Коя жена е евтина и как да я разпознаем

В последно време проблемът с наплива на евтини жени определено е осезаем и е много дискутирана тема. Всъщност това дали една жена е евтина въобще не зависи от цената на обувките й или модела iPhone. Днес ще ви разкрием най-поразителните признаци, които правят жената евтина и на които самата тя често не обръща внимание.

Подчертано високомерие към персонала
Такива жени си позволяват да бъдат груби със сервитьорите, продавачите, администраторите на хотели, таксиметровите шофьори и т. н.

Пренебрегване на провинцията 
За една евтина жена има само един достоен град – това е столицата. Тя говори за другите градове със злонамерена усмивка. Освен това най-често самата тя също е от провинцията, но го крие.

Евтината жена се държи на обществено място така, сякаш няма никого наоколо 
Тя оправя чорапогащниците и сутиените си пред всички, говори шумно по телефона, може да започне кавга със събеседника си на обществено място. Речта й е пълна с жаргон и нецензурни изрази.

Денонощно демонстриране на всички аспекти от живота й в социалните мрежи 
Тя има десетки акаунти, всеки ден публикува гигабайти от снимки на своите несравними луксозни атрибути, например на фона на скъпите коли, които, разбира се, не са нейна собственост. Невъзможно е да се прецени истинското й богатство от тези снимки, защото такива жени се снимат само на места със статут. Допълнителен щрих е любовта към публичното излагане.

Предизвикателно поведение в клубовете
Такава жена със сигурност ще се опита да се качи на бара или да намери стълб, за да демонстрира своите спокойствие и красота. Вярно е, че по-често постига обратния ефект. Да, и да стоиш на пети след коктейлите е трудно.

Неподходящ външен вид 
Евтината жена винаги се стреми да бъде „на пазара“, дори когато дефилира към кофите за боклук. Тя се вози с метрото в кожено палто, купено на кредит или изпросено от мъж и е луда по маркови неща. Тя обаче няма свой собствен стил.

Евтината жена не излиза без грим 
И няма значение, че крещящият грим и маникюр я правят вулгарна и изглеждат особено нелепо с неподдържани коса и кожа.

Източник: struma.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *