Вашият хороскоп за 26 ноември, вторник

Луната преминава от Скорпион в Стрелец в 10,10 часа. Фаза – новолуние, което настъпва в 17,05 часа. Лунният ден преминава от 29-и в 30-и в 6,57 часа и от 30-и в 1-ви в 17,05 часа. Управител на деня е Марс.

Здраве: До 10,10 часа остават нежелани операциите на носа, половите органи, пикочния мехур и дебелото черво. След това – на черния дроб и тазобедрената област. Денят е неблагоприятен за донорски процедури, кръводаряване. Добре протича профилактиката и лечението на белодробни болести, на оплаквания в областта на таза, бедрата и седалището.

Красота и външен вид: Заради новолунието денят е неблагоприятен за подстригване на косите. Можете да си купите нова, по-екстравагантна дреха или дреха в по-ярки цветове. Ще я носите с удоволствие. Забранени са липосукцията и силовите масажи в областта на таза и бедрата.

Хранене и диета: Можете да стартирате диета, която да даде бързи и успешни резултати за кратко време. Днес се хранете разнообразно, като най-подходящи са белтъчините – леки меса, яйца, млечни продукти. Ако сте вегетарианци, хапвайте повече плодове. Същото се отнася и ако спазвате коледния пост. Денят е благоприятен за провеждане на лунна диета или разтоварващ режим от 17,05 часа днес до утре в същия час.

Цветове, носещи късмет: Червено.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения – до 17,08 часа.

Звездни аспекти за деня: Активната част на днешния вторник започва в 10,10 часа сутринта и продължава през целия ден. Заради новолунието е възможно да се чувстваме недоспали и с липса на достатъчно енергия, но доброто настроение ще компенсира всичко. Новолунието в Стрелец ни потапя в света на оптимизма. Готови сме да видим всяко добро в заобикалящия ни свят. Радвайте се на всеки миг от този ден.


ОВЕН

Дейни и ентусиазирани

Чувствате се великолепно. Около вас днес ще се случат промени, които имат за цел да ви заредят с енергия, ентусиазъм и жажда за живот. Обновлението си струва. Вие сте доста енергични на фона на новолунието и ще изпъкнете с по-добри идеи, които можете да реализирате до няколко седмици.


ТЕЛЕЦ

Справяте се чудесно

Дори и да ви блокират стари проблеми или определени рутинни ангажименти, денят ви ще бъде успешен. Борите се с всяка възникнала трудност и вървите напред. Не забравяйте да владеете емоцията си, за да не влезете в излишни конфликти, които сериозно могат да навредят на психиката ви.


БЛИЗНАЦИ

Денят е прекрасен

Това, че не преценихте силите си и се заехте с повече задачи, отколкото можете да свършите за едно денонощие, е причината днес да сте заринати с ангажименти и да молите за помощ. Добрата новина е, че ще ви подадат ръка и ще се справите с всички проблеми. Насладете се на прекрасния ден.


РАК

Новолунието ви зарежда

Отложете действията, в които се чувствате неуверени. Днес не ви е нужно да действате с неувереност или колебливост. Напротив, обърнете повече внимание на онези неща, в които чувствате, че плувате в свои води. Вторник е изключително хубав и магнетичен ден за вас. Новолунието ви зарежда.


ЛЪВ

Свобода и щастие

След като ви се наложи сами да се справяте с проблемите си, днес чувствате удовлетворение от всичко, което ви се случва. Усещате, че владеете живота си и можете да направите с него чудеса. Днешният ден ви дава свобода на действие и чувство за радост от всичко, което вършите.


ДЕВА

Вироглави сте

И днес се изнервяте от различни неща, които не можете да промените или контролирате изцяло. Прибързаността ви е причина да допускате грешка след грешка. Залагате на нелогични ходове и вземате решения, които нямат нищо общо с реалността. Не приемате критика и това е най-лошото.


ВЕЗНИ

Заредени с енергия

Във вторник настроението ви е отлично, а кондицията – на ниво. Новолунието ви зарежда с магнетизъм и добро настроение. Днес се срещате с много хора и осъществявате многобройни контакти. Заредени сте с енергия и ентусиазъм. Ще ви се случат доста хубави неща. Наслаждавайте се.


СКОРПИОН

Гарантирана стабилност

Ще получите добри финансови постъпления, които ще зарадват вас и цялото ви семейство. Стабилността е гарантирана, а тя допринася и за общото състояние на деня ви. Той е благоприятен, позитивен и ви помага да стоплите взаимоотношенията си определени хора. Вечерта релаксирайте с приятели.


СТРЕЛЕЦ

Ново начало

Луната навлиза във вашия знак, а новолунието е момент, в който можете да поставите едно ново и мотивирано начало. Поемете отговорност за действията си, вземете живота си в ръце и направете първата крачка към нещо ново – нов проект или план, който да осъществявате в по-дългосрочен аспект.


КОЗИРОГ

Щастието е с вас

Това е благоприятен ден, въпреки че Луната не е в най-изгодната позиция спрямо вашия знак. Тя изисква да се отделите от хората и да останете насаме със себе си. Лесно можете да овладеете емоциите, да уравновесите чувствата и мислите. Щастието е с вас във всеки миг от този вторник.


ВОДОЛЕЙ

Организирани и успешни

Използвайте този благоприятен ден, за да реализирате някои от по-важните си идеи. Не бездействайте, а организирайте така ежедневието си, че да свършите възможно най-много ангажименти именно в този ден, без да ги отлагате за утре. Напрежението ви се размива при мисълта, че успявате и вървите напред.


РИБИ

Търсете възможности

Този ден е чудесен за вас, ако от дълго време си търсите нова работа или пък искате да направите известни изменения в настоящата. Сега сте заредени с магнетизъм и желание за промени. Търсете възможности. Денят е доста позитивен и благоприятен в сферата на професионалната реализация.


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Вие сте си избрали кармична разплата за този живот, което ще рече, че ще се разплащате за допуснати грешки в някое от миналите си прераждания. Това се изразява в някои досадни трудности по пътя ви, в леко забавяне в материалното ви развитие в случаите, когато се налага да положите повечко труд от други хора, за да постигнете целите си. От друга страна, вие сте много целенасочени и упорити, въпреки че сте Стрелци. Вашата цел е постигане на сигурна материална стабилност и финансова независимост. Имайте предвид, че и това ще се случи доста бавно, постепенно и с усилия. Важно предупреждение към вас е да не започвате съдружие с когото и да било, защото в едни колективни отношения ще сте губещата страна. Работете еднолично. В личен план любовта ще закъснее в живота ви, но това не бива да ви обезпокоява.

Годината, в която ще навлезете след рождения си ден, е трудна и изпитателна. Много често ще ви се иска да зарежете всичко, но не проявявайте тази слабост. Бъдете силни, упорити и търпеливи. Само така ще се докоснете до истинския успех.

Здраве: Възможни са проблеми с кръвообращението, както и появата на разширени вени.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *