268 четения

Показват „Диви и щастливи“ в Горна Оряховица преди официалната премиера

видят на 20 ноември (сряда) романтичната екшън комедия „Диви и щастливи“. Филмът ще бъде показан  в Горна Оряховица преди официалната премиера, която е на 29 ноември. Режисьор на продукцията е Мартин Макариев.

Две жени (в ролите са Яна Маринова и Луиза Григорова – Макариев) изгубили вяра в щастието, внезапно решават да бъдат смели, борбени и да не отстъпват на никого, за да достигнат мечтите си. Със самочувствие и увереност те са решени да сложат край на този живот и да започнат нов, който да живеят на максимални обороти. С лек и свеж тон „Диви и щастливи“ засяга темите за приятелството и любовта, за предаността, за правото на избор и за това, че всеки заслужава щастие, но трябва да се потруди за него. Участие във филма вземат още: Александър Сано, Дария Симеонова, Димо Алексиев, Калин Врачански, Явор Бахаров и Базил Ейденбенц.

Прожекцията в Зала 1 на Общината ще започне от 17.30 ч. От 17.00 ч. е срещата с Александър Сано, Яна Маринова и други членове на творческия екип, към които зрителите ще могат да зададат своите въпроси.

Входът е свободен!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!