Вестник Борба – областен всекидневник, Велико Търново

Вестник Борба – областен всекидневник

Дневен хороскоп. Прогноза за 2 декември, понеделник

Луната е във Водолей. Фаза – последна четвърт. Лунният ден е 7-ми. Управител на деня е Луната.

Здраве: Нежелани са операциите в областта на вените, ставите и очите. Не е благоприятно време за вадене на зъби или поставяне на татуировка, както и за пробиване на уши. Добре протичат профилактиката и лечението на разширени вени, диагностицирането на очни заболявания, раздвижването на стави.

Красота и външен вид: Прекрасни са спортовете, свързани с източни бойни изкуства. Отидете на йога, за да релаксирате. Създайте си раздвижване по време на физиологичните почивки в работата. Денят е благоприятен за подстригване на косите.

Хранене и диета: Ако намалите приема на въглехидрати, на бяла захар и бяло брашно и увеличите разходките на чист въздух, ще се почувствате жизнени и бодри. Днес не пренебрегвайте мазнините в ястията си, както и суровите ядки, които са прекрасен източник на витамини и подпомагат функцията на жлезите с вътрешна секреция.

Цветове, носещи късмет: Зелено.

Грижа за дома и градината: Пресаждане на цветя и растения: след 12.29 часа.

Звездни аспекти за деня: Планирайте повечето важни срещи и ангажименти до обяд, когато е и активната част на днешния ден. Квадратурата между Луната и Меркурий е причина да срещнете различия в мненията и начина на мислене – вашето и това на хората около вас. Няма нищо лошо в това да размените няколко идеи. Колкото и различни да са те, ще ви обогатят. Следобед не предприемайте нищо важно.

 

ОВЕН

Излишна информация

 

Потърсете възможност да се разсеете от излишната информация, която поглъщате с тонове днес. Подавате ухо на всеки слух, търсите възможност да се разговорите с хора, които ви занимават с глупости. Вечерта е логично да ви болят главите, защото са препълнени с ненужни мисли. Не си го причинявайте.

 


ТЕЛЕЦ

Време за себе си

 

Чувствате се идеално, защото днес спорите без излишна емоция и успявате да убедите хората в своето мнение. Ще завършите важни професионални задачи до обяд, а в следобеда ще ви остане достатъчно свободно време, за да поправите някои свои грешки. Имате нужда и от малко време за себе си.


БЛИЗНАЦИ

Прекомерно се изтъквате

 

Влизате в яростни конфликти, когато някой е на мнение, различно от вашето. Днес по всякакъв начин се стремите да наложите своята гледна точка. Не че е лошо, но лишавате отсрещната страна от шанса и тя да се изяви с мисли и идеи. Затова ще бъдете отбягвани като събеседници. Имайте го предвид.


РАК

Противоречия

 

Не променяйте отношението си към своите близки и осъзнайте грешките в поведението си вкъщи. На работното място сте изключително амбициозни, но моментът не е особено подходящ за предприемане на каквито и да било действия. Обърнете се навътре към себе си. Осъзнайте грешки и преодолейте раздвоенията.


ЛЪВ

Трудни решения

 

Открийте своето собствено Аз измежду всичките лица, с които се представяте пред хората. Това е ден не за обществени изяви, а за личностно изясняване. Ще ви бъде трудно да вземете важно решение от финансов или материален характер. Затова и не решавайте въпроси, касаещи пари, харчове или инвестиции.


ДЕВА

Ден за семейството

 

Отдайте се на мисли и дейности, които ви свързват с половинката, брака и взаимоотношенията ви в тази област. Днес ще ви се наложи да направите преговори в бизнеса, но не е сигурно, че те ще са благодатни за вас. Ако е възможно, отложете тази среща. Приберете се по-рано вкъщи и стоплете взаимоотношенията.


ВЕЗНИ

Ново хоби

 

Кръгозорът ви се разширява и вие все повече и повече се интересувате от неща, които не са ви вълнували преди. Възможно е да се заемете с ново хоби, с което да уплътнявате свободното си време. Помислете за посещение на курсове, свързани с изкуство или забава. Разширете кръга на своите интереси.


СКОРПИОН

Мълчете си

 

Вършете всяка една задача в момента на възникването й, без да се противите и без да разсъждавате дали тя трябва да се свърши, или не. Не сте вие тези, които го решавате, а и не е препоръчително да се противопоставяте на тези, които ви задават въпросните начинания. Мълчете си и изпълнявайте възложеното.


СТРЕЛЕЦ

Повишено внимание

 

Очаква ви благоприятен ден. Ще бъдете провокирани да инвестирате сума пари или да поемете риск с цел припечелване на някой друг лев отгоре. Бъдете особено внимателни какви документи подписвате в тази връзка. Следобедът е абсолютно неблагоприятен за уреждането на каквито и да било сделки.


КОЗИРОГ

Забелязани сте

 

Това е чудесен ден за вашата реализация. Ще ви се случи нещо хубаво. Бивате забелязвани отдалече. Очаквайте да се запознаете с интересни хора, с които имате сходни виждания. На работното място бъдете по-делови. Не пренебрегвайте разговорите. Те могат да ви донесат голям просперитет за бъдещето.


ВОДОЛЕЙ

Нов период

 

Днес живеете с мисълта, че вие сте центърът на вниманието и че всичко се върти около вас. До голяма степен имате право, но давайте възможност и хората около вас да изказват мнение. Навлизате в нов период и ако не искате да го стартирате със скандали и спречквания още от началото, чуйте и другите мнения.


РИБИ

Повече спокойствие

 

Стартирате новата работна седмица без желание и мотивация. Сякаш сте загубили битка. Сякаш нещо се е пречупило във вас. Имате нужда от малко повече спокойствие. Осигурете си го. Дори може да си тръгнете малко по-рано от работа, за да се приберете и да релаксирате с интересна книга в леглото.


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Вие сте плахи и нерешителни натури. От една страна, владеете всички похвати и тънкости на речта и езика, но трудно се решавате да ги използвате. Чувствителни сте, доста пъти сте го показвали в стихове или загадъчни и красиви рисунки, които не желаете да покажете на никого. Винаги се допитвате до мнението на родителите си, но те не могат да са ваша протекция за цял живот. Опитайте се да живеете по-самостоятелно.

Навлизате в година на финансова и материална стабилизация, което ще е основна добра новина в хороскопа ви. Най-сетне ще намерите благоприятната работа, ще откриете своето поприще, от което ще се вдигнат и доходите ви. Бъдете прогресивни, за да просперирате лесно. Не отказвайте на предложение за нова работа или за стартиране на частен бизнес.

Здраве: Това е годината на хроничните заболявания, така че се пазете от такива.

Станислав Климентов

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *