Вашият хороскоп за 11 декември, сряда

Луната е в Близнаци. Фаза – пълнолуние. Лунният ден преминава от 15-и в 16-и в 15.36 часа. Управител на деня е Меркурий.

Здраве: Остават нежелани операциите в областта на белите дробове, бронхите, кръста. Добре протичат профилактиката и лечението на проблеми с гръбначния стълб, дланите на ръцете, пръстите на ръцете, кръста.

Красота и външен вид: Денят е благоприятен за подстригване на косите и лечебен масаж за освобождаване от болки в кръста. Забранен е престоят в парна баня. Можете да направите дълбоко почистване на кожата от мъртви клетки.

Хранене и диета: Хапвайте по малко и начесто. Започнете деня си с пълнозърнеста закуска – черни филийки с маслинова паста или мюсли с кисело мляко. На обяд и вечеря не спестявайте зехтина, когато готвите или овкусявате салатите. Можете да внесете в менюто си авокадо и маслини.

Цветове, носещи късмет: Жълто, охра.

Грижа за дома и градината: Пресаждане на цветя и растения: след 15.36 часа.

Звездни аспекти за деня: Луната гостува в Близнаци и ни помага да общуваме и да осъществяваме по-лесно контакти. Меркурий е в съвпад със Сатурн. Не пренебрегвайте традициите и се осланяйте на опита си, ако се наложи да вземате важни решения.


ОВЕН

Пазете здравето

В сряда сутрин сте енергични и успявате да отметнете доста дела въпреки желанието си да се скарате с някого. Скандалите оставете за втората част от работния ден. В следобеда неминуемо влизате в конфликт с колеги заради разнопосочното им мнение от вашата гледна точка. Влагате доста енергия в яда си, пазете здравето.


ТЕЛЕЦ

Потиснати сте

През целия ден сте обсебени от чувство, че нещо неприятно ще ви се случи. Потиснати сте емоционално и желаете да демонстрирате неразположението си на хората около себе си. Обстоятелствата, в които сте попаднали, блокират позитивните ви мисли. Преборете се с неприятните усещания и си върнете усмивката.


БЛИЗНАЦИ

Без конфликти

С поведението си днес се набивате на очи. Това не е никак лошо, защото в сутрешните часове успявате да организирате всички около своите цели и идеи. Очаква ви един продуктивен предобед, в който реализацията ви е брилянтна. Следобед сте нервни, а вечерта можете да влезте в остри конфликти със семейството.


РАК

Нужда от промяна

В сряда сте потиснати и без настроение. Пред вас се изправят трудности, които не желаете да преодолеете. Иска ви се да се оставите на течението и да не бъдете обезпокоявани от никого. В семейството ви назрява сериозен конфликт. Имате нужда от промяна, от свеж въздух, който да вдишате.


ЛЪВ

Нова страница

В сряда пред вас възможностите растат. Имате шансове да извършите сериозни житейски промени, да заживеете в един изцяло нов период. Отлиствате нова страница в ежедневието си. Мнозина Лъвове сега получават оферта за работа, която ще подобри доходите им в следващите няколко месеца. Възползвайте се.


ДЕВА

Скандал за пари

Бъдете готови за един доста натоварен откъм служебно отношение ден. Сутрешните часове са особено благоприятни за реализация. Не си губете времето в излишни разговори, а действайте. Следобед напрежението е високо. Не е изключено да се скарате с някого за пари. Конфликтът ще помрачи деня ви.


ВЕЗНИ

Делата потръгват

Очаква ви доста благоприятен ден. Настроението ви е приповдигнато. Ентусиазмът ви расте и можете да предприемете важни стъпки в личен или професионален апсект. Явно е, че имате намерение да промените нещо в живота си. Да побутнете нещо и делата около вас да потръгнат по-добре.


СКОРПИОН

Финансов проблем

В сряда сте в променливо настроение и често влизате в различни конфликтни ситуации заради нестихващото си напрежение. Овладейте се. Финансов проблем, който грози вашето семейство, е причината да сте потиснати. Съвсем скоро всичко ще се разреши. Изправени сте пред голяма житейска промяна.


СТРЕЛЕЦ

Мислите позитивно

Каквото и да се случва, никой не може да развали доброто ви настроение или позитивния поглед върху живота. Днес е един от тези дни, в които положителното ви мислене прави чудеса. Влияете не само върху вашите лични нагласи, а и върху нагласите на хората около себе си. Ще ги накарате да се чувстват по-добре.


КОЗИРОГ

Време за промяна

Очаква ви натоварен ден. Сутрешните часове протичат доста добре. Никой не може да ви отклони от посоката, която вече поехте. Напрежението при вас се отключва следобед, когато новина от личния ви живот, с която не сте съгласни, ще ви накара да избухнете. Да изкажете личното си мнение и да промените много неща.


ВОДОЛЕЙ

Финансови ядове

В сутрешните часове ще преживеете доста приятни емоции. Около вас се завихрят възможности. Ще се чуете с хора, които ви зареждат с добро настроение и отпимизъм. В следобеда финансови ядове ще развалят позитивната нагласа. Не е нещо неочаквано. Грешки в миналото искат да бъдат разплатени. Вие знаете, за какво става въпрос.


РИБИ

Забързвате темпо

Днес укротете топката и не се притеснявайте за неща, които не зависят от вас. Невинаги можете да променяте обстоятелствата, а когато това е невъзможно – просто не страдайте, че стоите безучастни. Днешният ден ще ви научи да сте по-гъвкави. Каквото и да се случва – приемете го като даденост и продължете напред.


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Родени сте на ден, който говори за хиляди скрити заложби във вашия характер. Става дума за таланти, умения и способности, за които самите вие не подозирате, че притежавате. Наред с това рождената ви дата е обвързана с досадна колебливост и може би заради нея най-хубавите ви черти остават така скрити дълбоко във вас. Разкрийте се, като преборите страховете и се опълчите на предразсъдъците. Повярвайте в себе си и ще видите как успехите ще започнат да се редуват един след друг. Вие сте инатливи Стрелци, а това е гаранцията, че стига да искате, сполуката при вас ще е факт. Отворете душите и позволете на уменията и талантите да излязат на показ.

Навлизате в година на финансова стабилност и поради тази причина не бива да се плашите от паричен недостиг. Ще се наложи да смените работата си и ще видите, че е било за добро. Това е хубава година и мнозина ще успеят да утвърдят себе си като успели професионалисти.

Здраве: Възможно е да се обострят ваши стари хронични болежки.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.