Какво вещаят звездите за 10 декември, вторник

Луната преминава от Телец в Близнаци в 16.46 часа. Фаза – първа четвърт. Лунният ден преминава от 14-и в 15-и в 15.06часа. Управител на деня е Марс.

Здраве: До прехода на Луната в Близнаци остават нежелани операциите в областта на гърлото, сливиците, гласните връзки, щитовидната жлеза, а след това – на белите дробове, бронхите, кръста. Добре ще протекат профилактиката и лечението болно гърло, ларингит, фарингит, белодробни заболявания.

Красота и външен вид: Денят е благоприятен за подстригване на косите, боядисване и подсушваване. Топлата коламаска също е позволена днес. В следобеда можете да посетите масажиста си за отпускащ и релаксиращ масаж. Ще отнеме стреса и умората от тялото.

Хранене и диета: Хранете се често с малко количество вкусна и питателна храна. Доставете си удоволствие да се храните и заложете на разнообразието и качеството, а не на обема. Вечерта може да си хапнете няколко блокчета шоколад. Ще им се насладите.

Цветове, носещи късмет: Червено.

Грижа за дома и градината: Пресаждане на цветя и растения: след 14.42 часа.

Звездни аспекти за деня: За разлика от вчера, днес е неособено активен ден, в който е добре да обърнете внимание на рутината в ежедневието си и да поправите някои наскоро допуснати грешки. Не се ядосвайте, ако ви липсва енергия за действие и днес не ви спори. Нормално е. Има и такива дни.


ОВЕН

Силна емоция

Днес сте изцяло отдадени на емоцията. Тя е силна и непредвидима. Кара ви да реагирате първично и без да се замисляте много-много какво говорите или вършите. Внимавайте да не си причините парични загуби. Не давайте заеми. Следобед поработете върху личните си взаимоотношения. Простете нечия грешка.


ТЕЛЕЦ

Недоверчиви сте

След като станахте водещи фигури на работното място, във вторник общувате много. Привличате вниманието на хората, но сте недоверчиви. Сякаш предчувствате, че някой иска да ви използва за нещо. Предпазвайте се от такива хора и днес като цяло ограничете инициативите. Това ще ви предпази от бъдещи проблеми.


БЛИЗНАЦИ

Силна интуиция

Във вторник сте интуитивни и разбирате мислите и чувствата на другите хора, без да се налага да общувате с тях. От разстояние прочитате намеренията в чуждите очи. Денят ви предлага възможност да се усамотите и да наблюдавате отстрани какво се случва наоколо. Не привличайте внимание.


РАК

Нужда от почивка

И днес се стремите да направите впечатление на някого, но похватите ви са неподходящи и освен да привлечете погледите на недоброжелателите, друго няма да постигнете. Опитайте се да бъдете една идея по-сдържани и обуздани. Вечерта се приберете по-рано. Легнете си навреме. Имате нужда от сън.


ЛЪВ

Неподходящ момент

Вчерашните отлични резултати са повод днес да сте се възгордели толкова много, че да не виждате малките грешки, които допускате по невнимание. Не вземате предвид, че днешният ден е забранил инициативите и ще поемете една нова задача, но моментът, в който се нагърбвате с нея, е неподходящ.


ДЕВА

Поспрете се

Смелостта ви и днес е пословична. Желаете да се изявите и поемате такива ангажименти, които към момента не сте в състояние да свършите. Искате да се харесате на ръководството и затова тръгвате с голяма кошница напред. По-добре укротете желанието си за стопроцентов успех. Изчакайте момента.


ВЕЗНИ

Любов

Днешният ден не е сред най-активните за тази седмица и затова е добре да не поемате нови инициативи. Вторник е подходящ за довършване на стари дела, на вече започнати задачи. Обърнете повече време на любимия човек, семейството и роднините си. Изразете любовта си по подходящия начин.


СКОРПИОН

Добри възможности

Вторник ви носи прекрасни възможности, ако сте решили да докарате докрай някои вече започнати задачи. Условията са подходящи за завършек. Не забравяйте любовта в живота си, която днес също се нуждае от вашето внимание. Това е ден, наситен с емоции. Носи ви доста радост и удовлетворение.


СТРЕЛЕЦ

Преодолейте страховете

За вас вторник е труден и емоционален ден. Желанието ви да направите една сериозна промяна в живота ви е облечена в страх и тъкмо той не ви позволява да се изявите. Днес и без това не е подходящо да се подемат инициативи. Просто планирайте и преодолейте страховете си. Имате нужда промяната да се случи.


КОЗИРОГ

Подчинение

Вторник също обещава да бъде успешен за вас, но ще трябва да действате под командите и желанията на хора, от които зависите. Точно днес не е най-подходящият момент да се противите, а е по-добре да приемете обстоятелствата. Подчинението в случая ще ви донесе успех. Помислете върху това.


ВОДОЛЕЙ

Дръжте контрола

Дори и денят да е пасивен, вие не се пускайте по течението. Дръжте контрола върху нещата и не позволявайте някой да диктува какво да ви се случва. В личните взаимоотношения също проявявате характер. Там отново се опитват да ви се наложат, но не бива да го допускате. Вземайте решенията самостоятелно.


РИБИ

Забавете темпото

Във вторник успокойте топката и си наложете по-бавно темпо на действие. Няма да свършите цялата работа на света за един ден. Не се учудвайте, ако днес някои неща не вървят така, както сте си ги представяли. Има и такива дни. Дни, в които просто наблюдавате отстрани и не можете да направите нищо, за да противодействате.


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Вие сте енергични и амбициозни натури. Стремите се към върха още от малки и по-голямата част от вас е логично да го достигнат. В стремежа си обаче да свършите нещо колкото се може по-бързо, все грешите. Добре е да отстраните тази припряност от своето ежедневие. Също така непрекъснатият стремеж към ново начало е една от чертите, които не ви носят много плюсове в живота. Важно е да започнете нещо, да действате по него, докато го завършите, и чак след това да захващате друго.

Навлизате в година на себеанализ и поглед назад в изминалите девет години, за да осъзнаете грешките си и да поправите стореното. Извинете се на хората, които сте наранили, и дайте прошка на онези, които са ви обидили. Колкото повече прощавате, толкова по-добре ще се чувствате. Това е прекрасна година за преквалификация.

Здраве: Възможни са проблеми с кожата, глезените на краката, лимфната система. Живейте пълноценно и не си внушавайте болести.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.