94206 четения

Красивата Никол Владкова остава завинаги на 19 години

Никол Владкова от старата столица, която обедини хиляди търновци в борбата си с рака, си отиде от този свят на своя рожден и имен ден 6 декември. Скръбната вест съобщи майка й Мая Владкова в личния си Фейсбук профил.

“Нашето ангелче ни напусна”, написа тя.

Красивата болярка страдаше от рядко заболяване – сарком на меките тъкани. След интервенции в София премина тежко лечение в Турция, а средствата за терапията бяха събрани от благодетели за няколко дни. Съучениците на Никол от ПМГ “Васил Друмев” подкрепиха момичето и организираха концерт, на който набираха пари за следващия курс на лечение. След като усилията на медиците в южната ни съседка не дадоха резултат, семейството на Никол реши да потърси помощ от други специалисти.

В края на лятото тя замина за Германия, където трябваше да бъде оперирана. Сложността на интервенцията произлизаше от това, че туморното образувание се намира в близост до жизненоважни органи и системи.

Стотици търновци и звезди от музикалния бранш у нас подкрепяха в последната една година много активно лечението на момичето, като организираха и участваха в различни благотворителни мероприятия. Бяха поставени на много места и кутии за дарения.

Екипът на “Борба” изказва своите съболезнования на семейството.

5 коментара за “Красивата Никол Владкова остава завинаги на 19 години

 • 07.12.2019 в 12:51
  Permalink

  Жалко за младото момиче.Каквото и да каже човек ще е малко.Много млади хора си отидоха от този свят.Останаха вечно млади.Бог да ги прости.

  Отговор
  • 09.12.2019 в 21:14
   Permalink

   Жалко.Мъчно ми е и ме боли ,когато трябва толкова млади в разцвета си да напуснат този свят .Моят син също си отиде на 17г.Знам колко боли.Моите съболезнования за едно мило ангелче.

   Отговор
 • 07.12.2019 в 21:23
  Permalink

  Съболезнования на близките!Мир ,светлина и покой на душата и !

  Отговор
 • 09.12.2019 в 20:51
  Permalink

  Още една звездичка!!!! Почивай в мир, Никол! Там горе няма да те боли!Съболезнования на семейството и приятелите и!

  Отговор
 • 10.12.2019 в 14:53
  Permalink

  Жалко за един млад човек,още не живял,жалко за един красив ангел,отишъл си не навреме.Неутешимата мъка остава за близките и тя никога няма да стихне.Почивай в мир скъпо дете!

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!