1394 четения

Седмичен хороскоп

Вдъхновяваща седмица с креативни действия, радост и трепетни очаквания

Здраве: Овладейте напрежението, което беше генерирано от пълнолунието преди няколко дни, и дишайте спокойно. Не си внушавайте болести и престанете да живеете в тревоги, за да си спестите неприятните спазми в стомаха или ускорения пулс, характерни за целия период. Коледната еуфория нека ви носи радост и наслада, трепетни очаквания, а не допълнителен стрес.

Красота и външен вид: Коса и коламаска: Подходящи дни за подстригване на косите са от неделя до четвъртък. Неблагоприятни дни: петък, събота. Коламаска можете да направите в дните вторник, сряда, четвъртък. Сауна и парна баня: забранен е престоят в сауна в неделя и понеделник.

Хранене и диета: Намаляващата Луна подпомага процеса на слабеене и ако вече сте стартирали своята дългосрочна диета или сте на специален хранителен режим, със сигурност ще почувствате разлика в теглото през тази седмица. В неделя, понеделник и вторник тялото се очиства от натрупаните токсини. Хапвайте лесна за смилане храна, богата на фибри, за да задвижите перисталтиката на червата и прочистите дебелото черво от излишни плаки и наслагвания. За любителите на лунната диета тази седмица тя се провежда в четвъртък през целия ден.

Основни звездни аспекти: Луната тази седмица гостува в Рак, Лъв, Дева и Везни, обръщайки внимание на семейството, традициите, топлото огнище, около което се завърта целия ни живот. Да внимават всички, родени в някои от тези знаци. За тях тази седмица ще поднесе възможности за мъничка, но осезаема промяна. Днешният петък, 13-и, е изключително щастлив ден с тригон между Марс и Нептун и съвпад на Венера с Плутон. Силата идва от прозорливостта ни, от умението ни да виждаме отвъд намеренията на другите хора. В неделя Юпитер е в тригон с Уран. Купете си нещо ново. Ще му се радвате като деца. Този аспект влияе и през цялата нова седмица, вдъхновяващ за действие и креативност. Украсете вкъщи, сменете част от интериора и се подгответе за празниците. В четвъртък Марс и Сатурн са в секстил – поредния хармоничен аспект в седмицата, превръщащ я в една от най-хубавите през месеца. Сега е времето да купите и подаръците. Ще ги изберете от сърце.


ОВЕН

Давате тон

Добрата ви мобилизация през следващите дни е причината за успеха ви навсякъде, където се изявявате. Общувате с хората около себе си и сте в непрестанна връзка с всички. Подкрепят ви и вие сте едни от най-търсените събеседници, когато трябва да се обсъждат проекти или да се вземат важни решения. С две думи, чувствате се значими, а това е и повод да повдигнете своето самочувствие. Използвайте силата си да убеждавате, да давате тласък и импулс, да вливате в действието. Да подавате първия тон. След това всички около вас ще се оправят с последствията.


ТЕЛЕЦ

Купете подаръците

Преборете вътрешните си негативни усещания, които всъщност нямате основание да чувствате, защото поводи за тревоги липсват. Движението на Юпитер в Козирог се усеща и при вас като особено положително и благоприятно, даряващо ви с много радости и позитивни емоции. Възможно е да чувствате известна финансова нестабилност с настъпване на еуфорията по Коледните празници, но е важно точно сега да напазарувате най-важните неща, включително и подаръците за близките. Не отлагайте всичко за последния момент. Сега е времето да посетите магазините.


БЛИЗНАЦИ

Бягайте от досадниците

От вас се иска колкото се може повече активност и издръжливост, за да докарате докрай делата, които вече сте започнали. При едни представители от знака се очакват лични или делови пътувания, а при други – срещи с далечни началници или задгранични партньори. Имайте нагласата, че около вас кръжат хора, които, без да искат, ви изморяват и изтощават. Но нищо не ви пречи да поискате спокойствието си от тях, като ги помолите да не ви натоварват допълнително. Хубава е седмицата в сферата на личните взаимоотношения. Купете набелязаните коледни подаръци.


РАК

Споделяйте с близките

За вас се очертава разнообразен период, като се започне от напрежението заради отминаващото пълнолуние и се стигне до пълното спокойствие и хармонията, характерни за втората половина от идната седмица. Не си внушавайте мисли и притеснения. Оказва се, че те съществуват само във вашите глави и умове. Ако ги споделите и обсъдите с близките си, ще видите как облаците се разсейват и всичко си идва на мястото. Бъдете по-отворени, говорете с най-доверените около себе си хора. Седмицата е великолепна и ви носи доста шансове.


ЛЪВ

Съобразете се с другите

Вие също сте доста напрегнати, но не заради външни фактори, а заради своя собствен инат. Искате да диктувате събитията, нещата да се случват така, както вие сте ги предвидили и планували в своя личен график. Не се съобразявате с желанията и възможностите на другите хора. Това поражда и вътрешното ви недоволство, и постоянното обвинение, че заради някого вие не успявате. Преборете този синдром. Направете си вътрешния анализ и вижте колко по-хубав може да бъде светът, ако започнете да живеете с желанията и намеренията и на другите хора.


ДЕВА

Не препълвайте графика

Вас също ви чака поредният фантастичен и спокоен период, стига да се съобразите с мислите и желанията на хората около себе си. В момента графикът ви е препълнен с ангажименти. Никой освен вас няма вина за това, тъй като вие сами записахте повече задачи само и само да приключите с работата си по-рано преди Коледа. Примирете се, че е възможно нещо да остане и за последния работен ден преди празниците. Не се претоварвайте. Насладете се на хубавата седмица, която предстои. А тя е наситена с положителна енергия и очаквания. Купете подаръците за близките.


ВЕЗНИ

Бягайте от интриги

Очаквайте следващите седем дни да са от изключително значение за вас и вашето развитие. Очертават се моменти на възход и от решенията ви зависи дали ще се издигате нагоре, или ще си останете на същото положение, пуснати по течението. Вътрешното ви напрежение не е никак малко и то е предизвикано от новостите. Нормално е да се притеснявате, когато излизате от границата на комфорт. Важно през тази седмица е да не вярвате на слухове и да проверявате всяка получена информация по два пъти. Някой ще се опита да ви оплете в клюки и интриги.


СКОРПИОН

Забързвате темпото

И за вас предстои една доста благоприятна и наситена с възможности декемврийска седмица. Темпото се забързва. Вие също активирате силите си и запълвате графика с много ангажименти и задачи. Бързате да свършите всичко преди Коледа, но не пропускайте и миговете за срещи с приятели и забавления. Съчетавайте полезното с приятното, за да балансирате натоварените работни дни и да държите психиката си в спокоен режим. Опитайте да се наспите добре през уикенда, а през новата седмица не губете концентрация. Време е за действие и настъпление.


СТРЕЛЕЦ

Нови шансове

Следващите седем дни не предлагат нови перспективи и това е добрата новина. Няма да се разсейвате с излишни цели, а ще гоните вече набелязаните, като в края на седмицата ще се похвалите с вече постигнати успехи. В службата заложете на баланса и емоционалното равновесие. Ситуацията там може и да е нестабилна, но за момента вашите позиции не са застрашени. Ползотворни се оказват обществените контакти. Разговаряйте на различни теми и използвайте широката си обща култура. Имате своя философска гледна точка. Време е да я споделите с хората наоколо.


КОЗИРОГ

Овладейте емоциите

Вие също изживявате благоприятен период. Очаква ви щастлива и обнадеждаваща седмица. Заложете на традициите в начина си на мислене и се уповавайте на опита си, когато се налага да вземате решения. Овладейте емоцията и не си позволявайте да реагирате импулсивно, ако някой ви провокира. С усмивка може да разрешите всеки един възникнал проблем. Запомнете, че каквото кажете през тази седмица, то ще се запечатва в съзнанието на хората срещу вас. Ето защо е важно да мерите приказките си и да оставите само добри спомени у тях.


ВОДОЛЕЙ

Време за семейството

Бъдете особено внимателни в сферата на личните взаимоотношения и отдавайте нужното внимание на близките си. В последно време залитахте в различни посоки на работното място и някак личният и интимният ви живот останаха на заден план. Това не е добре и през следващите дни имате шанс да балансирате нещата. Прекарвайте повече време вкъщи, пригответе домашна храна или излезте със семейството си на разходка. Отидете на кино, театър или посетете заедно избран град със забележителности през уикенда. Ще ви се отрази прекрасно.


РИБИ

Творчески потенциал

В последните дни ви се случиха и хубави неща, и доста напрегнати моменти. Емоцията ви и сега е нестабилна. Съветът ми е да поработите върху себе си и да си стъпите на краката. Засилва се творческият ви потенциал и не е изключено да се занимавате с дела през идната седмица, с които не сте се занимавали до този момент. Да навлезете в сфера, която ви е непозната. Ще я превземете успешно и без много усилия. Просто експериментирайте. Така направете и с коледните подаръци. Купете ги точно през тази седмица, за да са оригинални и неповторими.


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

13 декември. Родили сте се на 13 декември – число на кармична разплата. В някое свое минало прераждане сте натрупали някои грешки и сега е дошъл моментът да ги откупите. Това ви е научило да бъдете Стрелци, които обичат да изпипват докрай работата си. Заложено ви е по съдба да вършите така делата, че както вие, така и другите да са доволни от крайния резултат. Бъдете целенасочени и се стремете винаги към една цел в своя живот. Само тогава ще я постигнете без проблем. Заложено ви е също и да станете ръководители, но тази част от хороскопа ви ще се случи едва след като сте се потрудили достатъчно, за да заемете този висок пост. Разчитате ли на късмета си, без да полагате усилия, всичко постигнато ще се срине тогава, когато сте натрупали достатъчно, че да ви заболи от загубата. Навлизате в идеална година на ново и успешно начало, което ще се прояви многозначно при всички. При едни ще е в работата, при други – в семейството, а при трети – в местожителството. Важно е само едно: през следващите дванайсет месеца нещо с вас ще се промени и то трябва да е за добро. Бъдете активни, но не прибързани, мислете повече и действайте едва след като сте сигурни в своя бъдещ успех.

Здраве: Възможни са проблеми със сърцето и е добре да не се натоварвате с тежък физически труд.

14 декември. Щастливци сте вие! Първо, защото сте се родили под знака на Стрелеца, и второ, защото ви се е паднало 14-о число за ваш рожден ден. Тази дата не сте си я избрали сами, а тя е съдбовен жребий, който се оказва успешен. Разнообразните страни на вашия характер ви помагат да сте желани събеседници и добри разказвачи. За съжаление, не сте и идеалните слушатели, защото обичате вие да държите думата. Като Стрелци обичате да променяте всичко около себе си и еднообразието често ви кара да се чувствате като в клетка. Обичате да пътувате. Това е един от начините, чрез които си доставяте нужните импулси в живота. В любовта не сте постоянни и често сменяте партньорите. Трябва обаче да бъдете моногамни, ако желаете да създадете семейство и сигурен дом.

През следващата година ви е отредено да изживеете в съдбовно подчинение. Съдбата ви слага в скута си и ще ви предпази от грешки и недоразумения, ако не сте прибързани и вършите делата си стъпка по стъпка.

Здраве: Възможни са проблеми със стомаха и нервната система.

15 декември. Родени сте на ден, който е щастлив и предвещава много радости, но като представители на знака Стрелец, невинаги ви стига търпението, за да се докоснете до тези радости. Противоречието идва от вашата същност – променлива, вечно търсеща и склонна да прави хиляди промени. В контраст с това идва рождената ви дата 15, а тя изисква да сте постоянни, търпеливи и изчакващи. Второ предсказание на тази дата е създаването на сигурно семейство и дом, а вие никак не сте благосклонни към това. Като Стрелци обичате свободата и промените, желанието ви е да пътувате и да разучавате обичаите на нови и нови хора и страни. Тук трябва да се съобразите с датата си на раждане. По-добре е да се лишите от всички онези разнообразия, които раждат пороци, в името на стабилност и качествен живот. Навлизате в година, която се счита за една от най-хубавите в живота ви. Избягвайте ненужните нови запознанства и направете чистка в средата, в която живеете. Усмихвайте се повече. Ще имате поводи.

Здраве: Годината вещае крепко здраве.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!