18073 четения

Учителка в… детска градина заловена с кокаин за 5000 лв. при ювелирна полицейска акция

34-годишната дилърка закопчана в Шереметя преди сделката

 

УЧИТЕЛКА В ДЕТСКА ГРАДИНА ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО Е АРЕСТУВАНА ПРИ ЮВЕЛИРНА ОПЕРАЦИЯ НА СЕКТОР „ПРОТИВОДЕЙСТВИЕ НА КРИМИНАЛНАТА ПРЕСТЪПНОСТ” при ОДМВР в неделя следобед в Шереметя. Тогава е извършена проверка на лек автомобил „Рено”, управляван от 34-годишната търновка Г. Ч. Непосредствено преди започване на проверката тя изхвърлила от автомобила пакет. При извършения оглед е установено, че той съдържа 35 полиетиленови плика с бяло прахообразно вещество, което при полеви наркотест е реагирало на кокаин. 35-те грама дрога са на стойност около 5000 лв., научи още „Борба“. Младата жена е задържана с полицейска мярка до 24 часа. Тя е част от група за разпространение на кокаин и е заловена, преди да извърши поредната сделка.

СКАНДАЛНОТО В СЛУЧАЯ Е, ЧЕ ЖЕНАТА РАБОТИ С ХЛАПЕТА В ЕДНА ОТ ЕЛИТНИТЕ ЗАБАВАЧКИ В СТАРАТА СТОЛИЦА. Освен това, когато тръгнала да продава кокаина, била оставила двете си деца, на 4 и 7 години, сами в апартамента. През това време мъжът й се черпел в заведение, а при обиска у него също имало около един грам кокаин. Дилърката била с колата на съпруга си и трябвало да закара стоката за продажба на около 200 километра от старата столица, но криминалистите провалили договорката.

Засега не е ясно от колко време учителката в детската градина се занимава с наркоразпространение и кои са останалите участници в групата. Според запознати мъжът на дилърката бил добре известен на органите на МВР от доста години, а тя била изрядна на работното си място. Въпреки това обаче дали Г. Ч. ще остане на работа в сферата на образованието, е въпрос на гледна точка на нейните началници.

Нели СУКОВА

7 коментара за “Учителка в… детска градина заловена с кокаин за 5000 лв. при ювелирна полицейска акция

 • 03.12.2019 в 13:37
  Permalink

  Ако не се лъжа повишиха заплатите на уителите? А на някой, все не стига. Учителка на лошото.

  Отговор
 • 03.12.2019 в 14:15
  Permalink

  Браво!
  Такива ли трябва да бъдат съвременните детски учителки в старата столица?
  И кой е назначил тази учителка, след като цитирам: „мъжът на дилърката бил добре известен на органите на МВР от доста години“!!!
  СРАМОТА ….
  НЕЗАБАВНИ ОСТАВКИ:
  на Директор Дирекция Образование, младежки дейности и спорт,
  на Директора на въпросната детска градина,
  както и на всички замесени по веригата,
  и които с мълчанието си са позволили такива учителки да възпитават нашите деца,
  докато скромните, кадърните и без зависимости учители, които нямат криминално проявени членове на семействата си
  НЕ СЕ назначават на работа !!!
  Ясно какъв е подборът на детски учителки във В.Търново!
  КЪДЕ СТЕ Г-Н КМЕТЕ?

  Отговор
  • 03.12.2019 в 21:05
   Permalink

   Незабавно да си пиеш хапчетата, че нещо си се екзалтирал.

   Отговор
  • 08.12.2019 в 15:04
   Permalink

   Много ви бива да СЪДИТЕ без да познавате човека 😡Завършила с отличие ,безупречна в работата си,майка на две деца с мъж алкохолик и добре познат в престъпните среди.Жертва на домашно насилие Мислите ли ,че лесно се носи бремето на издръжката на едно семейство живеещо в големия град от една жена без помощ от някого ?.Мислите ли ,че лесно и лекомислено е взела това решение?Да грешно решение ,но може би трябва да влезете в обувките на някого преди крещите “отставки” и “разпни го”Сега след като са я уволнили от работа ,след като няма близки от които да получи помощ ,мъж който не работи и не го е грижа как ще се издържа това семейството,питатех те ли се от къде ще вземе пари за да купи ХЛЯБ за децата си?или ще кажете “ами да и ги вземат сициалните”независимо колко много ги обича и тя не е лоша майка.Мъчно ми е за тази жена ,която е взела грешно решение притисната от обстоятелствата и съсипала живота и бъдещето си.Има една мъдра приказка “И НЕКА ТОЗИ КОЙТО МИСЛИ ,ЧЕ Е БЕЗГРЕШЕН ПЪРВИ ХВЪРЛИ КАМЪК”
   Вие безгрешен ли сте?

   Отговор
 • 04.12.2019 в 7:27
  Permalink

  Докато не почнем сами да обучаваме децата си, те образование няма да получат! Иначе на никой от учителите не му пука(с малко изключение за децата на някой отговорни другари). Гледат банкомата да пусне заплатата този месец, пък каквото ще да става.

  Отговор
 • 04.12.2019 в 20:48
  Permalink

  Напишете имената и снимка дайте на девойката, иначе не е интересно.

  Отговор
 • 08.12.2019 в 0:17
  Permalink

  Съвсем не сте наясно как стават назначенията в „елитните“ детски заведения във Велико Търново.Аз знам…,до болка…

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!