935 четения

Какво вещаят звездите за 20 ноември, сряда

Луната е в Дева. Фаза – последна четвърт. Лунният ден е 24-ти. Управител на деня е Меркурий.

Здраве: Нежелани са операциите в областта на жлъчката, стомаха, панкреаса, далака, тънките черва. Добре ще протекат лечението на камъни в жлъчката, на проблеми с панкреаса, с ендокринната система, нарушен метаболизъм.

Красота и външен вид: Денят е благоприятен за подстригване на косите, за изсушаване, накъдряне и безвредно и дълготрайно боядисване. Можете да направите лек масаж на области, в които изпитвате болка. Раздвижванията и рехабилитацията също са за предпочитане. Почистете гардероба си от стари дрехи.

Хранене и диета: Внимавайте какви храни използвате днес. Възможни са натравяния от продукти с изтичащ срок на годност, както и от продукти, които не ни понасят на стомаха. Добре е да се хапват салати от кореноплодни зеленчуци, както и супи от същите. Не пържете храната заради стомаха. Целият ден е благоприятен за провеждане на лунна диета.

Цветове, носещи късмет: Охра.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения – до 13,57 часа.

Звездни аспекти за деня: Луната гостува в Дева и сключва хармонични аспекти с Уран сутринта и с Меркурий вечерта. Денят е благоприятен и щастлив, стига да прокарате новаторско мислене. Бъдете съвременни и гледайте напред в бъдещето. Марс навлиза в Скорпион, където е на своя трон. Дарява ни със сили, амбиция и издръжливост. Волята ни става все по-голяма.


ОВЕН

Активни сте

Продължавате напред активно и с добре изявен ритъм в действията си. Заловете се с неща, които бяхте изоставили напоследък, а техният срок за довършване вече е настъпил. Навлизането на Марс в Скорпион ще ви помогне в дните до Нова година да разрешите един наболял финансов проблем.


ТЕЛЕЦ

Любов и страст

В сряда бъдете активни, чака ви работа. Навлизането на Луната в Дева ви помага да подобрите позициите си, да преживеете оживление в живота си. Марс също сменя своя знак и навлиза в Скорпион, откъдето зарежда с енергия и страст личния ви живот и сферата на любовта. Насладете се на този хубав ден.


БЛИЗНАЦИ

Вървете по план

Организирайте добре деня си и не пропускайте в плановете си нито една от важните задачи, които имате да свършите. Меркурий ви подкрепя изцяло, въпреки че в момента е причина за забавянето ви. Съвсем скоро отново ще ви дари със силната си енергия да продължите напред.


РАК

Нов период

За вас стартира един по-дългосрочен нов период. Навлизането на Марс в Скорпион активира зона от хороскопа ви, която отговаря за активността и раздвижването. За емоционалния и личния ви живот. Сега там могат да настъпят промени, които вие да контролирате изцяло. Възползвайте се.


ЛЪВ

Семейни проблеми

Време е да обърнете повече внимание на семейните си проблеми и на някои важни въпроси, които не сте успели да разрешите в последно време в дома си. Навлизането на Марс в Скорпион ще повдигне тези въпроси и ще иска поемане на отговорност от вас за тяхното разрешаване.


ДЕВА

Усмихвайте се повече

Движението на Луната във вашия знак ви зарежда с положителни емоции и ви позволява да контролирате събитията около себе си. Предстои ви зареждащ ден, в който вие сте превъзбудени, нервни, но и доста симпатични. Искате прекалено много от другите, но това е в реда на нещата. Усмихвайте се повече.


ВЕЗНИ

Не сте във форма

И в сряда не бива да спирате да мечтаете и да превръщате мечтите си в реалност. Днес сте мудни, бавни и тромави. Не поемате никакви отговорности и търсите възможност да се скатаете на работното място. Не сте във форма и никой не може да ви обвинява за това. Ако е възможно, починете си.


СКОРПИОН

Позитивен период

За вас стартира един доста благоприятен и позитивен период. Навлизането на Марс във вашия знак е причина да се чувствате като обновени. Тук планетата е на своя трон и ви огрява с положителната си енергия. Ставате все по-целеустремени. Очаквайте голяма промяна в живота си. Ще бъде позитивна.


СТРЕЛЕЦ

Не бъдете директни

Чака ви натоварен ден. Лесно ще постигате целите си на работното място, стига да си служите с правилните думи в правилното време и да бъдете по-дипломатични. Лесно ще ви се удава. Загърбете грубите прояви и директното казване на недостатъците на другите право в очите.


КОЗИРОГ

Нови светове

Навлизането на Луната в Дева активира благоприятен период за вас. Сряда бележи начало на нов етап и заради движението на Марс в Скорпион. Все хубави неща, предвещаващи разместване на пластовете и идване на ново време за вас. Усмихнете се. Ще се озовете пред врата към нови светове.


ВОДОЛЕЙ

Новаторско мислене

Очаква ви доста благоприятен и позитивен ден, за разлика от последните няколко. Днес сте с новаторско мислене и тъкмо чрез него ще прокарате някои важни идеи не само в своя живот, а и в живота на другите хора. Отново връщате подкрепата на колегите и близките си и сте център на внимание.


РИБИ

Положителна промяна

С нарастването на служебните ангажименти нараства и вашата отговорност да ги вършите подобаващо. Не се притеснявайте. Ще се справите блестящо. Навлизането на Марс в Скорпион бележи изцяло нов период за вас – период, зареден с положителна енергия и силна мотивация. Променяте се.


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Вие сте добродушни, но не толкова позитивно мислещи хора. Животът ви е научил да се колебаете много, преди да вършите каквото и да било. Прави сте за себе си. Пътят, по който вървите, не е от най-леките и затова е добре да опипвате почвата и чак тогава да действате. Ненужната плахост и нерешителност понякога е причина да изпускате срокове. Бъдете по-бързи в преценките си, особено ако се изисква от вас да решавате в ограничено време. Живейте своя живот активно, мислете позитивно и ще видите как нещата ще започнат да се нареждат от само себе си по вашия начин.

Навлизате в година на себеанализ и поглед назад в изминалите години. Налага се да поправяте грешки, да правите компромиси. Също така това е идеална година за преквалификация или обучение.

Здраве: Възможни са проблеми с кожата и лимфните възли.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!