Вашият хороскоп за 5 декември, четвъртък

Луната преминава от Риби в Овен в 19.44 часа. Фаза – първа четвърт. Лунният ден е 10-и. Управител на деня е Юпитер.

Здраве: Остават нежелани операциите в областта на стъпалата, глезените, пръстите на краката и палците на ръцете. Денят е добър за профилактика и лечение на проблеми с лимфните възли, раздвижвания на краката. Не пийте лекарства без причина.

Красота и външен вид: Добре се отразяват масажите на глезените и стъпалата, поставянето на краката в бани с топла вода. Нежелани са разкрасителните процедури на косата – подстригване, изсушаване, миене.

Хранене и диета: През целия ден се хранете често и ограничавайте количеството на порциите. Хапвайте повече зеленчуци под формата на пресни салати или варива без много подправки. Вечерта хапнете риба.

Цветове, носещи късмет: Синьо.

Грижа за дома и градината: Пресаждане на цветя и растения: след 13.31 часа.

Звездни аспекти за деня: Днес Луната се движи в Риби, но не сключва аспекти с останалите планети. Денят не е сред най-продуктивните от тази седмица и не насрочвайте нещо важно за вършене днес. Не стартирайте инициативи и дейности. Отдайте се на рутинна работа, а вечерта се приберете по-рано вкъщи и обърнете внимание на близките си.


ОВЕН

Не си докарвайте беди

Вгледайте се в себе си и не правете излишни харчове за неща, които към момента не са ви нужни. Парите минават измежду пръстите ви и това е причина в края на деня да се окажте без спестявания. Вечерта се опитвате да накарате близките да мислят така, както мислите вие. Ще влезете в явен конфликт.


ТЕЛЕЦ

Не давайте съвети

След натоварения старт на работната седмица четвъртък се явява един малко по-спокоен ден. В него вие ще успеете да наредите плановете си за месец декември и да направите разчет на финансите си за предстоящите празници. Избягвайте да давате съвети, колкото и вътрешно да ви се иска това.


БЛИЗНАЦИ

Разрешавате важни въпроси

Очаква ви труден ден, който изисква пълната ви мобилизация, за да успеете да се справите с всички проблеми бързо и неотложно. В момента не боксувате на едно място (както изглежда отстрани), а разрешавате важни въпроси, които ви пречат на развитието от няколко месеца насам.


РАК

Чувствате се удовлетворени

Четвъртък е последният ден от гостуването на Луната в Риби – аспект, който ви зарежда с много творческа енергия и ентусиазъм. Ставате заразяващо позитивни и търсите възможност да изявите свои скрити заложби. Въпреки липсата на големи перспективи днес, вие си създавате ситуации, в които се чувствате полезни и удовлетворени.


ЛЪВ

Овладейте емоцията

В четвъртък сте твърде тънкообидни и чувствителни на определени теми, засягащи личния ви живот или живота на някой ваш близък приятел. Не приемате чуждо мнение, още по-малко критика, ако се опитат да ви поучат с такава. Реагирате агресивно, нелогично на моменти. Сдържайте емоцията, за да не си навредите.


ДЕВА

Откажете се от начинанията

Въобразявате си, че съществуват различни пречки в живота ви, които не ви позволяват точно днес да се изявите по начина, който сте си представяли. Ядосвате се за глупости, без да съзнавате, че днешният ден всъщност е неактивен и не ви носи никакъв подем, ако започнете нова инициатива. Откажете се от начинанията.


ВЕЗНИ

Имате нужда от спокойствие

Днес е напрегнат ден. Започва доста забързано и така ще продължи до края на работното време. Налага се да се заемете с неотложните неща, които вече не търпят отлагане. Изкарвате емоциите си върху хората около себе си, а това допълнително ще утежни обстановката. Овладейте нервите. Имате нужда от спокойствие.


СКОРПИОН

Чувствате щастие

Движението на Луната в Риби зарежда и вас с позитивна енергия, вдъхновение и потенциал каквото и да започнете, да завърши с успешен край. Е, днес обаче денят не толерира новите начинания. Отдайте се на нещо старо. Нещо, което чака да бъде довършено до край. Емоциите ви са стабилни. Чувствате щастие през целия ден.


СТРЕЛЕЦ

Откажете предложението

Хората около вас са свикнали да ви виждат щастливи, усмихнати, заразени от поредната идея. Днес обаче денят ви намира в по-странно настроение. Вие сте консервативни, скептични и недоверчиви. Това е и причината да откажете на ново предложение за съвместна дейност с колега. Правите правилния избор.


КОЗИРОГ

Починете си

Вие сте дейни хора и ако има дни, в които не вършите нищо, то за вас това веднага се превръща в загубено време. Не мислете така. Днешният четвъртък е тъкмо един от тези дни. По-добре е да стоите пасивни и да не проявявате инициатива. Това ще ви предпази от грешни стъпки и проблеми след това. Починете си.


ВОДОЛЕЙ

Внимавайте с контактите

Усещате, че около вас се навъртат хора, които искат да изградят контакта, за да получат лична изгода и облагодетелстване. Тук не става дума само за финансови взаимоотношения, а и за лични, емоционални. Много добре внимавайте, кого допускате в живота си. Вероятно е след време да се окаже грешен избор.


РИБИ

Релаксирайте

По всякакъв начин се стремите да привлечете вниманието върху себе си и да покажете, че сте в отлично настроение и добро душевно благоразположение. Денят обаче не е особено подходящ, ако сте тръгнали да започвате нещо ново. Отложете го за друг ден. Днес по-добре си четете книга или слушайте любимите си песни.


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

Родени сте с късмет. Вие сте вечно търсещи натури. Обичате да опознавате новото, да преоткривате светове. Често пътувате и това ви носи най-голяма радост. Добре е обаче, ако следвате една по-целенасочена линия в живота си, защото честите промени, към които прибягвате, са главната причина все да започвате нещо, да го зарязвате и след това то да ви тежи на съвестта. В любовта също проявявате непостоянство и затова истинската любов при вас ще дойде в по-късен етап от живота. Вие сте хора-творци и няма по-голяма награда за вас от това да се занимавате с изкуство.

Навлизате в година на съдбовно подчинение, която предполага известно забавяне в развитието ви. Опитайте да не противодействате на обстоятелствата и да се оставите на течението, което ще ви отведе във вярната посока.

Здраве: Възможни са проблеми със стомаха.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.