Седмичен хороскоп

Проблемите отшумяват, мислете трезво и без излишна емоция

Здраве: Днес проветрявайте по-често помещенията, в които стоите. Свежият въздух е от особено значение за здравето ви. Може да се разходите в парка сутрин преди работа. През уикенда, ако усетите болки в стомаха, това е на нервна почва. Починете си и се отпуснете. През новата седмица отново избягайте от стреса, като се разхождате повече и оставите притесненията настрана. В понеделник и вторник пазете сърцето, а в сряда и четвъртък пазете диета и се хранете само с продукти, които са с гарантиран произход, за да си спестите стомашно-чревните разстройства.

Красота и външен вид: Коса и коламаска: Подходящи дни за подстригване на косите – петък, понеделник, вторник, сряда, четвъртък. Неподходящи: събота и неделя. Коламаска направете в сряда и четвъртък. Масажи: Релаксиращи масажи: петък. Лечебни масажи: сряда и четвъртък. Обеци и татуировка: Всички дни са подходящи за тези процедури. Сауна и парна баня: Луната няма препоръки към тези спа процедури.

Хранене и диета: През тази седмица хапвайте умерено. Намаляващата Луна спомага дори и при по-големи количества на порциите да не пълнеем толкова лесно. През уикенда, когато Луната гостува в Рак, трапезата има емоционална и обединителна функция. Съберете цялото семейство около масата за вкусен обяд и се насладете на прекрасно време заедно. Бъдете внимателни с продуктите, които купувате в сряда и четвъртък. Не си позволявайте да вземате храни с неясен произход, защото могат да се окажат развалени и да ви предизвикат натравяне. В понеделник или вторник може да стартирате дългосрочен хранителен режим, който да даде трайни резултати. За любителите на лунната диета тя стартира във вторник, 19 ноември, точно в 23,10 часа и продължава до сряда в същия час.

Основни звездни аспекти: През тази седмица Луната гостува в Близнаци, Рак, Лъв и Дева, като ни помага да изградим по-стабилни взаимоотношения с хората около себе си. Да заобичаме и не толкова положителните навици на близките си и да им простим в името на общото добруване. Да внимават всички, родени под знаците на Близнаци, Рак, Лъв и Дева. За тях стартира една важна седмица. Не по-малко важна ще е и за останалите представители на зодиака. Квадратурата между Венера и Нептун, чийто пик премина, ще даде сериозно отражение върху чувствата и емоциите ни днес и през уикенда. Не се подавайте на внушения и самовнушения. Мислете и разсъждавайте трезво и без излишна емоция. Позволете на половинката да ви даде някои важни съвети, защото тя е човекът, който ви вижда най-добре отстрани. През новата работна седмица Марс напуска Везни и навлиза в Скорпион, където е на своя трон. Дарява ни с много силна мощ и енергия, с мотивация за действие. В четвъртък Меркурий приключва своята ретроградна фаза и започва директното си движение. Подгответе всички бавени в последните седмици договори и споразумения. Вече може да ги разпишете спокойно и уверено, че ще са благоприятни за вас.


ОВЕН

Всичко ще бъде наред

Този период ще бъде променлив за вас, като причината са противоречивите емоции и преживявания, характерни за настоящия момент. През уикенда губите една силна подкрепа по своя вина, а през работната седмица очаквайте проблеми. Някой се опитва да ви тормози психически, като ви отнема правото на свой собствен личен избор. В личен план нередностите са заради факта, че се ядосвате за проблемите в работата и изкарвате емоциите си върху близките. Владейте се и всичко ще бъде наред.


ТЕЛЕЦ

Добри и отзивчиви

Позитивни, отворени и настроени добронамерено към целия свят, в момента се чувствате идеално и желаете да предадете цялата си позитивна енергия на хората, с които общувате и се срещате. Периодът ви позволява да обърнете повече внимание на близките си, на семейството и роднините. Ставате толкова добри и отзивчиви, че дори позволявате на другите да се бъркат в живота ви и да го редят по начин, който на тях им харесва. Ето от това трябва да се пазите, за да не си изпатите сериозно.


БЛИЗНАЦИ

Нови идеи

За вас следва позитивен, благоприятен и наситен с положителна енергия период. Това е седмица на контактите. Още в първите дни се намират хора, които да ви заинтригуват и заредят с позитивна енергия. Ще запалят искрата на нови идеи в главите ви. Не забравяйте, че през тази седмица Меркурий приключва своята ретроградна фаза. Очаквайте леко забавяне, кратък застой и след това – попътен вятър на идеите и целите си. Не се сърдете на половинката, ако на моменти не проявява разбиране към вас. Сега сте трудни за изтърпяване, но скоро всичко ще си дойде на мястото.


РАК

Тръгвате напред

Време е за рязка промяна, която предстои да се случи около вас. Покажете, че неправомерно ви обвиняват за проблемите в семейството, службата и приятелските кръгове. Ще успеете да овладеете напрежението, като постепенно възвръщате предишните позиции в службата. Всичко това говори и за връщане на възможностите за успех. Бъдете смели, сигурни в себе си и много разумни, когато трябва да вземате решения. Личната сполука ще ви следва, така че крайният резултат ще е добър.


ЛЪВ

По-добър период

Отминаващата седмица не бе никак лека за вас, но в повечето случаи проявявахте силен характер и преодоляхте пречките. Това беше една важна за служебното ви развитие седмица и е редно да се чувствате изморени от своята активност. Проблемите вкъщи допълнително утежниха обстановката, но и те вече отшумяват. Не мога да кажа, че следващите дни ще са леки, но със сигурност няма да са толкова напрегнати, колкото бяха предходните. Идват нови надежди, а и резултати от действията ви. Очаквайте благоприятно развитие на обстоятелствата и в личен план.


ДЕВА

Внимание към близките

В разрез с общите тенденции на хороскопа, през следващите дни се вълнувате доста повече от личния си живот и почти загърбвате професионалния. Не че това е лошо, защото е важно да балансирате двете теми от живота си. Сега наблегнете на личната – близките, семейството. Обърнете им внимание, търсете тяхната подкрепа. В службата сте повече от разсеяни. Меркурий, който приключва своята ретроградна фаза, ви отправя някои малки закачки, с които трябва да се справите. Не се притеснявайте. Всичко ще се подреди.


ВЕЗНИ

Служебна инерция

Ключът към успеха ви през тази седмица е в постоянството. Налага се да се примирите с някои неудобни обстоятелства, които ви дразнят и изкарват извън нерви. Няма обаче как да ги промените и за момента е важно да се съобразите с тях. В службата се очертава подем. Марс все още се движи във вашия знак и ви помага с енергия и инерция. В личен план обръщайте малко повече внимание на дребните проблеми, които в един момент могат да се окажат толкова големи, че да застанат между вас и близките ви.


СКОРПИОН

Пред старт

Заради ретроградния Меркурий от няколко седмици при вас цари хаос и вие се намирате в емоционален дисбаланс. Е, ще ви се наложи да изтърпите още мъничко от тази ситуация, но е време и да погледнете напред. Сега не се вглеждайте само в проблемите, а отворете очи и за хубавото, което се случва в живота ви. Марс навлиза във вашия знак, активирайки сили и енергия. Ще бъдете доста по-амбициозни от друг път, а и жизнените ви сили се повишават. Меркурий приключва своя ретрограден ход, отключвайки доста заключени врати по пътя ви. Подгответе се да излезете в открито море.


СТРЕЛЕЦ

Повече забавления

За вас новата седмица е натоварена и напечена. Все още имате шанс да заздравите връзките и взаимоотношенията си с хора от близкото обкръжение. Още важи и възможността да пътувате и да се запознаете с хора, които стоят на по-далечни разстояния от вас. Мечтайте, пътувайте или просто планирайте едно бъдещо пътуване. Доставете си удоволствие и обърнете внимание на личния си живот. Навлизането на Марс в Скорпион ще събуди у вас огромно количество съзидателна енергия. Ще отключи голяма сила в подсъзнанието ви. Използвайте я разумно.


КОЗИРОГ

Стъпете си на краката

Време е да спрете да се оплаквате и да започнете сериозна работа върху себе си. Върху своите лични нагласи и желания. В хороскопа ви няма сериозно заложени проблеми и бариери по пътя, но вие сами си ги предизвиквате чрез начина на мислене. В момента мислите пораженчески и това е в основата на най-големите неволи, които ви се случват. Е, можете да го спрете. Погледнете напред и се заредете с позитивна нагласа. Този период е благоприятен за нови начинания, за мотивация и преодоляване на противоречия от емоционален характер. Време е да се справите с вътрешните си предубеждения.


ВОДОЛЕЙ

Нещата се подобряват

Предстои ви успешен период. Той стартира с желана почивка през уикенда и бурно развитие през новата работна седмица. Успявате да вникнете дълбоко в себе си, в своите мисли. Размишлявате по важни за живота си неща и вземате решения, които започвате да реализирате още през седмицата. В личен план очаквайте раздвижване, а в професионален – силна мотивация и успешно ново начало. Марс навлиза в Скорпион, откъдето ще развърже някои заплетени в служебното ви минало възли. Нещата се подобряват.


РИБИ

Емоционален период

В момента емоционалното ви състояние не може да се определи с точност, след като през отминаващата седмица ви се случиха толкова много разнообразни неща. Чакате с нетърпение уикенда, за да отпочинете психически. През следващите седем дни е хубаво да бъдете малко по-внимателни относно разговорите с колегите и това, което им доверявате. Ще се убедите, че е хубаво да не разказвате всичко докрай. Работата полека ще олекне, а и емоциите ви ще се стабилизират. Навлизането на Марс в Скорпион ще разкрие един изцяло нов емоционален период пред вас. Започнете начисто.


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

15 ноември

Красиви, спретнати и винаги добре облечени, вие сте хора, които обичат да създават добро впечатление у останалите. През целия си живот сте педантични към своя външен вид. Не само отвън сте перфектни, защото притежавате и комбинация от качества, които говорят за прекрасен и сговорчив характер. Лесно влизате под кожата на хората, с които общувате. Лесно се превръщате в техни приятели и любимци. Мисията на живота ви е да създадете семейство и да се грижите за него наред с професионалните си задължения. Вие сте толкова подредени хора, че няма да ви представлява трудност да балансирате между едното и другото.

За дванайсет месеца от рождения си ден днес до рождения си ден догодина ще се качите крилете на съдбата и ще се оставите в нейните ръце. Подвластни на всяко обстоятелство по пътя си, оставете ги просто да ви се случат. Тръгнете ли срещу съдбата, ще почувствате безсилие. Отпуснете ли се по течението, то ще ви отведе във вярната посока.

Здраве: Възможни са проблеми със стомаха.

16 ноември. Подвластни на кармична разплата заради грешки в минали прераждания, в този живот сте задължени да бъдете по-твърди и категорични с близките си; да не правите крайни компромиси, защото по този начин вредите на себе си. Наложително е на моменти да се превърнете в егоисти, за да спасите собственото си настояще и бъдеще. Не се жертвайте в името на когото и да било. Живейте свой самостоятелен живот, отдайте се на половинката си и на своето семейство. Важно е да се задоволите с второто място в живота – то да е най-високото ви постижение, защото ви прави щастливи. Не сте за ръководители, защото, ако сте водачи, ще се провалите.

Изключително позитивна и незабравимо приятна ще бъде следващата една година за вас. Предстоят ви мигове на щастие, което не сте чувствали от дълго време. Ще обновите средата, в която движите, ще намерите нови приятели. Идеите ви ще се превърнат в планове, а плановете – в реализирани дела. Чака ви много късмет, управлявайте го разумно.

Здраве: Годината предвещава крепко здраве.

17 ноември. Вие сте кариеристи, които гонят професионалните цели докрай. Правите го, за да постигнете материална стабилност в живота си. Това е вашият приоритет до навлизане в зряла възраст. Орисани сте обаче да трупате своето състояние бавно и с течение на времето, сменяйки няколко служебни поста и работни места. Едва след като сте сигурни в това, което имате зад себе си, ще помислите за семейство и деца. Ето защо твърде характерно за вас е бракът да дойде в годините след 30-ата. Не бързайте, за да не изпреварите късмета си. Навлизате в година на себеанализ и поглед назад в изминалите години. Налага се да поправяте грешки, да правите компромиси. Също така това е идеална година за преквалификация или обучение.

Здраве: Възможни са проблеми с кожата и лимфните възли.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.