103 четения

Четири титли за горнооряховските борци от Националния турнир „Никола Илчев”

Тринайсет медала завоюваха младите борци на СКБ „Локомотив” от Националния турнир „Никола Илчев” в Стара Загора. 170 състезатели от 17 клуба участваха в надпреварата. „Локомотив” се включи с 20 борци в турнира, който се проведе в две възрастови групи – подготвителни групи и деца.

Първо място в категория 32 кг на подготвителните групи спечели Дениз Ахмедов. Денислав Сахатчиев е с бронзов медал до 28 кг. Също с бронз са Деница Петрова и Анелия Ангелова, като и двете се бориха до 30 кг.

При децата „локомотивци” спечелиха три титли. Шампион до 32 кг стана Момчил Недялков, до 35 кг първи е Никола Сърнев, а Дамян Радев взе златото до 59 кг. Бронзови медалисти са Илиян Ангелов и Данеле Михайлов до 30 кг, Мартин Георгиев (47 кг), Иван Петков и Ангел Троплев (53 кг) и Росен Георгиев (73 кг).

„Стана хубав и полезен турнир, защото много клубове се възползваха от възможността да пуснат дебютанти, които да се обиграват в едно силно състезание. Получиха се равностойни и интересни схватки и затова няма как да не сме доволни от представянето на нашите деца. Ние също имахме много състезатели, които за първи път участват в сериозно състезание, и те дават надежда за добро бъдеще“, коментираха двамата треньори на „Локомотив” Пламен Дончев и Николай Ганев.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!