Какво вещаят звездите за 12 декември, четвъртък

Луната е в Близнаци. Фаза – пълнолуние, което настъпва в 5.12 часа. Лунният ден преминава от 16-и в 17-и в 16.15 часа. Управител на деня е Юпитер.

Здраве: Нежелани са операциите в областта на белите дробове, бронхите, кръста. Добре ще протекат профилактиката и лечението на проблеми с гръбначния стълб, дланите на ръцете, пръстите на ръцете, кръста, белодробни профилактики.

Красота и външен вид: Денят е благоприятен за подстригване на косите. Растежът се забавя заради пълнолунието. Можете да направите масаж на лактите, ръцете и дланите, както и лечебен масаж за освобождаване от болки в кръста. Нежелателно е посещението на парна баня, както и аромамасажът. Можете да направите дълбоко почистване на кожата от мъртви клетки.

Хранене и диета: През целия ден протича лунната диета. Ако консумирате само билкови чайове, мед и лимон, можете да свалите килограми и да освободите организма си от токсини. Ако няма да сте на диета, хапвайте повече сурови ядки и не ограничавайте мазнините в храните, защото днес те са полезни за правилното функциониране на жлезите с вътрешна секреция. Хапвайте шоколад в малки количества.

Цветове, носещи късмет: Синьо.

Грижа за дома и градината: Пресаждане на цветя и растения: след 16.15 часа.

Звездни аспекти за деня: Пълнолунието в Близнаци може както да хармонизира вашите взаимоотношения, така и да ги развали изцяло. Мерете приказките си. Бъдете деликатни с хора, които се обиждат лесно, защото след това вие ще излезете виновни за това, че сте се разделили с тях.


ОВЕН

Пазете емоцията

Вие сте силно засегнати от емоционалната вълна на днешния ден. Нервни и раздразнителни, трудно ще се справите с повечето от ангажиментите си. Бъдете малко по-сдържани и умерени. Избухвате лесно и помитате всичко след себе си. Емоцията е ваш враг на този етап и трябва да я потиснете. Не нагрубявайте близките.


ТЕЛЕЦ

Срещи с приятели

При една част от вас седмицата е напрегната и противоречива, защото изисква активност, смелост и дързост. Четвъртък не е изключение, но със сигурност ще бъдете изненадани от някои обстоятелства, които ще ви се харесат и ще ви вдъхнат кураж. Денят вещае срещи с приятели от минали години.


БЛИЗНАЦИ

Важни контакти

Днес сте дипломатични и се опитвате да разрешите всички недоразумения около себе си със силата на речта и разговорите. В служебен план можете да проведете важни преговори или да се занимавате с деловодство, както и да осъществите контакти с институциите. Личният живот ще бъде по-хармоничен, ако не се налагате.


РАК

Почивайте повече

Всичко около вас претърпява развитие и това е причината събитията да се случват толкова забързано. Темпото се засилва и от вас се иска да сте все по-адаптивни, за да не се провалите. Въпреки всичко не бягайте от малките моменти на спокойствие, в които можете да се усамотите и да поемете глътка въздух.


ЛЪВ

Променете мисленето

Луната подсказва, че е време за промяна в мисленето и за радикални действия. Добрата новина и във вашия хороскоп се свързва с обществена подкрепа и протекция от различни по социален произход хора, заставащи зад вас. Единствените ви проблеми днес ще са свързани с половинката и с партньора по бизнес.


ДЕВА

Не спорете

Четвъртък ще бъде напрегнат ден, защото поставя пред вас редица от въпроси, свързани с професионалната реализация, взаимоотношенията с колегите, семейството, близките, както и притеснения за пари. Успокойте се и бъдете концентрирани. Ако не се карате с никого, денят ви ще се подреди благоприятно и успешно.


ВЕЗНИ

Доволни от себе си

Характерно за днешния ден е доброто ви настроение въпреки трудностите и препятствията, възникнали в чисто личностен план. На работното място ще се справяте повече от прекрасно със задачите си, но не очаквайте похвали, защото днес няма как да ги получите. Добрата новина е, че ще бъдете доволни от себе си.


СКОРПИОН

Стабилност

Денят ви носи стабилност. Въпреки трудностите, които са преодолими, но все пак изискват вашето внимание, вие действате настъпателно. Сутринта е особено благоприятна за важни занимания. Не я пропускайте в мързелуване или поспиване. Събудете се рано и започнете действия още с първата чаша кафе.


СТРЕЛЕЦ

Хубав ден

В четвъртък ви плашат трудности, които всъщност сами си създадохте преди няколко месеца, но чак сега излизат наяве. Изслушвайте докрай колегите си, защото от тях ще намерите най-доброто решение на проблема. Въпреки всичко денят е положителен и вечерта ще сте доволни от случилото се като цяло.


КОЗИРОГ

Правилен избор

Подгответе се за шумни контакти и срещи с хора, които ви натоварват, но все пак ще ви бъдат полезни. Четвъртък едва ли ще бъде най-спокойният ви ден от седмицата. Възможно е днес да решавате важни въпроси или някой да ви помогне във вземането на конкретен житейски избор. Важното е, че ще бъде правилен.


ВОДОЛЕЙ

Напрежение

Промените, които ще ви се случат в четвъртък, акумулират силно вътрешно напрежение. Успеете ли да го овладеете, не го ли показвате навън, денят ще бъде успешен. За съжаление, при тези звездни аспекти каузата е почти загубена. Днес може да се окаже много разнолик ден, пълен с конфликти и разправии.


РИБИ

Без саможертви

Работете умерено и свършете онова, което се иска от вас. Забравете за саможертвите. Добре е, ако сутринта избягвате запознанствата и общуването с много хора, защото ще се изтощите и това ще даде отражение през целия ден. Вечерта бъдете със семейството си и се радвайте на живота и всичко, което сте постигнали.


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Дори и да сте отворени, открити и дружелюбни Стрелци, вие често сте резервирани към новите запознанства и хората, които тепърва навлизат във вашия живот. Родили сте се на 12-а дата, а тя се свързва с щастливи вибрации на кармична отплата – съдбата ви се отплаща, че сте били добри в някой от миналите си животи. Имате обаче мисия и тя е да се научите, че живеем в свят, където хората невинаги са искрени и често имат лоши помисли. Ето от какво идва и резервираният ви характер. Вие трудно се доверявате, защото вече сте си патили – от приятели, чиято цел е да ви превърнат в трамплин за постигането на свои цели. С две думи – да ви използват. Не го позволявайте. Усмихвайте се и дружете с най-близките си хора, а с останалите поддържайте дистанция. За да получите това, което ви се полага в живота, трябва да сте настоятелни и безкомпромисни. Пазете се от недоброжелателни запознанства, от лицемери и хора с нечисти помисли.

Навлизате в емоционална и завършваща година. Ще бъдете по-избухливи и нетърпеливи от всеки друг път. Налага се не да започвате нещо ново, а да сложите край на изостанали във времето дела, които все сте отбутвали. Бъдете малко по-сдържани и се съобразявайте с настроенията на своите близки. Искайте разбиране, но и вие проявявайте такова.

Здраве: Възможни са проблеми с кръвното налягане, главоболие, оплаквания от очите и зъбите. Не отлагайте посещението на лекаря, ако имате някаква болка.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.