Хороскоп

Какво вещаят звeздите за 17 декември, вторник

Луната преминава от Лъв в Дева в 7.15 часа. Фаза – последна четвърт. Лунният ден е 21-ви. Управител на деня е Марс.

Здраве: Нежелани са операциите в областта на жлъчката, стомаха, панкреаса, далака, тънките черва. Добре ще протекат лечението на камъни в жлъчката, на проблеми с панкреаса, с ендокринната система, нарушен метаболизъм, както и проблеми с отделителната система.

Красота и външен вид: Денят е благоприятен за подстригване на косите, както и за накъдряне или боядисване. Можете да си направите педикюр и маникюр. Поддържайте добра лична хигиена, за да се чувствате добре и в настроение.

Хранене и диета: Внимавайте какви храни използвате днес. Възможни са натравяния от продукти с изтичащ срок на годност, както и от продукти, които не ни понасят на стомаха. Добре е да се хапват салати от кореноплодни зеленчуци, както и супи от същите. Не пържете храната заради стомаха.

Цветове, носещи късмет: Червено, кафяво.

Грижа за дома и градината: Пресаждане на цветя и растения: до 11.57 часа.

Звездни аспекти за деня: Предстои ни доста благоприятен и жизнерадостен ден. Луната гостува в Дева и засилва умението ни да виждаме в детайли и да изпипваме нещата докрай. Хармоничните й аспекти с Юпитер и Уран са гаранция за успех, ако заложите на нещо нестандартно, на новаторски подход и внесете иновация в своя ден.


ОВЕН

Желаете да изпъкнете

Прекалявате с желанието да правите промени, които са необмислени. По-добре обсъдете с колегите намеренията си и не им се сърдете, ако част от тях не са съгласни с възгледите ви. Приемете ги като коректив на начина ви на мислене. Не ви е лесно, защото искате да изпъкнете, а методите ви не са подходящи.


ТЕЛЕЦ

Не налагайте мнение

Зарадвайте се на добрите новини, които получавате днес, без да ги разгласявате и без да се хвалите с тях. Денят ви изглежда доста лек за изживяване, но всъщност крие някои неособено приятни ситуации, в които можете да попаднете с колегите си. Искате да наложите мнението си, а невинаги това е подходящо.


БЛИЗНАЦИ

Планирайте празниците

Обсъдете с близките си идеите за идващите Коледни празници и им позволете и те да ви дадат съвети как да ги прекарате заедно по най-добрия начин. Предстои ви доста благоприятен и позитивен ден, но ако се съгласите с чуждото мнение и не поставяте все своето на преден план. Имайте го предвид.


РАК

Добра интуиция

Подемът в този ден ви е гарантиран, ако заложите на нещо нетрадиционно и нещо, което не е свързано с вече установени граници и виждания. Експериментирайте. Колегите ще ви подскажат кой е най-подходящият начин да се изявите. Вземете решения, като използвате вътрешния си глас. В това е успехът.


ЛЪВ

Бъдете по-внимателни

В желанието си да изпъкнете и да се изявите в служебен план, не виждате чии интереси погазвате и чий престиж уронвате. В момента това не е важно за вас, но в мига, в който точно тези хора се обърнат насреща, ще ви стане доста по-трудно да се справите с някои ситуации. Внимавайте с действията си.


ДЕВА

Възможност за избор

Луната гостува във вашия знак и ви подсказва, че е време за нещо ново. За някаква житейска промяна, която да ви се случи. Колкото и малка да е тя, напълно ще промени начина ви на мислене и ще обнови ежедневието ви. Решете в какво направление ще я насочите. Сега имате възможност за избор, направете го.


ВЕЗНИ

Вгледайте се в себе си

В последните дни се държите прекалено авторитарно с най-близките си хора и това е причината те да се отдалечат от вас или поне да спрат да ви споделят някои от най-личните си тайни. Вгледайте се в себе си и проумейте, че това идва първо от вас и вашето поведение. Чуждото поведение е реакция на вашето.


СКОРПИОН

Натоварен ден

На работното място още от сутринта ще бъдете засипани с различни въпроси, които искат бързи отговори и действия още от ранни зори. Добре ще прекарат деня си всички онези, които са в отпуск или по една или друга причина не са на работните си места. За работещите вторник си остава един от най-натоварените дни.


СТРЕЛЕЦ

Удивителен късмет

Очаква ви доста благоприятен и щастлив ден. Още от сутринта чувствате положителната енергия около себе си. Зареждате всички останали с нея. На работното място ще разрешите важни проблеми, които не търпят отлагане. Късметът е на ваша страна. Днес всичко се случва така, както си го пожелаете.


КОЗИРОГ

Нови идеи

Денят и за вас е прекрасен и вие трябва да му се радвате изцяло. В отлично настроение сте и зареждате всички около себе си с кураж и ентусиазъм. Днес сте мотивирани, защото в главите ви нахлуват нови идеи за реализация. Толкова сте вглъбени в тях, че още на мига започвате да ги реализирате и това ви зарежда още повече.


ВОДОЛЕЙ

Работите със замах

Днес работите със замах, но резултатите сякаш закъсняват. Нека това не ви демотивира. Все пак успехите не се постигат за един ден, а идват с времето и разчитат на вашето постоянство. Не жалете усилия. Скоро ще се убедите, че е имало защо да се потрудите. Около Коледа ще дойде и възнаграждението под формата на бонус.


РИБИ

Всичко се нарежда

В деловите ангажименти имате успеха, към който се стремите. Днес имате увереността да говорите и да отстоявате позициите си. Решихте противоречията от вчера по мирен начин и ето че сега хармонията отново се завръща при вас. Помислете за една промяна в деловия си живот през новата година.


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Обичате да харчите, когато имате средства. Доставяте си удоволствие, макар понякога да ви е гузно за погубените пари. Умеете да се забавлявате и знаете как да зарадвате всички около себе си с подаръци. Избрали сте си кармична разплата за този живот. Тя ще ви е основната бариера, когато решите да тръгнете по своя професионален път. Ще срещате трудности, които ще забавят вашето развитие. Нека това не ви отказва от целите. Вие ще ги достигнете, но е нужно време.

Годината, която ви предстои от рождения ви ден, има за цел да ви помогне да осъществите важни житейски промени. Бъдете активни и разместете пластовете там, където имате нужда.

Здраве: Спрете цигарите, ако сте пушачи.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *