766 четения

Вижте какво вещаят звездите за днес

Луната е в Скорпион. Фаза – новолуние. Лунният ден е 29-и. Управител на деня е Луната.

Здраве: Нежелани са плановите операциите в областта на носа, половите органи, пикочния мехур и дебелото черво. Добре ще протекат профилактиката и лечението на хемороиди, стерилитет.

Красота и външен вид: Денят е неблагоприятен за подстригване на косите, както и за силови масажи, но прекрасен за релаксиращи и отпускащи масажи. Организмът лесно се освобождава от излишни вещества, течности и токсини. Избягвайте топлата коламаска.

Хранене и диета: Избягвайте тлъстите меса, мазнините. Можете да си позволите въглехидрати под формата на пълнозърнести храни и малко блокче шоколад. Ако днес минете на зеленчуково хранене, ще се чувствате прекрасно.

Цветове, носещи късмет: Зелено и синьо.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения – до 16,31 часа. Полейте цветята и растенията вкъщи с чиста вода.

Звездни аспекти за деня: Очаква ни активен и ползотворен ден с движение на Луна в Скорпион и хармоничните й аспекти със Сатурн, Нептун и Плутон. Разбира се, бъдете внимателни и не предприемайте необмислени действия, а напротив – добре правете сметка за всичко, което вършите. Все още се усеща въздействието на напрегнатия аспект между Марс и Уран, който противопоставя старото срещу новото по един доста агресивен и натрапчив начин. Не за


литайте по миналото и всичко ще бъде наред.

 

ОВЕН

Пазете се от залитане

 

Въобразявате си, че можете да стартирате нещо ново в живота си или да направите постъпки за промяна, на която все още не й е дошло времето. Понеделник е привидно лек и лежерен ден, но всъщност крие доста опасности да стъпите накриво и дълго време след това да изправяте посоката.


ТЕЛЕЦ

Гледайте напред

 

Очаква ви благоприятен ден, в който трябва да гледате напред, без да обръщате глава през рамо към миналото си. То вече е изживяно и складирано в паметта ви под формата на спомени. Опитайте се да направите малки промени в живота си, които да ви зарадват и да ви накарат да живеете още по-добре.


БЛИЗНАЦИ

Не се претоварвайте

 

Активността ви днес е подчертана, но се заемате с доста повече задачи, отколкото можете да свършите физически. Приемете, че капацитетът ви е пълен и не е нужно да казвате “да” на всички предложения около себе си. Очаква ви доста ведър и запомнящ се с хубавите си случки ден.


РАК

Ден за разговори

 

Движението на Луната в Скорпион ви зарежда с енергия и ви прави доста мистични. Сега не споделяте нищо за себе си, а само търсите възможност как да попитате нещо пикантно за живота на другите хора. Днес няма да сте прекалено активни на работа, така че може да се отдадете на клюки.


ЛЪВ

Справяте се сами

 

Никой няма да се опита да прояви разбиране за проблемите ви и е повече от видно, че вие сами ще се наложи да си ги разрешите. На работното място сте затънали в задължения, които могат да почакат, ако на хоризонта ви се задава нещо ново. Нещо, което може да започнете в този момент.


ДЕВА

Дребни проблеми

 

Всички ви дразнят и вие дори не можете да си обясните защо се получава така. Вероятно ще влезете в конфликти с хората около себе си за дреболии. За ежедневни и дребни неща, които не заслужават внимание. Но сега вие се вторачвате в тях и ги превръщате в повод за драми.


ВЕЗНИ

Финасови притеснения

 

Настроението ви е променливо и ви тревожат най-вече въпроси от финансов характер. Днес се притеснявате за състоянието си до края на месеца. Причината е, че през уикенда направихте някои необмислени разходи, които не бяха предвидени в бюджета. Понякога се налага, но ще трябва да се ограничите.


СКОРПИОН

Излишни страхове

 

Освободете се от излишните страхове, които витаят край вас и генерират напрежение, като тровят психиката ви с различни паранои. Днес Луната гостува във вашия знак и ви прави изключително силни и мобилизирани да се справите с проблеми, гостуващи от дълго време в живота ви.


СТРЕЛЕЦ

Не спорете

 

Обещайте си, че няма да се притеснявате за излишни неща днес. Мислете само за днешния ден и за това как да преодолеете някои свои паранои. Не влизайте в конфликти с никого. Няма да сте печелившата страна. И не защото не сте прави, а просто защото не успявате да се защитите подобаващо.


КОЗИРОГ

Глътка въздух

 

За днес активността е задължителна, въпреки че мнозина от вас са омърлушени още в сутрешните часове. Използвайте благоприятните вибрации на понеделника, за да постигнете целите си. На работното място се задават нови възможности – глътка свеж въздух, от която се нуждаехте.


ВОДОЛЕЙ

Печелите успехи

 

Очаква ви успех на работното място, ако добре програмирате деня си и не се опитвате да угаждате на всеки, който ви потърси за услуга или помощ. Днес сте водещи фигури в службата и е важно да се възползвате от тази привилегия. Правите впечатление и е възможно да ви отправят предложения.


РИБИ

Нетърпими сте

 

Чудите се какво се случва, че сте в толкова лошо настроение още от сутринта. Неустойчиви сте психически и търсите причина да се заядете с всеки, изпречил се на пътя ви. Не пропускате възможност да отбележите чуждите грешки, но своите прикривате умело. Избягвайте такова поведение.


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Вие не отговаряте напълно на характеристиката на знака Стрелец. Интересното при вас, е че обичате да обмисляте действията си, да премисляте думите си и не сте толкова прибързани, колкото са другите от тази зодия. Причината е в многобройните ви прераждания, през които сте добили нужния опит и търпение. Мисията ви в този живот е да станете учители на другите, да ги учите на добро, да ги дарявате с мъдри съвети. Не се целете към големи професионални върхове, те не са за вас. Вашата духовност е богата и затова ще сте доста по-успешни, ако се отдадете на интелектуални занимания.

Намислете си нещо хубаво и си го пожелайте, защото навлизате в прекрасна година, която ще ви озари с позитивна енергия и много благоприятни емоции. Това ще е най-хубавата ви година, сравнена с последните няколко. Отпуснете се и грабете от живота с пълни шепи.

Здраве: Очаква ви крепко и непоклатимо здраве.

Станислав Климентов

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!