Четири титли за борците на „Локомотив“ от турнира GP Group Cup в Шумен

Над 200 борци от 22 клуба, разделени във възрастите деца, момчета, кадети и юноши, участваха в турнира GP Group Cup в Шумен. Горнооряховският „Локомотив” участва с осем състезатели и спечели шест медала, от които четири златни.

В категория до 42 килограма при децата победител е Мартин Милев, въпреки че изигра последните си две срещи с болки в ръката.

В същата възраст, но до 47 кг, шампион стана Николай Ангелов, който записа четири победи с туш, за да стигне до златото, и това му донесе купата за най-резултатен състезател на турнира.

При кадетите до 71 кг първи се класира Петър Петков. Мартин Маринов остана трети в същата категория, а до 80 кг с бронзов медал е Велин Недялков.

Последния златен медал на горнооряховчани донесе Юсуф Исуфов в категория до 65 кг при юношите.

В отборното класиране първи са борците на домакините, втори е отборът на Добрич, а горнооряховският „Локомотив” е трети.

В събота Горна Оряховица е домакин на Международен турнир в памет на Никола Петров с участието на два турски и един македонски отбор. Схватките започват в 9 часа в спортна зала „Никола Петров”, а официалното откриване е в 11 часа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.