1205 четения

Седмичен хороскоп

Прогноза за периода 22 — 28 ноември

Здраве: Поработете върху добрите си взаимоотношения хармония между вас и вашите близки. Нехармоничната среда може да е причина за здравословни оплаквания заради липса на емоционален баланс. Не пропускайте възможността да се разходите през уикенда сред природата, независимо от капризите на времето. Ще ви се отрази добре чистият въздух. В понеделник, ако се появи главоболие или мигрена, това е знак, че в организма ви има прекалено много токсини и е време да ги очистите чрез гладуване или хранителен режим. Във вторник и сряда поддържайте доброто си настроение. Имате ли го, наред с тонуса, и здравето ви ще е в отлична форма. В четвъртък насрочете час при зъболекаря – за лечение на кариес, преглед или почистване на зъбен камък.

Красота и външен вид: Коса: Подходящи дни за подстригване на косите – петък, събота, сряда и четвъртък. Неблагоприятни: неделя, понеделник, вторник. Боядисване на косите: днес и четвъртък. Коламаска: подходящи дни: днес, в събота. Масажи: Лечебни – четвъртък. Във вторник и сряда са забранени антицелулитните манипулации и масажи. Обеци и татуировка: неблагоприятни дни за поставяне на обеци и татуиране на тялото: събота, неделя, понеделник, вторник, сряда и четвъртък. Сауна и парна баня: Луната няма забрани към тези процедури.

Хранене и диета: Не прекалявайте с приема на сол, защото организмът задържа вода и е възможно да се чувствате тежки и подути. Изберете в менюто си постни, лесносмлаеми храни, богати на витамини. Днес поръсете с шепа сурови ядки салатата си. През уикенда и в понеделник осигурете мюсли или овесени ядки в менюто си за закуска. Във вторник и сряда хапнете леко месо или яйца, за да доставите нужните белтъчини и протеини на организма. В четвъртък можете да предвидите храни, богати на Калций и Магнезий. За любителите на лунната диета, тя стартира във вторник, 26 ноември точно в 17,05 часа с настъпване на фаза новолуние.

Основни звездни аспекти: През тази последна седмица от ноември Луната гостува във Везни, Скорпион, Стрелец и Козирог. Слънцето се движи в Стрелец, а Венера навлиза в Козирог. Радваме се на директен Меркурий и може да подпишем договорите, които бавехме през последните три седмици заради неговото ретроградно движение. Да внимават всички, родени във Везни, Скорпион, Стрелец и Козирог. За тях тази седмица е доста важна. Седмица на едно дългоочаквано начало. През уикенда Марс е в опозиция с Уран, противопоставяйки войнствено стари схващания и идеи на фона на новите, които излизат наяве. Бъдете съвременни, приемете, че времето се движи напред, а не назад. Това ще ви е особено полезно, за да не влизате в излишни конфликти, в които вие може да се окажете губеща страна, ако сте назадничави. Новолунието във вторник предупреждава да даряваме със свобода всички около себе сии да не съдим техния избор само защото го гледаме през призмата на собствения си разум. В сряда Венера навлиза в Козирог, за да материализира някои наши вече хрумнали идеи. Помислете, как да спечелите някой друг лев с допълнителна работа или дейност, която не сте вършили до този момент


ОВЕН

Прекрасен период

През следващата седмица вие сте готови за нови предизвикателства. Демонстрирате енергичност, страст към промените, оптимизъм и показвате, колко практични всъщност можете да бъдете. Бъдете готови за промени в живота си, за организиране на някои пътувания в съвсем близко бъдеще. Новолунието в Стрелец ви освобождава от излишни страхове. Страхове, които не ви позволяваха да действате свободно до този момент. Директният Меркурий ви дава зелена светлина за подпис на всички документи, които бавехте в последните няколко дни.


ТЕЛЕЦ

Отворени за новото

За вас стартира един по-дългосрочен период, през който вие ще успеете да реализирате целите си, стига те да са достатъчно съвременни и да не противоречат на нечии други ценности и идеали. Опозицията между Марс и Уран пряко ви засяга и завърта около своята ос всичко случващо се в седмицата. Вие явно се противопоставяте на старите модели и шаблони в своя живот и в живота на другите хора. Искате да изградите изцяло нови стереотипи, които да са по-съвременни и пригодени за времето, в което живеем.


БЛИЗНАЦИ

Напредничави сте

През следващата една седмица ще изразите стремежа си за реализация. Засилват се всички възможности и шансове пред вас, защото директното движение на Меркурий освобождава голяма част от задръжките, които ви възпираха в последните няколко седмици. Всичко това вещае успехи, защото действате в синхрон със събитията, които ви се случват. Проблемите си решавате със замах, защото мислите напред във времето. Дразни ви назадничавостта на хората и влизате в явни конфликти с всички, които залитат по „старото време“. Е, то няма да се върне…


РАК

Закрепете здравето си

Безспорно се намирате в период на подем, което предполага и следващата седмица да бъде време на активни действия и започване на инициативи. Често ще се оплаквате от липса на енергия и тонус, а във времето около новолунието /понеделник-вторник/ съвсем може да се окажете без сили. Това е и причината да ви посъветвам да се храните леко, здравословно, както и да приемате витамини под формата на добавки. Наред ли е здравето ви, всичко останало ще върви с бързи темпове. Сега сте в период на изграждане.


ЛЪВ

Ентусиасти

През следващите седем дни се опитайте да бъдете по-мобилизирани, съсредоточени в целите си и да не давате доверието си там, където не го заслужават. Новолунието и за вас е момент на недостиг на енергия и нисък тонус. Можете да си набавите повече жизненост чрез спорт и активни разходки, както и чрез приемането на допълнителни витамини и добавки. Директният Меркурий иска от вас действие, а Марс и Уран запалват искрицата на надеждата, че ще успеете в начинанията си. Сега сте ентусиазирани. Каквото и да захванете, ще е на добре.


ДЕВА

Успех в бизнеса

За вас също последните дни на ноември са период на подем в деловите ви занимания и разцвет на възможностите в частния бизнес. Директният Меркурий вече подкрепя подписването на договори и сключването на нови сделки, а новолунието в Стрелец е причина да се почувствате по-независими и свободни да уговаряте това, което на вас ви харесва. Само не бъдете назадничави. Мислете съвременно за бъдещето. Оставете носталгията по онова, което е било. То никога няма да се върне. Гледайте напред и приемете всички предизвикателства на новото време.


ВЕЗНИ

Ще се развеселите

Предстои ви доста благоприятна седмица не само заради освобождаването от ретроградното движение на Меркурий, а и заради навлизането на Венера в Козирог. Досега тя ви поставяше някои ограничения и окови, които не успяхте да свалите дълго време. Гледахте все назад и бяхте носталгични. Е, време е да погледнете напред към бъдещето. Очаквайте раздвижване и всеобхватно оживление в живота си. Ще се развеселите от щастливи поводи. Очаквайте изненади.


СКОРПИОН

Поводи за усмивки

За вас се оформя важен етап в материалния ви свят. Вие сте твърди и решителни в намеренията си. Следвате вече поет път и решенията ви са обосновани от предварителни планове. Мотивирани сте да действате. Меркурий, който в последно време постилаше неприятности по пътя ви, сега вече е директен и ви подкрепя. Венера навлиза в Козирог, откъдето огрява личния ви живот с приятни контакти и много повече положителни емоции. В ежедневието ви се активира етап на раздвижване и оживление. Ще имате поводи за повече усмивки.


СТРЕЛЕЦ

Проводници на новото

Вие сте съсредоточени в задачите си. Готови сте да преживеете настъпващия динамичен период с желание, хъс и ентусиазъм. Бъдете готови да попаднете в ситуации на конфликт с хора, загледани в „старото време“, което така или иначе няма да се върне в нашия живот. Проявете разбиране към тях и не ги обвинявайте, а просто се опитайте да им покажете, че животът се променя, светът върви напред и независимо дали им харесва, или не, миналото никога няма да се върне. Тежка е вашата задача да сте проводници на новото, но трябва да я изпълните.


КОЗИРОГ

Любов

За вас настъпва един по-благоприятен период, стига да гледате повече напред и да сте достатъчно съвременни в идеите и схващанията си. Не влизайте в излишни конфликти с хора, които не ви разбират или действат своенравно. Щастливият момент в хороскопа ви е навлизането на Венера в Козирог. Планетата на любовта и щастието ви идва на гости, за да прокара искрицата на един нов период в живота ви. А това на свой ред е шанс да стартирате нов етап във взаимоотношенията си и да ги подобрите и подплатите с още повече любов. Възползвайте се.


ВОДОЛЕЙ

Не вземайте важни решения

Седмицата, която предстои, ви поставя в ситуация на изпитание. Изпитание ще има в сферата на контактите, които така и ще отбягвате в идните дни. Съдбата ви изпитва и в семейния живот. Там се развиват опасни ситуации и рискувате да загубите контрол. Бъдете по-внимателни и толерантни. Засилва се егоизмът на половинката, с което трябва да се примирите. В професионален аспект допускате грешки по невнимание, от несдържаност и липса на концентрация. Не вземайте прибързани решения. Спортувайте за повече сили и концентрация.


РИБИ

Поглезете се

Нуждаете се от една доста сериозна промяна в начина ви на общуване и взаимоотношенията с хората от най-близкото ви обкръжение. Е, това ще се случи през следащата една седмица и с навлизането на Венера в Козирог ще се активира период на мощни социални контакти и промени като цяло в социалния ви живот. Новолунието в Стрелец поставя доста важни въпроси относно вашата лична свобода и независимост, като ви даде сила да се противопоставяте на онези, които искат да ви подчинят. Нуждаете се от повече спокойствие и радости в своите дни. Опитайте да си ги доставите. Няма нищо лошо в това да се поглезите.


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

За да се родите на 22 ноември, значи е имало важна причина, скрита в някое от предишните ваши прераждания. Избрали сте си дата на кармична разплата. Трудно ви е, защото не умеете да избягвате и прескачате перипетиите на живота, а се сблъсквате челно с тях. Ударите са болезнени и често блокират набраната инерция. За това допринася и неоправданата ви самоувереност и самонадеяност. Не позволявате да ви се дават съвети и си мислите, че знаете всичко. Чувството за непогрешимост невинаги е положителна черта на характера ви, а смесицата от черти на двата знака – Скорпион и Стрелец подпомагат да бъдете инатливи и безотговорни. Променете нещата, имате шанс да станете нещо важно в този живот, но за да се случи това, трябва първо да го заслужите.

Навлизате в емоционална и завършваща година, която ще сложи край на доста започнали в миналото дела, но така и недовършени до днес. Сега ще имате възможност да се заемете с тях. Не поставяйте никакви нови начала, защото те ще се окажат пагубни. Със семейството си бъдете по-толерантни и отзивчиви.

Здраве: Възможни са чести възпалителни процеси, проблеми с очите, силно главоболие, както и поява на мигрена, ако не се пазите достатъчно. Не се претоварвайте и наваксайте на сън.

23 ноември. Вие, които сте се родили днес, сте късметлии, защото всичко в живота ви върви по мед и масло. Правите от невъзможното възможно, стига да си го навиете на пръста. Обичате да пътувате и да променяте нещата около себе си, но ако промените са осъществени с чужда помощ, а не по ваша собствена инициатива. Понякога ви е трудно да вземате самостоятелни решения, а трябва да го правите. Научете се на решителност и смелост в действията, на автономност и ще видите, че когато вие станете владетели на живота си, той ще бъде далеч по-хубав и успешен.

От днес навлизате в година на ново начало. Гледайте напред, защото ви предстоят доста позитивни неща. Бъдете активни и сменете всяка част от живота си, от която недоволствахте досега. Ще имате възможности и перспективи. Планирайте следващите девет години и се заемете с нещо, чието начало да положите още днес.

Здраве: Възможни са проблеми със сърдечния мускул, предизвиквани от претоварване или емоционална нестабилност.

24 ноември. Радвате се на благоприятни вибрации, ако сте избрали да вървите по пътя на частния бизнес. Нужно е обаче да се съобразите с едно съдбовно изискване – не превръщайте парите в своя единствена цел. Направите ли го – ще се сгромолите и ще загубите всичко, градено до момента. Важно за вас е наред с частния бизнес да създадете дом и стабилно семейство.

Навлизате в година на съдбовно подчинение, която ще е главната причина за предстоящия ви временен застой. Примирете се, защото не всички обстоятелства ще са на страната на желанията ви. Невинаги ще се случва така, както предпочитате и това също е нормално. Оставете се на течението. То ще ви отведе в правилната посока.

Здраве: Пазете стомаха.

25 ноември. Вие не отговаряте напълно на характеристиката на знака Стрелец. Интересното при вас, е че обичате да обмисляте действията си, да премисляте думите си и не сте толкова прибързани, колкото са другите от тази зодия. Причината е в многобройните ви прераждания, през които сте добили нужния опит и търпение. Мисията ви в този живот е да станете учители на другите, да ги учите на добро, да ги дарявате с мъдри съвети. Не се целете към големи професионални върхове, те не са за вас. Вашата духовност е богата и затова ще сте доста по-успешни, ако се отдадете на интелектуални занимания.

Намислете си нещо хубаво и си го пожелайте, защото навлизате в прекрасна година, която ще ви озари с позитивна енергия и много благоприятни емоции. Това ще е най-хубавата ви година, сравнена с последните няколко. Отпуснете се и грабете от живота с пълни шепи.

Здраве: Очаква ви крепко и непоклатимо здраве.

26 ноември. Вие сте си избрали кармична разплата за този живот, което ще рече, че ще се разплащате за допуснати грешки в някое от миналите си прераждания. Това се изразява в някои досадни трудности по пътя ви, в леко забавяне в материалното ви развитие, в случаите, когато се налага да положите повечко труд от други хора, за да постигнете целите си. От друга страна, вие сте много целенасочени и упорити, въпреки че сте Стрелци. Вашата цел е постигане на сигурна материална стабилност и финансова независимост. Имайте предвид, че и това ще се случи доста бавно, постепенно и с усилия. Важно предупреждение към вас е да не започвате съдружие с когото и да е било, защото в едни колективни отношения ще сте губещата страна. Работете еднолично. В личен план любовта ще закъснее в живота си, но това не бива да ви обезпокоява.

Годината, в която ще навлезете след рождения си ден, е трудна и изпитателна. Много често ще ви се иска да зарежете всичко, но не проявявайте тази слабост. Бъдете силни, упорити и търпеливи. Само така ще се докоснете до истинският успех.

Здраве: Възможни са проблеми с кръвообращението, както и появата на разширени вени.

27 ноември. Родени сте ден, който предвижда щастливи вибрации за този ваш живот. Вие сте решителни и амбициозни Стрелци, но нерядко вземате погрешни решения заради своята прибързаност. Притежавате умението обаче да прехвърлите вината за своя неуспех върху другите хора около себе си и така излизате чисти от ситуацията. Късмет имате, но ви е нужно и малко повече внимание, за да следвате безотказно своите мечти. Често сте щедри на обещания, които самите вие не вярвате, че можете да изпълните. Преценявайте силите си. В любовта вие желаете да бъдете доминантният партньор независимо от какъв пол сте. Поемайте повече отговорности и заставайте зад последствията от своите действия.

Навлизате в прекрасна година на промени и новости. Помогнете с действията си на съдбата да се подреди така, както вие си я представяте.

Здраве: Възможни са проблеми с белите дробове и бронхите.

28 ноември. Щом празнувате рожден ден днес, на 28 ноември, значи сте се родили на щастливо число – число на кармична отплата за добри деяния в минало прераждане. Решителни и понякога прекалено прибързани, обичате да гребете от живота си с пълни шепи. Сякаш утре настъпва краят на света, все гледате да свършите и изживеете всичко за един ден – и той е днес. Упорити и вироглави, все си патите от това, че каквото си навиете на пръста, го правите. Не слушате съвети, а за собствените си грешки имате навика да обвинявате други хора. Въпреки всичко казано дотук, в гърдите ви тупти едно истинско сърце, което умее да обича и не умее да прикрива омразата си. Във всяко едно отношение сте истински, неприкрити и без излишни маски.

Навлизате в прекрасна година на стабилност, любов и добри взаимоотношения. Вие не бива да сте толкова активни, колкото бяхте досега, а е нужно да обърнете внимание на детайлите в живота си и сложите ред там, където той липсва. Мнозина ще сключат брак през тази година. Направете го с увереност и ще видите, колко щастливи ще се почувствате.

Здраве: Възможни са чести настинки и проблеми с гърлото, сливиците и носа.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!