297 четения

Младежи от БСП бяха в Брюксел по покана на Цветелина Пенкова и Петър Витанов

МЛАДЕЖИ ОТ БСП ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО БЯХА НА ПОСЕЩЕНИЕ В БРЮКСЕЛ ПО ПОКАНА НА ЦВЕТЕЛИНА ПЕНКОВА И ПЕТЪР ВИТАНОВ. Общинският председател на Младежкото обединение Михаил Михалев, заместник-председателят на областната структура Красин Каракоцев, членовете на Оперативното бюро Атанас Аджемов и Паулина Петрова, както и председателят на Младежкото обединение в Сухиндол Мариян Григоров са участвали в българската делегация.

Докато са били в Брюксел, те са посетили Европейския парламент и пленарната зала и са разговаряли със своите домакини за работата на българските евродепутати и позицията на ПЕС в новосформирания парламент.

В рамките на гостуването си там младежите от БСП са разгледали и Музея на Европа, където е представена историята на Стария континент и борбата за обединение през годините. Социалистите са се срещнали и с вицепрезидента Илияна Йотова, с която са говорили за европейски и местни проблеми.

Един коментар за “Младежи от БСП бяха в Брюксел по покана на Цветелина Пенкова и Петър Витанов

  • 10.12.2019 в 10:23
    Permalink

    Аз пак да питам – кой плаща масрафа на тези младежи? Самолетни билети, хотели, храна, дневни… от широкообсъжданата партийна субсидия ли идват (БСП нали бяха социално слаби, та не можаха да върнат незаконно надвзетото?!)? От дарения ли идват? Или тия комсомолци си вадят от джоба няколко хилки, да се разходят? Съмнявам се….

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *