1524 четения

Светослав Щирков искал да бъде първенецът на Петко Каравелово още преди 16 г.

НОВИЯТ КМЕТ НА ПЕТКО КАРАВЕЛОВО е искал да управлява селото още преди 16 години. Тогава обаче 6 гласа не му стигнали да отиде на балотаж с Любомир Ламбев, който управлява селото до този мандат, а сега е общински съветник. Тогава той още не бил тъст на Светослав Щирков. Сега Йоанна Любомирова е жената в живота на новия първенец в селото и двамата имат прекрасна дъщеря на 6 г. Сианна.

Слави Щирков от БСП взе поста след балотаж на 3 ноември и за него гласуваха 415 жители от Петко Каравелово. Той е на 49 г., зодия Рак, работи до момента като строителен предприемач. Захванал се е с този бизнес от 15 години, след като не успял да стане кмет първия път. Преди това е бил търговец и имал дори кръчма. Тогава давал хляб на хората в селото, понеже изкупувал животински кожи и каквото има в селския двор.

Детската му мечта, както на повечето деца, била да стане футболист, но сега само обича футбола, защото няма време за това си хоби. „Кандидатирах се за поста, за да бъде още по-добро развитието на нашето село! Доволен съм най-вече от многобройната подкрепа на хората! Първото нещо, което ще се опитам да променя, ще е чистотата“, каза Слави Щирков в първото си блицпредставяне.

Сн. личен архив

 

 

 

Един коментар за “Светослав Щирков искал да бъде първенецът на Петко Каравелово още преди 16 г.

  • 21.12.2019 в 19:23
    Permalink

    Както са казали хората … времето ще покаже ! В случая може много неща да се кажат , но на този етап ще се въздържа ! От 16 години мечта да става кмет … браво … добре подготвена кампания ! Очаквам да работи в правилната посока Господин Светослав Щирков ! Ако има нужда от насоки , аз Росица Димитрова Николова заставам с името си и ще му помагам !

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!