Вашият хороскоп за 13 ноември, сряда

Луната преминава от Телец в Близнаци в 10.45 часа. Фаза – пълнолуние. Лунният ден е 17-и. Управител на деня е Меркурий.

Здраве: До 10.45 часа остават нежелани операциите в областта на гърлото, гласните връзки, горните дихателни пътища, сливиците и щитовидната жлеза, а след това – на белите дробове, бронхите, кръста. Добре ще протекат профилактиката и лечението на проблеми с гръбначния стълб, дланите на ръцете, пръстите на ръцете, кръста, белодробни профилактики.

Красота и външен вид: Днес продължава лунната диета, стартирала от вчера. Ако я провеждате, до 15,30 часа пийте билкови чайове с мед и лимони, а след това стартирайте еднодневно захранване. В случай че не сте на диета, хапвайте повече сурови ядки и не ограничавайте мазнините в храните, защото сега те са полезни за правилното функциониране на жлезите с вътрешна секреция. Можете да си позволите шоколад в малки количества.

Цветове, носещи късмет: Охра и жълто.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения – след 18,00 часа.

Звездни аспекти за деня: Денят е зареден с позитивна енергия. Луната навлиза в Близнаци и отключва желанието ни да общуваме и да се срещаме с различни хора, да търсим информация и развитие. Меркурий е в секстил със Сатурн, Слънцето е в секстил с Плутон. Планетите изискват да се стремим към осъществими цели, за да ги постигнем. Ще получим нужната подкрепа за проектите си, но е важно да сме стъпили здраво на земята и да искаме точно толкова, колкото може да получим.


ОВЕН

Получавате подкрепа

Не се стремете да надскочите възможностите си и планирайте точно толкова работа за днес, колкото сте в състояние да свършите. Ще получите подкрепа за някои свои планове, но в следобеда – когато станете малко по-общителни и потърсите подкрепата на хората около себе си.


ТЕЛЕЦ

Приходи

В сряда сутрин се чудите как да направите впечатление. Излишно е. В момента е по-добре да се оставите на течението и да не ангажирате излишно хората със себе си. В следобеда ви чака добра новина за финансите ви. Приходи от вече свършени ангажименти ще ви зарадват в средата на месеца.


БЛИЗНАЦИ

Център на внимание

Не се притеснявайте да кажете това, което мислите. Сряда стартира тромаво в сутрешните часове, но ситуацията рязко се променя следобед, когато около вас започват да се появяват нови възможности. Луната навлиза във вашия знак и ви активира, поставя ви в центъра на вниманието.


РАК

Овладейте емоцията

Свикнахте да бъдете център на внимание. На гребена на вълната. Сряда обаче изисква от вас да се отделите от хората и да останете насаме със себе си. Емоцията ви идва в повече и ако не я владеете, рискувате да влезете в конфликти. А оттам следва и изолация за определено време.


ЛЪВ

Силен следобед

В сутрешните часове пръскате много сили и енергия, но нещата някак не вървят. Причината не е във вас, а в обстоятелствата наоколо. Съвсем по-различно стоят нещата в следобеда. Насочете за тогава по-голямата част от енергията си. Ползотворният ден ще се разкрие именно тогава.


ДЕВА

Ще спазите сроковете

Ангажирате се с хиляди неща и не си давате сметка, че е възможно да се затрупате от ангажименти, без възможност да ги свършите всички в срок. Успокойте съзнанието си. Ще спазите всички предварителни срокове, стига да се концентрирате и да подредите мислите в главите си.


ВЕЗНИ

Мислите за пътуване

Сутрешните часове и за вас са мудни. Вие сте без настроение, будите се без енергия и желание за работа. В часовете след обедната почивка обаче всичко се променя и добивате онази сила и увереност, която ви липсваше. Време е за нови подвизи. Ще замислите едно скорошно пътуване.


СКОРПИОН

Финансов стимул

Сутрешните часове протичат бавно и провлачено, без определени възможности за изява. Доста по-различно обаче стоят нещата следобед, когато към вас ще се отправи доста примамливо предложение. Не бързайте да кажете „да“, но помислете върху него. Свързано е с добро финансово заплащане.


СТРЕЛЕЦ

Подават ви ръка

В сутрешните часове сте без енергия и желание за работа. Стартирайте деня си във фитнес залата или в домашни условия спортувайте, за да се освежите. До обяд не се заемайте с нови инициативи. В следобеда ви чака доста важна делова среща. Един човек ще ви подаде ръка за общ проект.


КОЗИРОГ

Успешен ден

Предварителните планове, които имате, невинаги ще се сбъдват изцяло днес. Това е и причината за вашето раздразнение. Не е нужно да се стремите да постигате всичко и на всяка цена. Днешният ден е успешен за вас, дори да не постигнете грандиозни резултати. Задоволете се с малкото.


ВОДОЛЕЙ

Добро предложение

В сутрешните часове сте нервни и раздразнителни, защото не всичко върви така, както сте го планирали. Денят обаче крие доста успехи, стига вие самите да ги потърсите и реализирате. Следобед не отказвайте среща с човек, който иска да се видите от дълго време. Ще ви направи добро предложение.


РИБИ

Не отказвайте срещи

Прекарвате сутрешните си часове в разговори. За мнозина от колегите ви изглежда така, сякаш си губите времето. Не е така. Разговорите, които водите днес, ще ви сдобият с важна информация. А нея ще използвате в някои от следващите дни до края на месеца. Не отказвайте нито една среща.


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Избрали сте си кармична разплата за този живот и сте се родили на 13 ноември. Всичко, което правите, се получава с много труд и упорити усилия. Ето защо понякога се отказвате от замисленото и започвате ново. Правете всичко възможно това да не се случва. Трябва да бъдете малко по-последователни, да разберете, че при вас нещата стават по-бавно, с течение на времето. Имате възможности и заложби от съдбата да сте ръководители. Но докато извоювате това място, се иска време и търпение.

Навлизате в емоционална и завършваща година, през която не бива да поставяте никакви нови начала. Опитайте се да завършите някои недовършени в миналото дела. Възможни са по-чести избухвания, породени от засилената ви емоционалност.

Здраве: Често оплакване от главоболие, повишено кръвно налягане и нервност са доста възможни за следващата година.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *