26 четения

Открит турнир по джудо за момчета в Елена

Община Елена и СК „Ипон 87“ организираха за поредна година открит турнир по джудо за момчета, родени в годините 2007 – 2009. В индивидуалната и отборната надпревара, която се проведе в актовата зала на Средното училище в града, участваха 48 състезатели от спортните клубове в Елена, Сливен, Габрово и Тополовград. Заместник-кметът на общината Йордан Димитров откри турнира и пожела на всички участници успешно представяне.

Момчетата на треньора Иван Мирянов от клуба домакин спечелиха седем медала в отделните категории – златен за Христо Христов (кат. +60 кг), сребърни за Валентин Пашов (кат. 38 кг) и Йордан Янакиев (кат. 34 кг) и бронзови за Мирослав Иванов (кат. 42 кг), Себахтин Хашимов (кат. 50 кг), Ерос Арънч с първо участие (кат. 27 кг) и Кристиян Станев (кат. 30 кг).

В отборното състезание еленският тим се класира трети. На всички победители организаторите връчиха купи и медали. Най-малките джудисти от Елена, които тренират едва от септември, демонстрираха техники и събраха овациите на участниците в турнира.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!