7023 четения

Петър Стефанов оглави Регионалното сдружение на хотелиерите и ресторантьорите

Гилдията иска нови правила за автоматите за кафе и тротоарното право

 

ПЕТЪР СТЕФАНОВ, ЕДИН ОТ НАЙ-ИЗЯВЕНИТЕ РЕСТОРАНТЬОРИ В РЕГИОНА, ОГЛАВИ РЕГИОНАЛНАТА СТРУКТУРА НА БЪЛГАРСКАТА ХОТЕЛИЕРСКА И РЕСТОРАНТЬОРСКА АСОЦИАЦИЯ. Утвърден е и управителен съвет на гилдията, който събира авторитетни бизнесмени, като Димитър Манолов, Антон Танев, Вилислав Димитров, Любомир Марков, Анелия Вълева, Петко Тюфекчиев и Валентин Аврамов. Структурата постепенно ще се разраства в цялата Великотърновска област и планира още по-добра координация и съвместна работа срещу сивия сектор с общините и Териториалната дирекция на НАП във Велико Търново.

Нови правила за поставянето на автомати за кафе, както и при т.нар. тротоарно право иска браншът. На Общото събрание е взето и решение за изготвянето на пълен каталог на хотелите и ресторантите, съвместни събития с Българо-румънската камара за привличане на туристи и бизнес партньори.

На по-късен етап се предвижда създаване на обучителен тренинг център, от който би излязъл качествен и обучен персонал за захранване на бизнеса в региона, както и горещ двуезичен телефон на клиента с цел събиране на мнения, предложения и оплаквания.

Регионалната БХРА излезе и със специална декларация, в която се коментират темите за бакшишите и за запечатването на търговски обекти.

Стилян НАЙДЕНОВ

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *