Индивидуални грешки провалиха „виолетовите“ в Пловдив

„Пълдин“ – „Етър ВТ“ 2:1

 

Изненадваща загуба с 2:1 с оглед на представянето до момента допуснаха футболистките на „Етър ВТ“ при гостуването „Пълдин“. Второто поред поражение, след това от НСА с 1:3, остави великотърновки трети в класирането с 12 точки, след НСА с 18 и „Спортика“ с 16, но и с мач по-малко.

В Пловдив възпитаничките на треньора Валентин Витанов водеха в резултата почти до края на мача, но индивидуални грешки доведоха до пълен обрат. „Виолетовите“ започнаха мача без контузените Велизара Владимирова, Недрет Заструг и Ани Трифонова, но рядко даваха шанс на домакините да атакуват и имаха надмощие през първата част. След почивката се наложи в игра да влезе Велизара Владимирова, която откри резултата. Тя получи топката след изпълнен от Лора Петрова фаул, надбяга защитата и вкара за 0:1. Състезателките на „Пълдин“ обаче стигнаха до обрат с две попадения малко преди края на мача, дошли след неразбирателство между вратарката и „виолетовата“ отбрана.

„Няма как да съм доволен от загубен мач. Играхме добре, но позволихме на домакините да ни бият след наши грешки, без да ни надиграят“, коментира Валентин Витанов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.