Какво вещаят звездите за 12 ноември, вторник

Луната е в Телец. Фаза – пълнолуние, което настъпва в 15.34 часа. Лунният ден е 16-и. Управител на деня е Марс.

Здраве: Възможна е поява на главоболие и повишено кръвно налягане заради пълнолунието. И днес остават нежелани операциите в областта на гърлото, гласните връзки, горните дихателни пътища, сливиците и щитовидната жлеза. Добре ще протекат профилактиката и лечението на ангина, на зачервено гърло, изследване на хормоните на щитовидната жлеза.

Красота и външен вид: Денят е благоприятен за боядисване на косите. Цветът ще се запази дълго след това. Не посещавайте фризьора си за подстригване. Заради новолунието прическата може да не ви хареса.

Хранене и диета: Хапвайте природосъобразни храни, богати на фибри и витамини. Избягвайте месото. Постните манджи ще са ви по-вкусни. Лунната диета стартира точно в 15.34 часа и продължава до утре в същия час.

Цветове, носещи късмет: Червено и зелено.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения – след 17.27 часа.

Звездни аспекти за деня: Днес настъпва пълнолуние в Телец. Очаквайте резултати от вече започнати проекти. Положителната оценка на хората, с които работите, е повод за гордост и вътрешно удовлетворение. Не бива да се възползвате от добротата на другите, за да постигнете своя предварителна цел. Бъдете разумни.


ОВЕН

Допълнителни доходи

Бъдете внимателни пред кого какво казвате и какво е поведението ви спрямо хора от вашето служебно обкръжение. Днес не всички възприемат шегите ви и е възможно някой да се обиди. Денят остава позитивен и благоприятен и ви носи сигурни признаци, че скоро ще имате допълнителни доходи.


ТЕЛЕЦ

Център на внимание

Във вторник заемате центъра на вниманието и по всякакъв начин желаете да направите впечатление на хората около себе си. Налагате прекалено много своето мнение и се стремите то да се чуе навсякъде. Използвате ли някого, за да постигнете своя лична цел или кауза, ще сгрешите. Имайте го предвид.


БЛИЗНАЦИ

Нищо не ви вълнува

Във вторник вашето поведение е инертно. Движите се без никакво съпротивление, бавно, спокойно и тихо. Не желаете да правите впечатление и търсите възможност да се скриете, когато трябва да предприемете инициатива. Не сте от най-активните. Това е и причината да не ви се отправи доста примамливо предложение.


РАК

Влияете върху хората

Както вчера, така и днес сте заобиколени от хора, които ви се възхищават. Днес те ви слушат и изпълняват всяко ваше желание. Лесно можете да повлияете върху тяхното мнение и вие сериозно се възползвате от това. След това те могат да се почувстват излъгани от вас, но какво толкова? Нали сте изпълнили целта.


ЛЪВ

Много ангажименти

На работното място се справяте отлично. Вашият ден протича ритмично, неспокойно, но доста успешно. Нямате минути за отдих, а напротив. Всички ангажименти ви се струпват изведнъж и вие трябва да ги отметнете бързо, без да отлагате. Късметът е на ваша страна, но умората си казва думата в края на работното време.


ДЕВА

Забързан ден

Не се страхувайте от малките проблеми, които се явяват на пътя ви. Тях можете да преодолеете с един замах, стига да сте уверени в това. Вторник е доста жив, енергичен и на моменти – емоционален ден. Случват ви се много неща наведнъж, които трудно асимилирате. Ще се справите. Легнете си рано.


ВЕЗНИ

Внимание към финансите

Във вторник сте емоционални. Говорите с патос и вдъхновение, но на моменти повишавате тон и това не се възприема добре от хората около вас. Обърнете повече внимание на финансите си и помислете за възможност да спестите някой друг лев във влог или спестовно-инвестиционен продукт.


СКОРПИОН

Липсва ви емоция

Скуката ви е застигнала и е обсебила голяма част от ежедневието напоследък. Точно тя ви е направила апатични към всичко, което вършите. Справяте се отлично и имате успехи, но ви липсват емоцията, хъсът и желанието да се борите и да преоткривате нови светове. Може да си намерите нова цел.


СТРЕЛЕЦ

Търсите възможности

Вторник продължава тенденцията на забързаност, която се наложи вчера. Днес сте доста емоционални и нервни. Търсите възможност за реализация. Обърнете повече внимание на здравето си и на възможните начини да го заздравите през есенните дни. Време е да започнете да приемате витамини.


КОЗИРОГ

Прекрасен ден

Пълнолунието в Телец ви намира в прекрасна кондиция. Още сутринта ще отметнете доста работа, което ще ви помогне да се насладите на един по-спокоен и благоприятен следобед. Вторник е сред дните, когато се чувствате отлично и влагате цялата си душа във всичко, с което се занимавате. Резултатите няма да закъснеят.


ВОДОЛЕЙ

Отличници сте

Вие също се справяте отлично с всичко, с което се заемате днес. Сякаш някой стои зад гърба ви и ви подкрепя при всяка стъпка. Не е изключено да се замислите за нов спестовен влог, в който да скатавате пари за семейните си нужди през годината – ремонти на дома, семейния автомобил и почивката през лятото.


РИБИ

Разговори с приятели

Пълнолунието в Телец ви прави повече от възбудени. Вие търсите начин как да говорите и общувате с повече и повече хора, от които или да научите някаква информация, или просто да обмените две-три думи. Вечерта може да организирате среща с приятели на по чаша вино и приятни разговори.


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Родените на този ден хора са заредени с позитивна нагласа и добро отношение към света. Те се стремят да помагат на близките, да бъдат тяхното крило и рамо. Често пъти става така, че се затрупват с проблемите на другите, забравяйки своите. Склонността и желанието им да помагат в много случаи се превръща в техен коварен враг. Друга слабост, която притежават, е, че не умеят да преценяват изцяло и пълно контактите и хората, които допускат в живота си. Това е причината да остават излъгани, използвани и огорчени.

Навлизате в година на сигурна финансова стабилизация, която ще ви помогне да се справите с проблемите от паричен характер. Съветът към вас обаче е да не се главозамайвате и да не вземате пари назаем, ако не сте сигурни, че ще успеете да ги върнете до септември догодина. Направете си сметка. Не отказвайте и на предложения за нова работа, за да не повлечете крак и да се обречете на липса на стабилна работа за следващите девет години.

Здраве: Възможни са обостряния на хронични заболявания.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *