60 четения

Доц. Милен Михов участва в конференция за Западните Балкани

В МЕЖДУНАРОДНА КОНФЕРЕНЦИЯ ЗА ЗАПАДНИТЕ БАЛКАНИ УЧАСТВА НАРОДНИЯТ ПРЕДСТАВИТЕЛ ОТ ВМРО И ПРЕПОДАВАТЕЛ ВЪВ ВТУ „СВ. СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЙ“ ДОЦ. МИЛЕН МИХОВ. Форумът събра историци и изследователи на проблемите в Националния дворец на културата в София. Всички четири панела са били свързани с интеграцията на Западните Балкани и с бъдещо сътрудничество.

Участието на доц. Михов е било в третия панел по темата „Използване на социалното неравенство на Западните Балкани“. Изложението му засегна интеграцията на Западните Балкани и това, че те са неразривна част от бъдещето на България, тъй като България има и политическия, и икономическия интерес от по-бързата и по-ефективна интеграция на Балканите.

По време на форума председателят на младежката организация на ВМРО във Велико Търново Петър Петров, който също бе сред делегатите, е разговарял с посланика на Северна Македония Марян Гьорчев. Двамата са уговорили визита на посланика след 15 януари във Велико Търново за изнасяне на обща лекция за гражданите на старопрестолния град.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *