75 четения

Ученици от 10, 11 и 12 клас на СУ „Димитър Благоев“ – гр. Свищов изживяха един неповторим уикенд в Арена Армеец – гр. София

Големият взрив 2 е най-големият форум за личностно развитие и предприемачество в Източна Европа и единствен партньор на официалните представители на Тони Робинс в България. На форума учениците имаха възможност да вземат от опита и знанията на едни от най-успешните хора в България в сферата на личностното развитие, взаимоотношенията и връзките и бизнес развитието.
Част от лекторите и темите, които представиха бяха:
– „Как една капачка промени България“ с Лазар Радков
-„Как да намираш мотивация“ с Ясар Маркос
– „От дъното до върха – как да надделееш над обстоятелствата и да успееш въпреки тях“ с Мартин Попов
– „Как можеш да имаш всичко в живота си“ с Наталия Кобилкина
– „Как да бъдеш усешен инфлуенсър в България“ с водещ Ива Екимова и участници: Ясен Савов, Мария Георгиева-Савова, Александра и Даниел Петканови
– „Колко е лесно да си щастлив, докато работиш“ с Владимир Караджов
А за доброто настроение на участниците в програмата имаше Огнено шоу на Цирк Де Ла Люлин, Secret Garden Show, концерт на 100 КИЛА и Маги Джанаварова.
Един от най-вълнуващите и запомнящи моменти за нашите възпитаници бе когато единственият оторизиран представител на Тони Робинс за България, Моузес Налока ги покани на сцената, за да проведат заедно един от модулите му. Групата бе най-многобройната организирана ученическа група в залата, в която имаше над 2500 участници от цяла България.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!