148 четения

295 абсолвенти завършиха випуск 2019 на Училището по агробизнес и развитие на регионите

295 АБСОЛВЕНТИ НА ВЕЛИКОТЪРНОВСКИЯ ФИЛИАЛ НА ВИСШЕТО УЧИЛИЩЕ ПО АГРОБИЗНЕС И РАЗВИТИЕ НА РЕГИОНИТЕ – Пловдив, получиха дипломите си в петък на тържествена церемония. 173-ма от завършващите са бакалаври, 122-ма са магистрите. 71 от абсолвентите са отличници, като трима от бакалаврите и петима от магистрите завършиха с медали за отличните си постижения в образованието.

Николинка Маринова и Мария Есенкова, които завършват специалност „Счетоводство и одит“, получиха дипломи за пълно отличие. Тихомир Тодоров и Ася Петкова, абсолвенти от специалността „Счетоводство и одит”, завършват с успех 5,90. Медалист сред магистрите е и Емил Сирманов от специалност „Финанси и банково дело”, който е постигнал успех 5,89.

Медали за отличен успех получиха и трима бакалаври – Мариета Трифонова от специалност „Финанси” с успех 5,83, Илиан Комитов от специалност „Стопанско управление”, който завършва с успех 5,72, и Габриела Владева от специалност „Финанси”. Нейният успех е 5,68. Средният успех на випуска бакалаври е 5,04, а на магистрите – 5,3.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!