90 четения

Еленски фирми участваха в благотворителeн базар в Братислава

Производители на местни продукти представиха община Елена на благотворителния базар в Братислава, който се проведе на 24 ноември. С писмо до кмета инж. Дилян Млъзев посланикът ни в Словакия Йорданка Чобанова благодари за дарителския жест на фирмите и подкрепата им за достойното представяне на нашата страна с разнообразни български стоки.

Месните деликатеси на „Елена мес“ ООД, „Билтранс – Велев“ ЕООД, соковете и сушените билки на „Нейчъръл Чойс“ ЕООД, пчелният мед на пчелна ферма „Стефанови“ в с. Раювци и млечните продукти на „БиСиСи Хандел“ ООД – еленската мандра, са впечатлили посетителите с високо качество и невероятен вкус.

Коледният базар в словашката столица е едно от най-популярните благотворителни мероприятия в страната с 28-годишна традиция. Организира се от Международния клуб на жените и представлява своеобразна презентация на участващите в него чрез дипломатическите си представителства държави. От началото на провеждането на базара са събрани и разпределени над един милион евро. Печалбата е предназначена за благотворителни проекти в цяла Словакия.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!