167 четения

Кметът Генчо Генчев представи официално ръководния екип на Община Свищов

 

На официална пресконференция кметът на Свищов Генчо Генчев представи ръководния екип, с който ще работи през следващите четири години от своя мандат. Двама от ресорните заместник-кметове – д-р Анелия Димитрова и Бедри Алиев, заслужиха отново доверието на кмета, след като бяха редом с него в управлението на общината и в първия му мандат.

Анелия Димитрова ще продължи да отговаря, както досега, за ресорите, свързани с образование и социална политика, а Бедри Алиев – за отбранително-мобилизационната подготовка, транспорт и чистота. Новите лица, на които кметът Генчев гласува доверие, са Илиян Венков, възпитаник на СА „Д. А. Ценов“, завършил „Стопанско управление“ и „Бизнес администрация“ и защитил следдипломна квалификация „Здравен мениджмънт“, който ще отговаря за спорт, младежки дейности и здравеопазване. И Иван Шопов, дългогодишен служител и юрист на Общината, който ще поеме функциите на заместник-кмет по темите, свързани със строителство, благоустройство и инвестиционна политика в Община Свищов.

Кметът Генчо Генчев изрази увереност в ползотворната работа, която предстои да бъде свършена в интерес на жителите на община Свищов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!