Сашо Нанков благодари на футболните ветерани за приноса им към „Етър“

Бизнесменът Александър Нанков за поредна година събра ветераните на „Етър”, за да им благодари за приноса им към футбола и великотърновския клуб. Навръх Архангеловден в култовото заведение „Хаджи Минчо” са се събрали бивши футболисти, за да се видят и да се върнат към спомените за паметните мачове.

На сбирката бяха както най-възрастните – Тодор Маринов, Йордан Ценов, Стефан Чакъров, Николай Тарапанов, Стоян Петров, Петко Цанев, Димитър Цеков, Димитър Мумджиев, Веселин Гецов, Трендафил Коцев, Сашо Петков и други, така и по-младото поколение – Ивелин Младенов, Илиян Киряков, Сашо Христов, ръководителите на женския отбор Йордан Грозданов и Валентин Витанов, спортните директори Стефан Атанасов и Страцимир Тинчев и много други.

„Вие сте не само легендите, но и историята на „Етър”. Клубът започва от вас, защото без вас „Етър” нямаше да го има. Радвам се, че на днешния празник се събрахме да се видим и да се уважим”, обърна се към тях Александър Нанков, информира още официалният сайт на „Етър ВТ“ etarvt.bg. На този етап на сайта няма официална информация подал ли е оставка от Управителния съвет на клуба Александър Нанков, както твърдят столични медии. Пред информационна агенция бизнесменът е заявил, че на този етап не желае да коментира и ще даде нарочна пресконференция по темата. Преди мача с „Черно море“, спечелен с 1:0, в събота той бе за кратко на стадион „Ивайло“, отсъства и председателят на УС на клуба проф. Георги Камарашев.

Снимка: etarvt.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.