249 четения

Сашо Нанков благодари на футболните ветерани за приноса им към „Етър“

Бизнесменът Александър Нанков за поредна година събра ветераните на „Етър”, за да им благодари за приноса им към футбола и великотърновския клуб. Навръх Архангеловден в култовото заведение „Хаджи Минчо” са се събрали бивши футболисти, за да се видят и да се върнат към спомените за паметните мачове.

На сбирката бяха както най-възрастните – Тодор Маринов, Йордан Ценов, Стефан Чакъров, Николай Тарапанов, Стоян Петров, Петко Цанев, Димитър Цеков, Димитър Мумджиев, Веселин Гецов, Трендафил Коцев, Сашо Петков и други, така и по-младото поколение – Ивелин Младенов, Илиян Киряков, Сашо Христов, ръководителите на женския отбор Йордан Грозданов и Валентин Витанов, спортните директори Стефан Атанасов и Страцимир Тинчев и много други.

„Вие сте не само легендите, но и историята на „Етър”. Клубът започва от вас, защото без вас „Етър” нямаше да го има. Радвам се, че на днешния празник се събрахме да се видим и да се уважим”, обърна се към тях Александър Нанков, информира още официалният сайт на „Етър ВТ“ etarvt.bg. На този етап на сайта няма официална информация подал ли е оставка от Управителния съвет на клуба Александър Нанков, както твърдят столични медии. Пред информационна агенция бизнесменът е заявил, че на този етап не желае да коментира и ще даде нарочна пресконференция по темата. Преди мача с „Черно море“, спечелен с 1:0, в събота той бе за кратко на стадион „Ивайло“, отсъства и председателят на УС на клуба проф. Георги Камарашев.

Снимка: etarvt.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!