1008 четения

Лясковчанката Мануела Попова наградена в инициативата „Човек на годината – 2019”

30-годишната Мануела Попова от Лясковец стана носителка на специален приз в кампанията „Човек на годината – 2019”, организирана от Българския хелзинкски комитет. Тя е отличена с наградата „Вдъхновение на годината” по повод основаната от нея платформа „Не ми се обиждай, но…“. Проектът се бори с наложените в обществото стереотипи за хората с различни увреждания и здравословни проблеми, хора от етнически, полови и религиозни малцинства, хора от различни групи и с различни истории. Разработката й има вече над 40 000 последователи.

На специалната церемония на наградите на БХК в София бяха отличени още журналистките Генка Шикерова, Полина Паунова и Силвия Великова, изпълнителният директор на Националната мрежа за децата Георги Богданов, Георги Георгиев от Гражданско движение „Боец“, Сдружение „Дишай, Перник“ и други.

В началото на декември Мануела Попова бе и сред отличените на първия конкурс за най-добри млади дигитални маркетолози в България – Digital Stars. Тя бе удостоена с награда по време на Годишната конференция за онлайн маркетинг и търговия – Digital 4 Plovdiv.

Галина ГЕОРГИЕВА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *