311 четения

„Булстрад Академия” дипломира шестия випуск обучавани застрахователи в Стопанска академия „Д. А. Ценов”

В Стопанска академия „Димитър А. Ценов” – Свищов, се състоя тържествена церемония по дипломиране на шестия випуск на проекта „Булстрад Академия”. Съвместният проект на свищовското висше училище и ЗАД „Булстрад Виена Иншурънс Груп – „Булстрад Академия”, който стартира в края на 2016 г., отново осигури възможност на служители от застрахователния бранш в България да повишат квалификацията си. Обучение по застрахователен мениджмънт (Организация и управление на застраховането) в Стопанската академия преминаха 20 служители от структурите на Булстрад в градовете Бургас, Варна, Велико Търново, Плевен, Пловдив, Русе, Самоков, София, Стара Загора и Хасково.

Квалификационното обучение бе организирано от Центъра за професионално обучение към СА „Д. А. Ценов”, лицензиран от Националната агенция за професионално образование и обучение.

По традиция квалификационните документи на курсистите бяха връчени на тържествена церемония в зала „Булстрад” в академията.

Дипломантите получиха своите удостоверения и сертификати на сцената на зала „Булстрад”, облечени с академични тоги и под звуците на тържествени фанфари. Ректорът доц. Иван Марчевски връчи грамоти на отличниците на випуска – Иван Енев, Лилия Кукова и Николинка Димитрова.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!