Александър Миланов отново бележи за тръмбешчани

„Янтра“ (П. Тръмбеш) – „Удар“ (Бяла черква) 3:1

 

Много интересно първо полувреме изиграха съперниците на стадиона в Полски Тръмбеш. Първата част премина на високо темпо, като отлични изяви имаше вратарят на гостите от Бяла черква Антон Иванов, отразил опасни изстрели. В 9-ата минута Тони Маречков проби по фланга и намери Александър Миланов, който вкара за 1:0 поредния си гол тази есен за „Янтра“. Веднага след подновяването на играта много добра намеса на Радо Рашков предотврати изравняването, след като очи в очи с него бе Николай Атанасов от състава на „Удар“. В 16-ата минута Антон Иванов пък спаси изстрел на Миланов от чиста позиция. В 20-ата минута Иван Христов покачи на 2:0 с удар от въздуха.

Грешка при разиграване позволи на гостите да отнемат топката в 26-ата минута и този път Николай Атанасов бе точен, вкарвайки за 1:2. Почти веднага след това Антон Иванов парира изстрел на пробилия през центъра Мартин Йорданов, а с това и интригата в мача. В края на полувремето вратарят на гостите отрази и шут на Миланов по диагонала.

Той обаче нямаше как да стигне до топката в 66-ата минута, когато Миланов я насочи в обратния му ъгъл след пас на Мартин Йорданов.

След още шест минути резервата Александър Латев се озова на добра позиция, но Рашков покри ъгъла си и извади топката в корнер.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *