700 четения

Дневен хороскоп. Прогноза за 18 ноември, понеделник

Луната е в Лъв. Фаза – последна четвърт. Лунният ден е 18-и. Управител на деня е Юпитер.

Здраве:  Нежелани са операциите в областта на сърдечния мускул и сърдечносъдовата система. Добре ще протекат профилактиката и лечението на високо кръвно налягане, аритмия, главоболие.

Красота и външен вид: Денят е благоприятен за подстригване на косите. Растежът им се забавя заради фазата на Луната. Можете да посетите маникюриста си. Разнообразете своя гардероб. Време е за експерименти със стила и цветовете на дрехите. Сауната е забранена, защото ще предизвика смущения в сърдечната дейност.

Цветове, носещи късмет: Зелено.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения – до 22,39 часа.

Звездни аспекти за деня:  В понеделник Луната гостува в Лъв и сключва квадратура с ретроградния Меркурий. Не се притеснявайте, ако деловите ви дейности вървят с известно забавяне или някой ви пречи да постигнете целите си. С повече толерантност, търпение и добро отношение ще се справите със ситуацията. Денят не е благоприятен за нови делови начала. В документацията са възможни грешки.

 

ОВЕН

Тромав ден

 

В понеделник очаквайте напрежение, защото не всичко се развива така, както вие го желаете. Обстоятелствата се сменят почти през целия ден и плановете ви отиват буквално на вятъра. Не обвинявайте другите за това, че днес ви е трудно, а осъзнайте, че денят е по-тромав и тежък и оттук идва всичко.


ТЕЛЕЦ

Емоцията не стихва

 

Емоцията няма да ви отмине и днес, въпреки че се опитвате да прикриете своето напрежение. Намирате се в период на промени, за които бяхте подготвени. Концентрирайте се. Емоцията ще разруши важни връзки, ако позволите това. За предпочитане е да си премълчавате.


БЛИЗНАЦИ

Успешен ден

 

Въпреки емоцията, която е споходила и вас, днес ще бъде доста успешен ден и ще ви помогне да се реализирате добре. Не очаквайте големи предложения, защото подобни не са валидни за днес, но що се отнася до текущата ви работа – там ще цари ритмичност и хармония. Приятно разсеяни сте.


РАК

Без начала

 

Не се захващайте с нищо ново, а се опитайте да довършите проекти и начинания, започнати в миналата седмица. Побързайте с тях, защото нямате време за отлагане. Намират се дразнители, които с постоянно негативното си отношение искат да ви вгорчат ежедневието. Не им се връзвайте.


ЛЪВ

Не рискувайте

 

Доброто ви финансово състояние е причината за самоувереността ви днес. За съжаление, тя застрашава стабилността ви, защото с увереност ще поемете един нов финансов риск или начинание в неподходящ момент и е вероятно да загубите всичко. Днес се ограничавайте от инвестиции.


ДЕВА

Разплитате възли

 

Намирате се в благоприятен период заради ретроградното движение на Меркурий. Сега планетата намества при вас на правилното място всяка гънка в живота ви и изглажда обстоятелства и отношения. Денят е прекрасен, само дето не е благоприятен за нови начала. Разрешавате заплетени въпроси.


ВЕЗНИ

 

Изчакайте ден-два

 

Днес е ден, в който ежедневието ви ще се забърза и ще почувствате силна нужда да промените нещо. Възможности няма да липсват, тъй като предстои да навлезете в нов едномесечен период, но изчакайте поне до средата на седмицата, за да поемате нови инициативи. Днес е противопоказно да поставяте каквито и да било начала.


СКОРПИОН

Засилени контакти

 

Понеделник за вас е силен, благоприятен, но и доста напрегнат. Сега засилвате контактите си, търсите възможност да завладеете нови територии. На работното място сте ентусиазирани от идея, която обаче няма да бъде приета охолно от колегите. Май ще трябва сами да се заемете с нея.


СТРЕЛЕЦ

Непосилни дела

 

Заемате се с ангажименти, които не сте готови да поемете. Това е и основната причина за неуспехите ви. Стреляте напосоки и се чудите защо проблемите валят върху главите ви. Днес не бива да рискувате толкова много. Овладейте желанието си да правите промяна след промяна. Не е сега моментът.


КОЗИРОГ

Не ви се рискува

 

Основните ви притеснения днес са за финансовото ви състояние, което не е никак лошо към тази дата от месеца. Страховете ви правят особено пресметливи и доста прозорливи относно бъдещи инвестиции. Днес не сте готови да поемете риск и да започнете с едно ново начинание в службата.


ВОДОЛЕЙ

Колебания

 

Днес настроението ви е променливо. Разкъсвани сте от колебания относно честността и лоялността на хора от близкото обкръжение. Желаете да се доверите на някого, да споделите нещо лично, но не намирате с кого това може да се случи. Днес се чувствате като единаци. Скоро това чувство ще отмине.


РИБИ

Прекалено мнителни

 

Напрежението в понеделник ви кара да бъдете прибързани, а на този етап необмислените действия не са желани. Най-активни ще сте в делово отношение. Чувствате, че някой иска да ви измами. Интуицията не ви лъже и затова подлагате на съмнение всяка дочута информация. Имате право.


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Кармичната дата, на която сте се родили, трябва да предопределя поведението ви в настоящия живот. Имате да се разплащате с някои хора, защото в миналото си сте били егоистични натури, гледащи по-скоро за себе си, за собствената си угода и притежание. Сега е моментът да докажете, че умеете мислите и за другите, да ги дарите с цялата си любов и внимание, но без да ги задушавате с прекалено внимание, за да не отскочите в другата крайност. Дарявайте ги с това, което искат, бъдете щедри, но справедливи.

След като отминаващата година беше трудна и потискаща, сега навлизате в прекрасен период на промени. Още в първия месец след рождения ден настъпват новости, но дали ще са за добро или не, зависи от вас. Бъдете активни. Сега можете да промените живота си. Пътувайте.

Здраве: Възможни са проблеми с белите дробове и бронхите.

Станислав Климентов

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!