3631 четения

„Етър ВТ“ се раздели с Дани Младенов! Краси Балъков младши и Александър Нанков са подали оставка от УС

Старши треньорът на „Етър“ Росен Кирилов обяви преди минути, че подава оставка. Решението му е продиктувано от ситуацията около клуба преди и след загубата от „Славия“ с 2:0 в петък. „Желанието ми е да си тръгна, защото според мен има нужда от промяна. Както споделих, има неяснота и напрежение в клуба. Аз винаги съм бил боец, но не искам да обирам негативите. Разговарял съм с някои от членовете на Управителния съвет и съм ги уведомил за решението си“, коментира Росен Кирилов. Днес той официално ще депозира оставката си, след което ще разговаря с футболистите. Според него има огромно напрежение, което влияе върху представянето на футболистите. Вече бившият старши треньор не вярва, че някои от тях не са се влагали умишлено в мачовете, за да предизвикат смяната му.

В сряда ще се проведе заседание на Управителния съвет на клуба, което ще разгледа ситуацията. До избора на нов старши треньор отборът ще бъде воден от Калоян Чакъров.

В късния следобед президентът на великотърновския клуб професор Георги Камарашев, заяви, че виолетовите се разделят с Даниел Младенов. Гол-майсторът си е намерил отбор в чужбина, но  бил готов да изиграе последните два мача с „Царско село“ и „Ботев“ (Враца). Мнението на ръководството обаче е, че Младенов няма да е достатъчно мотивиран и за това го освобождава веднага. Оставка от УС са подали бизнесменът Александът Нанков и синът на Красимир Балъков (Красимир Балъков младши). Желанието им да напуснат ще бъде обсъдено на УС в сряда, но най- вероятно ще бъде удовлетворено.

„Личното ми мнение е оставките да бъдат приети, но ще реши УС“, коментира професор Камарашев. Той добави, че през зимната пауза ще има както освободени, така и новопривлечени футболисти.

Един коментар за “„Етър ВТ“ се раздели с Дани Младенов! Краси Балъков младши и Александър Нанков са подали оставка от УС

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!