо място се класира ТД „Национална сигурност“, след тях се наредиха СПС от отдел „Охранителна полиция“ при ОДМВР – В. Търново, и РУ – Елена.

При индивидуалните стрелци с най-точен мерник се оказаха полицаите Стоян Джуров, Станислав Стоянов и Йордан Йорданов. При футбола най-добре се представиха футболистите от ОДМВР – В. Търново. Те получиха купата на директора, грамота и футболна топка. Второто място остана за РД „ПБЗН“ – В. Търново, и на трето място се класираха служителите от Районен съд – В. Търново. 26 служители са наградени с писмена похвала от директора на Областната дирекция старши комисар Димитър Машов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!