1109 четения

…и STIHL в GardenMAX

 

Градинският комплекс GardenMAX залага на високото качество и предлага богато разнообразие на световни марки, лидери в бранша.

Единственият по рода си у нас шоурум за градинска техника и оборудване GardenMAX във Велико Търново откри два нови щанда с продукти на световните лидери в бранша STIHL и Kubotа. Машините и пособията вече са налични в магазина и дават още по-голям избор на клиентите, които държат на качество, прецизност и отлични цени. С новите марки търговският обект продължава да утвърждава първоначалната си идея за магазин в магазина, където всеки бранд заема определено място в помещението и дава възможност на потребителите да се докоснат, разгледат и изпробват отблизо различните модели.

„Новите продукти са предимно горска и градинска техника. От STIHL предлагаме резачки, храсторези, тракторни косачки за градината и най-новите технологии в роботизираните косачки. При артикулите от Kubota акцент са по-големите трактори“, информира Веселин Кючуков, мениджър на GardenMAX.

На официална церемония във вторник бе дадено начало на дистрибуцията на артикулите от двете марки, а сред гостите бяха Георги Драганов, управител на „АНДРЕАС Штил“ ЕООД – България, регионалният мениджър Калоян Калев и гл. инж. Пламен Симеонов.

„В GardenMAX вече е налична около 90 процента от продуктовата ни гама. Надявам се, че след време ще бъдат представени всички наши продукти. Могат да бъдат закупени верижни резачки, храсторези, моторни коси, малогабаритна техника за обработване на лични стопанства, градински косачки за поддръжка на тревни площи, пръскачки за овощни дръвчета, духалки за шума и листна маса, акумулаторни уреди и други“, коментира Драганов.

Увери, че компанията влага големи средства във фундаментални проучвания на пазара и нуждите на професионалистите и начинаещите потребители, а всички стоки преминават изпитанията в естествени условия. При производството пък всеки продукт, който напуска поточната линия, се тества, защото фирмата държи на изключително засиления изходящ контрол.

В шоурума могат да бъдат закупени също машини, оборудване и инвентар на Husqvarna, Gardena, McCulloch, Honda, WOLF Garten, MTD, Ariens, Oregon, KIPOR, SUMEC, Briggs&Stratton, Stanley, DeWalt, Black&Decker, AL-KO, Stiga, SOLO, Pubert, Prisma, Felco, Kwazar и други.

Предлаганите стоки са с гаранция минимум 2 години, а сервизът на магазина е един от най-големите в страната. Той се шири на цели 700 кв. м и разполага с петима техници, които могат да се справят с всеки проблеми.

В GardenMAX предстои сезонна отстъпка на снегопочистващи машини, които в много ситуации се оказват безценни помощници през зимата.

“Снегопочистващата техника е на брандовете GardenMAX и Husqvarna. Много добре работим с голяма част от общините в Централна Северна България, които се грижат за снегопочистването на териториите си“, допълни мениджърът на магазина.

В началото на декември GardenMAX ще отбележи своя втори рожден ден и за изминалото време г-н Кючуков отчита огромен поток от клиенти не само от града и областта, но и от съседни региони, София и Варна дори.

Търговският обект се намира на западния вход на Bелико Търново, а работното му време е от 8:30 до 18:30 часа, включително и през уикенда.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!