929 четения

Какво вещаят звездите за 27 ноември, сряда

Луната е в Стрелец. Фаза – новолуние. Лунният ден е 2-ри. Управител на деня е Меркурий.

Здраве: Отложете плановите операции. Заради по-трудното съсирване на кръвта раните ще заздравяват по-бавно след това. Денят е неблагоприятен за донорски процедури, кръводаряване. Добре протича профилактиката и лечението на белодробни болести, на оплаквания в областта на таза, бедрата и седалището.

Красота и външен вид: Денят е чудесен за посещение на сауна и парна баня, които да подсилят кръвообращението. Не подстригвайте косите си. Забранени са масажите и липосукциите в областта на бедрата и седалището.

Хранене и диета: Днес поддържайте диетичен режим на хранене. Включете в менюто си повече пилешко, заешко месо и риба, млечни продукти и яйца, ако не спазвате пост. Плодовете вземайте, за да заситите глада си за сладко, но или преди ядене, или два часа след това. Лунната диета, стартирала вчера, продължава до днес в 17,00 часа.

Цветове, носещи късмет: Охра, оранжево. Ярки цветове.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения – до 17,50 часа.

Звездни аспекти за деня: Днес обърнете внимание на по-сериозните неща в живота си. Новолунието в Стрелец сбъдва желания, но не гарантира изпълнение на мечтите, без да действате усърдно и активно. Луната е в квадратура с Нептун и внася нотка объркване, заблуждение. Не вярвайте в утопии. Венера навлиза в Козирог и ни помага да стъпим здраво на краката си. Да слезем в реалността.


ОВЕН

Приходи

Очаквайте добри новини за финансовото си състояние. Приходи ще ви изненадат още в сутрешните часове. Приемете трудностите, които ви засипват през този ден, като предизвикателство. Разполагате с шансове да ги преодолеете и късметът е на ваша страна. Венера ви предлага нова възможност в службата.


ТЕЛЕЦ

Добра новина

Очаква ви ден, изпълнен с работа, но и с успехи. Още в сутрешните часове получавате добра новина, която касае вашите лични взаимоотношения или домашни въпроси. Радостта ви е голяма и ще я пренесете на работното място. Там дайте всичко от себе си. Венера ви изпълва със сили.


БЛИЗНАЦИ

Излизате виновни

В сряда сте прекалено импулсивни, емоционални и твърде директни с хората срещу себе си. От ваша гледна точка това е проява на честност и откровеност, но приемете, че не всеки обича така. Ето я и причината днес някои взаимоотношения да ви куцат и вие да излизате виновни за ситуацията.


РАК

Идеална хармония

Стремите се към стабилност във всичко, което правите. Новолунието е време за щастлив старт. Замете се с важните и неотложни задачи. Не избързвайте, а вършете ангажиментите си ритмично, за да не се уморите. Разпределете работата си. Чувствате любов и хармония към всички.


ЛЪВ

Сърцето на компанията

В сряда се радвате на поредната доза свобода и щастие. Настроени сте романтично и авантюристично. Желаете да ви се случи нещо необикновено. Да излезете за миг от рутината и да прекарате един по-различен ден. Правите всичко възможно това да се случи. Днес сте сърцето на компанията.


ДЕВА

Хубав ден

Прогонете напрежението, което така и не успявате да овладеете в последните няколко дни. Сряда е сравнително благоприятна, позитивна и заредена с хубави моменти. Насладете им се. Мислете положително и позволете на хората около вас да ви разкажат нещо, без да ги прекъсвате.


ВЕЗНИ

Вдъхновение

Обнадеждени сте от добрите новини, които получавате. Това е един доста благоприятен ден, през който се усмихвате искрено, а и имате поводи да го правите. В любовта настъпва период на хармония. За някои предстои интересно запознанство. Вдъхновение, мотивация и много радости.


СКОРПИОН

Рутина и стабилност

Намирате се в период на стабилност, въпреки че днес срещате някои трудности. Сряда може да се окаже доста тромав ден за вас. Причината е в стабилността. Толкова сте се отдали на рутината, че нищо в момента не е в състояние да я разклати. Всъщност това е добрата новина в хороскопа.


СТРЕЛЕЦ

Нови знания

Въпреки че денят е доста благоприятен, вие не избързвайте. Бъдете кротки в темпото си на работа и дръжте ентусиазма си в нормални граници. Втурването презглава само ще ви донесе проблеми. Имате нужда от нови знания. Посетете курс, проведете обучение по нещо, което ви е непознато.


КОЗИРОГ

Радвате се на всичко

Въпреки че сряда не е най-активният ден от тази работна седмица, той ви носи вътрешно удовлетворение от всичко, което сте правили до този момент и от постиженията, които имате. В хармония със себе си сте, излъчвате любов и спокойствие. Можете да планирате делата си.


ВОДОЛЕЙ

Мотивирани сте

В сряда сте заредени с магнетизъм и превръщате деня в един от най-положителните за тази седмица. Не вярвайте на обещания, а разчитайте единствено и само на себе си, каквото и да ви се случва. Днес сте силни, можещи и мотивирани за действие. Прекрасно е да живеете по този начин.


РИБИ

Преборете страховете

Въпреки стабилността, която имате в момента, вие се чувствате някак несигурни. Търсите онова, което ви липсва, и не забелязвате това, което имате. Страхувате се от загуби и това се превръща в основна параноя в ежедневието. Погледнете с розови очила на света. Струва си да го направите.


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Родени сте ден, който предвижда щастливи вибрации за този ваш живот. Вие сте решителни и амбициозни Стрелци, но нерядко вземате погрешни решения заради своята прибързаност. Притежавате обаче умението да прехвърлите вината за своя неуспех върху другите хора около себе си и така излизате чисти от ситуацията. Късмет имате, но ви е нужно и малко повече внимание, за да следвате безотказно своите мечти. Често сте щедри на обещания, които самите вие не вярвате, че можете да изпълните. Преценявайте силите си. В любовта вие желаете да бъдете доминантният партньор независимо от какъв пол сте. Поемайте повече отговорности и заставайте зад последствията от своите действия.

Навлизате в прекрасна година на промени и новости. Помогнете с действията си на съдбата да се подреди така, както вие си я представяте.

Здраве: Възможни са проблеми с белите дробове и бронхите.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!