Вашият хороскоп за 21 ноември, четвъртък

Луната е в Дева. Фаза – последна четвърт. Лунният ден е 25-и. Управител на деня е Юпитер.

Здраве: И днес остават нежелани операциите в областта на жлъчката, стомаха, панкреаса, далака, тънките черва. Денят е благоприятен за профилактика и лечение на камъни в жлъчката, на проблеми с панкреаса, с ендокринната система, нарушен метаболизъм.

Красота и външен вид: Времето е благоприятно за подстригване на косите, къдрене и боядисване. Можете да си направите педикюр и маникюр. Хранене и диета: Днес е добре да направите варива от кореноплодни зеленчуци. Витаминозна салата от моркови, цвекло и ябълка също е добър източник на витамини и екзотични вкусове. Щадете стомаха. Не консумирайте продукти с изтичащ срок на годност.

Цветове, носещи късмет: Синьо.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения – до 14,29 часа.

Звездни аспекти за деня: От днес Меркурий вече е директен по своята орбита и ще внесе повече яснота по някои делови въпроси. Ще отключи късмета в служебната сфера. Сутринта и следобедът на днешният ден са особено благоприятни. Луната е в хармоничен аспект със Сатурн и Плутон, даряващи дисциплина, работен тонус и възможност да се справим с много ангажименти наведнъж. Вечерта внимавайте да не развалите взаимоотношенията си с най-близките. Луната и Венера са в квадратура.


ОВЕН

Нова дейност

Днес сте активни и упорити. Бързате да свършите колкото се може повече работа. Усещате, че днешният ден е по-специален за вас, защото късметът ви действа безотказно. Ще се нагърбите с нещо значимо и дългосрочно. Ако го започнете в следобеда, нещата ще вървят благополучно.


ТЕЛЕЦ

Трябва ви почивка

В четвъртък сте лениви и мързеливи. Никак не ви се заема с делата, които трябва да вършите днес. Действате единствено и само против своите интереси. Денят е силен, значим и ви помага да преодолеете някои трудности, които ви спъваха до този момент. От вас се иска само желание и упорство.


БЛИЗНАЦИ

Не допускате грешки

Днес действате по своите си задачи и това ще ви донесе успех. Показвате част от силните си страни. Когато се двоумите за нещо, правите правилния избор. Като цяло днес имате късмет и умение да се справяте с извънредни ситуации. Себеовладени и хладнокръвни сте. Затова и не допускате грешки.


РАК

Пазете се от врагове

Затрупани сте от рутинни ангажименти, които трябва да свършите към този момент. Иска ви се да предприемете нещо ново. Нуждаете се от определени промени, които да вдъхнат нов живот на ежедневието ви. Възможно е да попаднете на привидно интересни хора, които да се окажат врагове.


ЛЪВ

Избягвайте скандали

Около вас витае напрежение, което вие не желаете да покажете и потискате вътре в себе си. То обаче си копае дупка и при всички положения ще излезе наяве под формата на необмислени думи, конфликти и кавги. Сдържайте се. Денят е доста позитивен и приятен. Не бива да го пропилявате в скандали.


ДЕВА

Потръгва ви

Денят вещае старт. Вие се готвехте за него от дълго време. Предусещате, че е дошъл моментът да промените нещо в своето ежедневие. Чувствате прилив на надежда и позитивни емоции. Ще се срещнете с хора, които впоследствие ще се превърнат във ваша духовна опора. Потръгва ви.


ВЕЗНИ

Колебания и размисли

В момента сте изключително умерени и ненатрапчиви с присъствието си. Обмисляте всяка своя дума, за да не изкажете нещо, за което да съжалявате. Единственият ви минус е колебливостта, с която няма как да се преборите. Днес обмисляте, а не решавате. Ето защо и се двоумите постоянно.


СКОРПИОН

Успешна задача

Очаквайте непредвидени обстоятелства да променят изцяло плановете ви за действие през днешния ден. Ще трябва да се справите с една ненадейно възникнала задача, която на свой ред би ви донесла и завидно признание. Меркурий вече започва директно движение и това ще ви донесе голям късмет.


СТРЕЛЕЦ

Доволни от себе си

Очаквайте развитие в служебен план. Сега имате шанса да се утвърдите като професионалисти, на които може да се има доверие. Бъдете готови за признание и под формата на финансово възнаграждение. Доволни сте от това, което се случва в живота ви. Сега сте в подем. Наслаждавайте се на момента.


КОЗИРОГ

Интересни контакти

Приемете в сърцата си хора, които от дълго време желаят да влязат в живота ви. Новите стари контакти няма да ви навредят с нищо. Напротив, ще се опитат да ви помогнат в съвсем близко бъдеще. Възползвайте се. Очаквайте приятна вест за пътуване, което ще осъществите през декември.


ВОДОЛЕЙ

Успехът ви следва

Не се страхувайте да правите промени, които ви се струват благоприятни към този момент. Меркурий приключи своята ретроградна фаза и започва да се движи директно по орбитата си. Отключва доста врати, които в последно време ви се сториха заключени завинаги. Усмихвайте се повече.


РИБИ

Търсете спокойствие

Намерете спокойствието в деловите ангажименти днес и не си разваляйте доброто настроение с дреболии, които не заслужават вашето внимание. Денят е благоприятен и ви носи силен успех. Освободете се от излишни психически товари и не се опитвайте да угаждате на другите.


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Щастливци, късметлии и обичани хора сте вие, които сте се родили на числото 21 от месец ноември. Дар от съдбата са ви и късметът, и положителният поглед върху света. Можете да заредите всекиго с позитивно мислене и надежда. Вярно е, не са леки първите ви години от живота, защото невинаги сте разбирани от близките си. Понякога изглеждате странни в очите на приятелите си. Но това се дължи на факта, че сте новатори, проводници на неоткритото, необяснимото и на човешката доброта, която винаги в началото се наказва с неразбиране, а впоследствие – с любов.

Навлизате в година на финансова стабилност и поради тази причина не бива да се плашите от паричен недостиг. Ще се наложи да смените работата си и ще видите, че е било за добро. Това е хубава година и мнозина ще успеят да утвърдят себе си като успели професионалисти.

Здраве: Възможно е да се обострят ваши стари хронични болежки.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.