Хороскоп

Дневен хороскоп. Прогноза за 3 декември, вторник

Луната е в Риби. Фаза – първа четвърт. Лунният ден е 8-ми. Управител на деня е Марс.

Здраве: Нежелани са операциите в областта на стъпалата, глезените, пръстите на краката и палците на ръцете. Добре ще протекат профилактиката и лечението на проблеми с белия дроб, стомаха, черния дроб, жлъчката, кожните интервенции, проблеми с половите органи, отделителните органи, носа. Денят е добър за зачеване. Избягвайте предозирането с медикаменти и упойващи средства.

Красота и външен вид: Добре се отразяват масажите на глезените и стъпалата, поставянето на краката в бани с топла вода. Нежелани са разкрасителните процедури на косата – подстригване, изсушаване, миене.

Хранене и диета: Денят е добър за разтоварваща диета. Ако няма да правите такава, през целия ден се хранете често и ограничавайте количеството на порциите. Въглехидратите, приети днес, изискват движение, за да бъдат изразходени.

Цветове, носещи късмет: Червено.

Грижа за дома и градината: Пресаждане на цветя и растения: след 12.53 часа.

Звездни аспекти за деня: Вторник е доста вдъхновяващ и благоприятен ден. Хармоничните аспекти на Луната с Юпитер и Уран ни помагат да се справим с проблемите, които са се натрупали, по новаторски и дипломатичен начин, а секстилът между Марс и Венера е предпоставка за просперитет в чувствата и взаимоотношенията. Днес можете да кажете всичко, което мислите, и то да се възприеме прекрасно от отсрещната страна.

 

ОВЕН

Заложете на сигурното

 

Във вторник действията ви са продиктувани от непредвидени обстоятелства, които се случват в деловия или личния ви живот. Въпреки че видимо сте притиснати от тях, денят е благоприятен. Разговаряйте спокойно и залагайте на сигурните си карти. Във финансов аспект се очертава стабилизация.


ТЕЛЕЦ

Хармония

 

Денят е зареден с положителна енергия и за вас. Усвоите ли я, си гарантирате и доброто настроение, и хармонията в отношенията с останалите, и сполуката на работното място. Занимавайте се с неща, които ви носят положителен заряд. Разгърнете своя творчески потенциал. Обърнете внимание на изкуството.


БЛИЗНАЦИ

Мислите трезво

 

Вторник е благоприятен за вас. Вдъхвате доверие и хората ви вярват. Не се възгордявате. Все пак доверието е и вид отговорност, така че днешната прогноза ви прави още по-отговорни за всичко, което ви се случва към този момент. За разлика от вчера, днес сте с доста по-трезво мислене и спокойно вземате решения.


РАК

В нов период

 

Стартирате нещо, за което говорихте дълго време. Много от вашите идеи се превръщат в реалност. Начало на нов период обещава повече успехи и една сигурна финансова стабилност. Не пренебрегвайте съветите, които са най-големият шанс да успеете. Има хора, които са искрени и наистина ви показват верния път.


ЛЪВ

Свикнете с настоящето

 

Днешният ден е благоприятен и поддържа вашата активност в духовен и емоционален план. По-печеливши ще са онези от вас, които заложат на иновациите и новите идеи. Оставете миналото, то може да ви служи само за поука, но не и да ви бъде пътеводна звезда. Никога няма да се върне. Свикнете с настоящето.


ДЕВА

Стабилност

 

Сега се заемате с правилните действия, за да се придвижите още една крачка напред към успеха. Денят ви носи материална стабилност и пари, които получавате за добре свършена работа. Стартирате едногодишен по-спокоен период, в който все по-често ще чувствате щастие и радости в ежедневието си.


ВЕЗНИ

Удовлетворение

Радвате се на подкрепа от семейството и колегите си за идеите, които ви хрумнаха в последно време. И на работното място, и вкъщи днес се справяте безупречно. Насърчават ви, а това е и главната причина да се справяте отлично с всичко, с което се заемете. Денят ви носи щастие и удовлетворение.


СКОРПИОН

Мотивирани сте

 

Ако вчера си мълчахте и търсехте тихичко място, на което да се скриете, днес нещата се променят драстично. Вие вече търсите начин как да привлечете вниманието и с кого да се разговорите, за да споделите част от идеите си. Заредени сте с магнетизъм. Денят е доста щастлив за вас. Запалва искрата на новото.


СТРЕЛЕЦ

Мотивирате другите

 

Във вторник също се радвате на успехи и доста късмет в ежедневните си дела. Вие вървите напред и това е сериозна причина да вярвате в успеха си. Решителни сте и запалвате пламъка и на колегите и приятелите около себе си. Днес сте в състояние да накарате другите да предприемат важна и успешна крачка.


КОЗИРОГ

Загърбете старото

 

Все още не можете да усетите в какъв хубав и хармоничен период навлизате. Чувствате се добре, но все още сте напрегнати. И това е нормално – заради прехода, който в момента тече при вас. Някои неща се изменят необратимо. Но не съжалявайте за това, а го приемете като нова отворена врата. Загърбете старото.


ВОДОЛЕЙ

Щастлив ден

 

Настроени сте позитивно и сърцата ви са отворени към всичко ново. Първата работна седмица от декември за вас се оказва доста позитивна и изпълнена с възможности да успявате. Бъдете дейни и решителни и не се колебайте да правите малки промени в деня си, които да ви помагат да се чувствате още по-щастливи.


РИБИ

Ново начало

 

Не се сърдете, ако на пътя си срещате малки трудности. Ще ги преодолявате без особени усилия, само ви е нужна повече концентрация. Луната гостува във вашия знак и ви дарява повече енергия. Активността ви е задължителна. Мнозина от вас ще потърсят възможност да започнат нещо ново. Моментът е подходящ.


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Вие сте едни от най-ярките представители на знака Стрелец. Винаги в добро настроение, винаги оптимистично настроени, заразявате всички около себе си със своя позитивизъм. Пазете се обаче от недобронамерените хора, които кръжат навсякъде около вас. Не умеете да преценявате контактите и да пресявате истинските доброжелатели от лицемерите. От това ще си патите цял живот, защото сте доверчиви натури.

Навлизате в емоционална и завършваща година. Ще бъдете по-избухливи и нетърпеливи от всеки друг път. Налага се не да започвате нещо ново, а да сложите край на изостанали във времето дела, които все сте отбутвали. Бъдете малко по-сдържани и се съобразявайте с настроенията на своите близки. Искайте разбиране, но и вие проявявайте такова.

Здраве: Възможни са проблеми с кръвното налягане, главоболие, оплаквания от очите и зъбите. Не отлагайте посещението при лекаря, ако имате някаква болка.

Станислав Климентов

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *