496 четения

Ралица Емилова от Гимназията по строителство спечели награда от международен конкурс

НАГРАДА В МЕЖДУНАРОДНИЯ КОНКУРС „С ОЧИТЕ СИ ВИДЯХ БЕДАТА“ СПЕЧЕЛИ РАЛИЦА ЕМИЛОВА ОТ ПРОФЕСИОНАЛНАТА ГИМНАЗИЯ ПО СТРОИТЕЛСТВО, АРХИТЕКТУРА И ГЕОДЕЗИЯ „АНГЕЛ ПОПОВ“ във Велико Търново. Състезанието е на Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ при Министерството на вътрешните работи и на Министерството на образованието и науката.

Ралица Емилова е ученичка в дванадесети клас, специалност „Интериорен дизайн“ в търновската гимназия. Тя получи отличие, с което се класира и за националния етап на конкурса. Наградата й връчи Михаил Златанов, началник на политическия кабинет на министъра на вътрешните работи, на тържествена церемония в Националния дворец на децата в София.

Рисунката, с която Елица участва в конкурса, показва моменти на саможертвата и рисковете, които поемат спасителите в изпълнение на служебния си дълг. Ралица Емилова предостави рисунката си като дарение за участие в благотворителен търг за подпомагане на децата на загиналите служители при изпълнение на професионалния им дълг.

Преподавател на дванадесетокласничката е Даниела Петрова, старши учител по практическо обучение в гимназията.

 

Един коментар за “Ралица Емилова от Гимназията по строителство спечели награда от международен конкурс

  • 09.12.2019 в 23:02
    Permalink

    Като си има качествен преподавател …. Нормално е Даниела е професионалист обичащ работата си

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!